تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 82 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 820

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی فوتبال ایران | 2015 AFC Asian Cup

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

احتمال میدم منظور از پرچمی خاص، پرچم ایران با نشان شیر و خورشید باشه.
    بله درسته. بعد از نوشتن اين مطلب لينكي از يك وب لاگ را ديدم كه توضيح داده بود. اما بيشتر بحث خانم هاي با پوشش باز بوده كه البته از نظر خود آقايان غير قابل تحمل بوده وگرنه براي مردم عادي هيچ چيز غريبي نبود.

من فكر ميكنم همين كه يك پسري بدونه كه دخترها دارن بازيشو ميبينن براي خودنمايي هم كه شده سعي ميكنن بهترين حركاتشونو نشون بده و اين خودش بهترين انگيزه است. در تمام دنيا همين برنامه هست.

در ادامه مطلب جالبي كه لينكشو زيرش آوردم براتون ميذارم كه اميدوارم خوشتون بياد.

امروز بازی فوتبال تیم ملی ایران با بحرین توی استرالیا بود. علیرغم اینکه گزارشگر بازی، مدام از جمعیت 17 هزار نفری ایرانی ها که کل ورزشگاه رو پر کردن می گفت و تجلیل میکرد، اما تلوزیون طبق معمول هربار دوربین به سمت تماشاگرها میرفت، با نشون دادن صحنه آهسته، سانسور میکرد. حالا من سرچ کردم و برای نمونه عکس بالا رو از تماشاگرا آوردم. طبق معمول مشخص بود که اکثریت خانم های ایرانی بی حجاب هستن.

سوال: چرا تلوزیون این تصاویر رو سانسور می کنه؟ اگه قرار به تحریک شدن باشه، کسی که داره فوتبال می بینه با دیدنِ یک تصویرِ گذریِ خانم بی حجاب ، اونم از راه دور و در حال شادی توی ورزشگاه، تحریک نمیشه و تصاویر خیلی بدترش توی اینترنت هست که میتونه بره اونا رو ببینه. قطعا دلیل سانسور تلوزیون اینه که میخواد عرف جامعه ی ایران رو رعایت کنه و بگه چون توی کشور ما حجاب اجباریه، این تصاویر، هنجارِ جامعه رو میشکنه. با این فرض، این سوال پیش میاد که چرا خانم های ایرانی توی خارج کشور 99 درصد بی حجاب هستن؟ در حالی که وقتی تماشاگرای کشورهای مسلمون دیگه مثل عربستان و بحرین و امارات و ... رو نشون میده، شاید یک درصد توشون بی حجاب باشه؟ اگه عرف مردم ما با حجاب موافق باشن یا به قوانین اسلامی پایبند باشن، خب توی خارج هم باید رعایت کنن (درست مثل همه ی کشورهای اسلامی) آیا اینکه تلوزیون میخواد بگه هنجارِ جامعه اینه، بعد همه ی تماشاگرای خانم بی حجابن، یک تناقض نیست؟

سوال دیگه ای که برای من ایجاد شده اینه: این همه جمعیت جوونِ ایرانی توی استرالیا چیکار می کنه؟ رسانه ها گفتن 70 هزار نفر مهاجر ایرانی اونجا ساکنن. جالبه که توی عکسا من یک نفر بالای 40 سال هم ندیدم، یعنی همه توی این ده سال اخیر از ایران رفتن! ... پیدا کنید پرتغال فروش رو!

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Pejvak61; 14-01-2015 at 18:42.

