بله درسته. بعد از نوشتن اين مطلب لينكي از يك وب لاگ را ديدم كه توضيح داده بود. اما بيشتر بحث خانم هاي با پوشش باز بوده كه البته از نظر خود آقايان غير قابل تحمل بوده وگرنه براي مردم عادي هيچ چيز غريبي نبود.
من فكر ميكنم همين كه يك پسري بدونه كه دخترها دارن بازيشو ميبينن براي خودنمايي هم كه شده سعي ميكنن بهترين حركاتشونو نشون بده و اين خودش بهترين انگيزه است. در تمام دنيا همين برنامه هست.
در ادامه مطلب جالبي كه لينكشو زيرش آوردم براتون ميذارم كه اميدوارم خوشتون بياد.
امروز بازی فوتبال تیم ملی ایران با بحرین توی استرالیا بود. علیرغم اینکه گزارشگر بازی، مدام از جمعیت 17 هزار نفری ایرانی ها که کل ورزشگاه رو پر کردن می گفت و تجلیل میکرد، اما تلوزیون طبق معمول هربار دوربین به سمت تماشاگرها میرفت، با نشون دادن صحنه آهسته، سانسور میکرد. حالا من سرچ کردم و برای نمونه عکس بالا رو از تماشاگرا آوردم. طبق معمول مشخص بود که اکثریت خانم های ایرانی بی حجاب هستن.
سوال: چرا تلوزیون این تصاویر رو سانسور می کنه؟ اگه قرار به تحریک شدن باشه، کسی که داره فوتبال می بینه با دیدنِ یک تصویرِ گذریِ خانم بی حجاب ، اونم از راه دور و در حال شادی توی ورزشگاه، تحریک نمیشه و تصاویر خیلی بدترش توی اینترنت هست که میتونه بره اونا رو ببینه. قطعا دلیل سانسور تلوزیون اینه که میخواد عرف جامعه ی ایران رو رعایت کنه و بگه چون توی کشور ما حجاب اجباریه، این تصاویر، هنجارِ جامعه رو میشکنه. با این فرض، این سوال پیش میاد که چرا خانم های ایرانی توی خارج کشور 99 درصد بی حجاب هستن؟ در حالی که وقتی تماشاگرای کشورهای مسلمون دیگه مثل عربستان و بحرین و امارات و ... رو نشون میده، شاید یک درصد توشون بی حجاب باشه؟ اگه عرف مردم ما با حجاب موافق باشن یا به قوانین اسلامی پایبند باشن، خب توی خارج هم باید رعایت کنن (درست مثل همه ی کشورهای اسلامی) آیا اینکه تلوزیون میخواد بگه هنجارِ جامعه اینه، بعد همه ی تماشاگرای خانم بی حجابن، یک تناقض نیست؟
سوال دیگه ای که برای من ایجاد شده اینه: این همه جمعیت جوونِ ایرانی توی استرالیا چیکار می کنه؟ رسانه ها گفتن 70 هزار نفر مهاجر ایرانی اونجا ساکنن. جالبه که توی عکسا من یک نفر بالای 40 سال هم ندیدم، یعنی همه توی این ده سال اخیر از ایران رفتن! ... پیدا کنید پرتغال فروش رو!
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]