عاقا چاکر و مخلص همه بچه ها هستم بلاخره نوبت به انتهای روده من رسید قراره بسوزه رو صندلیش
1 - والا فکر کنم بازی سوپر ماریو بود اونموقع دیوانه وار فقط به این فکر میکردم که چطوری ساخته شده
بعد از چندین هفته فکر به این نتیجه رسیدم که اینا همه حالت های بازی رو پیش بینی میکنن و نقاشی میکنن بعد با نگه داشتن دکمه جلو (برای مثال) عکس هایی که مربوط به حرکت به جلو هست لود میشه ( البطه این حالت تغریبا درسته اما نه برای کل صفحه - فقط برای اسپرایت اصلی)
( اون موقع 8 یا 9 سالم بود - بعد از اون زمان این حس کنجکاوی خابید تا با فلش اشنا شدم و بازی های فلش ساختم سال طرفای 2002 بدون برنامه نویسی بود تغریبا)
2- آره حتما ولی نه با این روش احمقانه ای که الان بودم
به به پارسا جان ببقشید استاد بزرگوار خودمون که یه دفه خودشو نشون داد
1- ترک تحصیل ، اضافه شدن وزن از 85 کیلو به 150 کیلو ، احساس بد شکست پشت شکست ( البطه الان خدارو شکر اوضاع خیلی خوبه )
2- یه بار حساب کردم نزدیک به 40 ملیون میشد ( البطه بالای 1 ساله کسی پولمو بالا نکشیده ) از طرفای 2008 که وارد بازار کار شدم
3- من برنامه نویسی هوش مصنوعی رو میپرستم مخصوصا capture the flag و path finding ها ( خیلی سعی کردم توشون پیشرفت کنم ولی بی حد و مرز سنگین هستن - مثلا capture the flag رو اگه کسی یاد بگیره میتونه بازی فوتبال بسازه
4- تو C شارپ راحت ترم ولی کلا گروه c برام سخت نیست - متنفرم از گروه جاوا
5- عجب سوالی تاحالا بهش فکر نکردم - احتمالا مکانیک + مربی باشگاه
6- مشخصه ورزش خودم کشتی کج
7- از 17 سالگی جدی ولی اولین بازیم مال 13 سالگیم بود ( 4 تا مرحله داشتا )
8- اولین انجین اگه فلش رو انجین نبینیم game maker 6 بود
9- از سرچ گوگل شانسی شانسی با علی کسائی و مهدیار جهانگیری و شهروز علی محمدی اشنا شدم بعد به کمکشون مشکلام رو بر طرف کردم یه دفعه ای کل دنیام شد بازی سازی (قبلش همش سعی میکردم بازی بسازم اما تا به مشکلی می خوردم سه ماه بی خیال بازی سازی میشدم )
10- من طرفای 2007 سرعت نتم 24 مگ بود (اخه پشتیبان ADSL شرکت سپنتا بودم ) بعد از اون سرعت نت 128 تا همین چند ماه پیش بعد از اونم دیگه به کل اینترنت ش