2. 5 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

به امید شکست سنگین تیم ملی ایران در رقابت های جام ملت های آسیا!
    با این جوون های فوکولی و دورگه و خالکوبی و عشق پول، ایران به جایی نرسه بهتره. کجا هستند اون جوون های بی ادعای قدیم که بخاطر پول بازی نمی کردند.
    یک ریال واسه بازی کردن توی تیم ملی به اینا بدن من راضی نیستم

4. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

با این جوون های فوکولی و دورگه و خالکوبی و عشق پول، ایران به جایی نرسه بهتره. کجا هستند اون جوون های بی ادعای قدیم که بخاطر پول بازی نمی کردند.
    مدير و ناظم مدرسه مون خيلي اهل حال بودن و به خاطر اينكه تب فوتبال در كشور بالا گرفته بود و بچه ها تقاضاي ديدن بازي از طريق تلويزيون را ازشون داشتن اونها هم سوار بر اون موج با كمال تعجب كلاسها را تعطيل كرده بودن و اجازه ديدن بازيهاي تيم ملي در جام آسيايي 98 بانكوك را بهمون داده بودن. يه تلويزيون گذاشته بودن توي سالن و ميز و صندلي ها را هم به كمك بچه ها چيده بودن تو سالن و با هيجان زياد مشغول تماشاي بازي شديم.
    توي اون وضعيت دو تا از همكلاسيهام ته سالن نشسته بودن و هر وقت تيم حريف موقعيت گل ايجاد ميكرد سروصدا ميكردن و جمعيت با خشم بر ميگشتن عقبو نگاه ميكردن و آخرش هم دركشون نكردم براي چي از خطر ايجاد شدن روي دروازه ايران خوشحال بودن.

در مورد همين دوستمون كه چنين آرزويي دارند هم منطق اين طرز فكرشونو درك نميكنم. در حقيقت همسو با اعراب، آرزوي باخت ايران را دارن و فقط به همين يك دليل طرز فكرشون جاي نكوهش داره بقيه اش ديگه پيشكش.

اگر معتقد باشيم كه فوتبال ايران بيماره و با اين نفرات هم به جايي نميرسه كه حق مطلب هم همينه بازهم اين دليل نميشه اينطوري منتظر شكست تيم ملي باشيم. يك زماني هست كه ما اعتقادي به كادر فني تيممون نداريم ولي حداقل آرزوي باختشو نميكنيم. در ضمن در صورت باختن اين تيم و در نتيجه تغيير كامل كادر فني و مسئولين فدراسيون چه تضميني هست كه كادر جديد بتونن كارساز باشن؟ چه بسا كار خرابتر هم بشه و همين نتايج را هم نتونيم كسب كنيم.

حقيقت امر مطلبيه كه بارها گفته شده و اون هم اينه كه فوتبال ايران بضاعتش همينه و فعلاً با اين ساختار اجتماعي و اقتصادي بهتر از اين هم نميشه.

اين تيم ملي به همه مردم تعلق داره چه اونهايي كه تو اين كشور زندگي ميكنن و چه در خارج هستن حتي اونهايي كه اعتقادي به اين نظام ندارن و يا كلاً دشمنيشون با نظام هم تثبيت شده باز هم موقع بازي تيم ملي با همون پرچم شير و خورشيد خودشون ازشون حمايت ميكنن.
    Last edited by Pejvak61; 14-01-2015 at 21:51.

6. 9 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

چندسال دیگه کسی نمیاد بگه کی خالکوبی داشته!
    حتی نمیپرسن دورگه تک رگه یا غیره!...
    فقط میگن ایران چه کرده؟! نتایج تیم ایران
    واقعا برای این طرز فکر شما باید تاسف عمیقی داشت
    خیلی خوشحالم که اندک افرادی با این طرز فکر وجود دارند و اکثریت کسانی هستند که چه موافق مدگرایی و پول پرستی باشند و چه مخالف این مسائل در هرصورت به نام ایران دوستدار موفقیت تیممون هستند
    (من خودم جز کسایی هستم که میگم اه بعضی ها چقدر سوسول هستند و...ولی! تیم ایران رو از صمیم قلب دوست دارم و مطمئنم کیروش باشه یا نباشه این بازیکنها یا یکسری دیگه از بازیکنها هرکسی بیاد و بره وضعیت خیلی تفاوتی نداره!)

