یعنی هنوز دندون اره ای رو خاموش نکردن؟؟ طرف باید 1200 پول گیگ بده بعد با دندون اراه ای دانلود کنه؟؟؟
پ.ن: روش تروکسی رو که بلدی؟
یعنی هنوز دندون اره ای رو خاموش نکردن؟؟ طرف باید 1200 پول گیگ بده بعد با دندون اراه ای دانلود کنه؟؟؟
پ.ن: روش تروکسی رو که بلدی؟
اره همون حالت قبلی هست که
نمیدونم برای بقیه هم اینجوره یا فقط من ؟ چون شبانه من فعلا تا پایان قرارداد رایگان هست و ظاهرا همون سیستم قدیمه . فقط از 5 تا 7 قابل تحمله .
Last edited by DJMOKHTAR; 06-12-2014 at 20:12.
شانس اوردیم هنوز دندون اره ای هست مثل تیغ اصلاحش نکنن
اگر بکنن باید بریم بمیریم چون این مردم انگار یه کوه کافور بهشون دادن از جاشون تکون نمیخورن اینقدر هم بیخیر و بیشعور هستن که هر کاریشون بکنن بازم حلقشون باز نمیشه
البته تو تموم جوامع افراد بدرد بخور هم پیدا میشه مثل کسایی که هر کاری ازشون اومد انجام دادن ولی نتونستن درست کنن اوضاع رو ما چاکر اونا هستیم و خیلی هم دوستشون میداریم
فقط حذف محدودیت دانلود کمک میکنه و بس ! فقط نا محدود
یه تاپیک جدید بزنید به اسم
ایا احراز هویت باعث امن شدن اینترنت خواهد شد!
خدا رو شکر فعلا مخابرات سرعت شبانش بالاتر رفته قبلا 1مگش 130کیلوبایت بود الان شده 400کیلوبایت با ماهی 15هزار تومن![]()
آره... خوب گفتی!
میترسم آخرش یه روز برسه که مجبور شم این تاپیکو درست کنم:
"آیا قطع سرویس اینترنت جهانی منجر به بهبود وضعیت فرهنگی کشور خواهد شد؟"
اینم تست از شبانه همین الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by DJMOKHTAR; 12-12-2014 at 02:27.
دوستان سلام.امروز 19 آذر دقایقی پیش از 195 با من تماس گرفتند و گفتند جهت حل مشکل اینترنت شبانه صبانت که چند ماه پیش به ما شکایت نوشته بودید قرار است چهارشنبه هفته(26 آذر) دیگه جلسه ای حضوری با مسئولین مربوطه گذاشته شود آیا مایل به شرکت در آن هستید.با خوشحالی گفتم بله.گفت پس آدرس رو یادداشت کنید:تهران.....تا گفت تهران گفتم خانوم محترم من خیال کردم تو شهر خودمون هستش من نمیتونم بیام تهران.مخصوصا چهارشنبه هفته دیگه.گفت نه این جلسه دیگه خیلی مهم و قرار هست توش تصمیم گیری بشه و فقط در تهران برگزار میشه.منم گفتم نمیتونم بیام و متاسفانه ایشونم گفت پس خداحافظ.حالا اولا میخواستم ببینم این تماس با بقیه دوستان هم گرفته شده؟و اگر با بقیه دوستان گرفته شده خواهشا دوستان تهرانیمون برن و به جای ما هم اعتراضات رو برسونن.اگر بقیه بچه ها از شهرستانهای دیگه هم میتونند برن حتما این کار رو بکنن.آقا مثل اینکه وضع ریزش مشتریشون بدجور بیخ پیدا کرده
.الان بهترین زمانیست که میتونیم حرفمونو رو در رو بزنیم و به حرفامون گوش بدن.از دوستان خواهش میکنم اگر این تماس برای همه بوده هر کسی که میتونه در این جلسه شرکت کنه.
لطفا دوستان به همه در این مورد اطلاع رسانی کنن.
ادرس رو بده دوست عزیز بچه ها بتونن برن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)