به امید پیروزی های بیشتر

8. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

منتظر واکنش های دوستان بودم که نسبت به حرف من انتقاد داشته باشند حق هم دارند. اما هر کسی حق دارد در مورد تیم ملی کشورش نظری داشته باشد.
    بنده با موفقیت تیم ملی ایران مشکلی ندارم اما این تیم با این افراد و کادر فنی را اصلا تیم ملی فوتبال ایران نمی دانم! نیاز به داستان سرایی هم نبود بنده هم از اول مخالف تیم ملی نبوده ام که چنین طرز فکری را به من نسبت می دهید. بنده همانطور که از تیم ملی فوتبال انتقاد می کنم از تیم ملی والیبال و دیگر رشته های موفق و کم خرج تر و کم ادعاتر ایران کمال تشکر و قدردانی را دارم. امیدوارم متوجه شده باشید که همه ما از موفقیت تیم ملی فوتبال کشورمان خوشحال می شویم اما کدام تیم ملی؟؟ کدام بازیکن؟؟ واقعا وضع اسف بار این ورزش پرخرج و بی نتیجه و بی فایده را می توانید توجیح کنید؟ شما بهتر می دانید اگر ایران مقابل آرژانتین در جام جهانی مساوی میکرد(کل نفرات چسبیده به زمین خودی) چه پول های یا مفتی که به این افراد داده می شد.

آیا دفاع کردن مربی خارجی می خواهد؟ البته با کیروش مشکلی ندارم اما واقعا نیاز بود؟

10. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

منتظر واکنش های دوستان بودم که نسبت به حرف من انتقاد داشته باشند حق هم دارند. اما هر کسی حق دارد در مورد تیم ملی کشورش نظری داشته باشد.
    بنده با موفقیت تیم ملی ایران مشکلی ندارم اما این تیم با این افراد و کادر فنی را اصلا تیم ملی فوتبال ایران نمی دانم! نیاز به داستان سرایی هم نبود بنده هم از اول مخالف تیم ملی نبوده ام که چنین طرز فکری را به من نسبت می دهید. بنده همانطور که از تیم ملی فوتبال انتقاد می کنم از تیم ملی والیبال و دیگر رشته های موفق و کم خرج تر و کم ادعاتر ایران کمال تشکر و قدردانی را دارم. امیدوارم متوجه شده باشید که همه ما از موفقیت تیم ملی فوتبال کشورمان خوشحال می شویم اما کدام تیم ملی؟؟ کدام بازیکن؟؟ واقعا وضع اسف بار این ورزش پرخرج و بی نتیجه و بی فایده را می توانید توجیح کنید؟ شما بهتر می دانید اگر ایران مقابل آرژانتین در جام جهانی مساوی میکرد(کل نفرات چسبیده به زمین خودی) چه پول های یا مفتی که به این افراد داده می شد.

آیا دفاع کردن مربی خارجی می خواهد؟ البته با کیروش مشکلی ندارم اما واقعا نیاز بود؟
    سلام
    در این که هر کسی حق داره نظر خودشو بیان کنه توش هیچ شکی نیست.

من فکر می کنم شما از اون دسته افرادی هستید که تیم های هجومی رو دوست دارین و دفاع کردن و پیروز شدن رو دوست ندارین. (سوء برداشت نشه، منظور بدی ندارم!)

توی خط آخر شما طوری صحبت می کنید در مورد دفاع کردن که انگار خیلی کاره ساده ایه!
    خیلی از تیم های دنیا همین دفاع کردن اصولی رو بلد نیستن.

درسته که تاکتیک اصلی ایران دفاع و ضد حمله اس ولی حداقل همین رو داره به بهترین نحو ممکن به نمایش میزاره.
    دفاع کردن هم از استراتژی های فوتبالیه که کیروش با توجه به پتانسیل ایران، از این تاکتیک استفاده می کنه.

نمیدونم تا چه حد فوتبالی هستین و فوتبال می بینین ولی اگه یورو 2004 رو دیده باشین و تیم یونان منظور بنده رو درک می کنین.

موفق باشین

12. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگه به قول شما دفاع کردن هنر نیست همین سرمربی های درجه یک وطنی چرا پس از تجویز چنین نسخه ای برای تیم های تحت هدایت خودشون عاجزن و در جام باشگاهای آسیا با صرف هزینه گزاف و خرجای انچنانی کیسه گل میشن و با افتخار به کشور برمیگردن

امثال کیروش که از سر فوتبال این مملکت خیلی زیادن

14. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

نداريم آقا جان! نداريم! بازيكني كه بتونه حفظ توپ كنه و توپو از دست نده در ايران خيلي كمه اونم جلوي تيمهايي مثل آرژانتين، نيجريه و بوسني كه تمام بازيكنانشون لژيونرهاي از نوع فيكس و تأثيرگذار تيمشون بودن.

خداييش الآن در كدوم باشگاه ايراني به صورت پايه اي روي حفظ توپ تحت فشار و پاسكاري با ضريب اشتباه پايين كار ميشه؟ كدوم مهاجم ميتونه ضربات آخر خوبي بزنه؟ ماشاءالله اينقدر بازيكنهاي تأثيرگذار كم شدن كه مربي اي مثل قلعه نويي دوباره دست به دامن عنايتي 38 ساله شده يا پروين به كريمي توصيه ميكنه برگرده به تيمش بازي كنه چرا كه هنوز با اين سن خيلي بهتر از جوونا بازي ميكنه.

آخه با كدوم زيربنا از مربي تيم ملي انتظار داريد مقابل آرژانتين هجومي بازي كنه و آبروريزي هم نكنه.

باز هم ميگم. كي روش در زمان بدي به تيم ملي اومد. اي كاش جاي برانكو كي روش سرمربي تيم ملي بود اونوقت قريب به يقين هم قهرمان جام ملتهاي آسيا 2004 بوديم و هم جام جهاني 2006 را با اقتدار تموم ميكرديم. الآن كي روش داره يك تنه تيمو ميسازه. كفاشيان ناكس هم كاملاً پشت كي روش قايم شده. من هم اميدوارم تيم ملي قهرمان بشه. درسته در ساختار فوتبال ما اتفاقي نيفتاده ولي باز دوست دارم اين اتفاق بيفته.
    Last edited by Pejvak61; 14-01-2015 at 22:52.

16. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نداريم آقا جان! نداريم! بازيكني كه بتونه حفظ توپ كنه و توپو از دست نده در ايران خيلي كمه اونم جلوي تيمهايي مثل آرژانتين، نيجريه و بوسني كه تمام بازيكنانشون لژيونرهاي از نوع فيكس و تأثيرگذار تيمشون بودن.

خداييش الآن در كدوم باشگاه ايراني به صورت پايه اي روي حفظ توپ تحت فشار و پاسكاري با ضريب اشتباه پايين كار ميشه؟ كدوم مهاجم ميتونه ضربات آخر خوبي بزنه؟ ماشاءالله اينقدر بازيكنهاي تأثيرگذار كم شدن كه مربي اي مثل قلعه نويي دوباره دست به دامن عنايتي 38 ساله شده يا پروين به كريمي توصيه ميكنه برگرده به تيمش بازي كنه چرا كه هنوز با اين سن خيلي بهتر از جوونا بازي ميكنه.

آخه با كدوم زيربنا از مربي تيم ملي انتظار داريد مقابل آرژانتين هجومي بازي كنه و آبروريزي هم نكنه.

باز هم ميگم. كي روش در زمان بدي به تيم ملي اومد. اي كاش جاي برانكو كي روش سرمربي تيم ملي بود اونوقت قريب به يقين هم قهرمان جام ملتهاي آسيا 2004 بوديم و هم جام جهاني 2006 را با اقتدار تموم ميكرديم. الآن كي روش داره يك تنه تيمو ميسازه. كفاشيان ناكس هم كاملاً پشت كي روش قايم شده. من هم اميدوارم تيم ملي قهرمان بشه. درسته در ساختار فوتبال ما اتفاقي نيفتاده ولي باز دوست دارم اين اتفاق بيفته.
    البته بازیکن جوون خوب کم نداریم . یعنی با همین وضع فوتبال پایه باز هم استعداد زیادی پیدا میشن . منتهی وقتی میرن به جای استفاده از این بازیکنها دست به دامن امثال عنایتی و کریمی میشن خوب معلومه دیگه اون بازیکن اصلا دیده نمیشه .
    جالبه بعضی ها فکر میکنن وظیفه کی روش اینه که ساختار فوتبال ایران رو درست کنه . در حالی که حتی اگه وظیفه اش هم بود باز هم با این شرایط فوتبال ایران فایده ای نداشت . یعنی واقعا اگه این پولا رو نمیریختن تو جیب کی روش عمرا یه دقیقه اینجا بمونه با این وضع اسفناک مملکت .
    مملکت داغونه . تا وقتی مملکت اینطوریه فوتبال هم درست بشو نیست . نباید امیدی داشت فعلا . چیمون خوبه که فوتبالمون باشه .

18. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

قبول دارم اگر مربيان داخلي در باشگاهها بتونن به خوبي بازيكن جوان را براي تيم ملي آماده كنن اونوقت بهانه اي براي كي روش باقي نميمونه كه ازشون استفاده نكنه.

به نظر من عليرضا منصوريان ميتونه الگوي خوبي براي مربيان داخلي باشه و اين موتور گازي ها بايد ازش ياد بگيرن كه به بازيكن اسمي كاري نداره بلكه بازيكن اسمي را از ميان گمنام ها ميسازه (البته بعد از اينكه ساخت امثال قلعه نويي ميان از اونها استفاده ميكنن) و همين الآنش هم به گفته خودش 7 بازيكن از تيمش در تركيب تيم هاي ملي بزرگسالان و اميد حضور دارن و باز به گفته خودش از حضور اين تعداد بازيكن از نفت تهران در تيم هاي ملي احساس غرور و افتخار ميكنه.

اما امثال قلعه نويي و درخشان مدام از تعطيلي 50 روزه ليگ مينالن و خوش ندارن بازيكنشون در تيم ملي آفتابي بشه و در صورت مصدوميت بازيكنشون در تيم ملي انواع متلك ها را نثار سرمربي تيم ملي ميكنن كه آي بازيكن سالم ما رو بردن مصدوم تحويل دادن و ... .

دقيقا درد فوتبال امروز ايران همينه. اينقدر محافظ كار شدن كه ريسك نميكنن به بازيكن جوان ميدان بدن البته جالبش اينجاست كه با بازيكن مسن هم به جايي نرسيدن و روز به روز دارن پسرفت ميكنن. البته بيشترشون تقصير نتيجه نگرفتنشونو ميندازن گردن نابساماني مديريت كه البته فاكتور مهمي هم هست ولي همه چيز نيست.

بگذريم.

امروز راديو ورزش گوش ميدادم. راديو ورزش از اون رسانه هايي هستش كه در بعضي مواقع عقب افتاده عمل ميكنه. به جاي اينكه مستقيماً به استراليا خبرنگار بفرسته و از طريق اون خبرنگار، گزارش لحظه به لحظه تهيه كنه (اون هم در چنين تورنمنت مهمي براي فوتبال مملكت) رفته يكي از ايرانيان مقيم استراليا كه قبلاً با اين شبكه از طريق ارسال پيام صوتي مثل يك شهروند عادي و نه خبرنگار در ارتباط بوده را به كار گرفته كه براشون از وضعيت اونجا گزارش تهيه كنه!
    اما نكته اينكه اون شهروند محترم در گزارشش گفته كه ايراني هاي مقيم استراليا از طريق شبكه هاي اجتماعي اقدام به اطلاع رساني كردن كه قراره يك راهپيمايي (شما بخونيد كارناوال شادي) از 2 كيلومتري محل مسابقه تا استاديوم با هدف نشان دادن اشتياق ايراني ها و هم اطلاع رساني كردن به مردم استراليا در مورد جام ملتهاي استراليا (فوتبال ورزش اول استراليا نيست!) ترتيب بدن.
    چه شود! جاي ما خالي. خيلي دوست داشتم من هم اونجا بودم. هميشه حاشيه اين اتفاقات از متنش جذابتره.
    Last edited by Pejvak61; 15-01-2015 at 09:58.

20. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •