تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 13 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 126

نام تاپيک: سرویس کاهش پینگ Pingpass

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام

تاپیک به انجمن شبکه اینترنت منتقل شد

لطفا اول از همه مسائل و مشکلات رو تیکت کنید اگر جواب نگرفتید در این تاپیک با مدیریت مکاتبه کنید.
    مرسی.

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سایت راه اندازی مجدد شد با قابلیت های فراوان

خرید

شارژ

ریکاوری اکانت

تمامی سرور ها فعال

در صورت بروز هر گونه مشکل با پشتیبانی تماس بگیرید.

با تشکر.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نام خدا

تغییراتی در سایت ایجاد و پنل کاربری اضافه گردید.

قابلیت های این پنل

تغییر پسورد

شارژ اکانت

نمایش میزان اعتبار اکانت

موفق باشید

همیشه در کنار شما هستیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

update .........

داره خودمونی میشه IvIoI-IsEn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام خدمت شما دوست عزیز ، من یه خواهش ازتون داشتم اینکه اگه میشه سرویس کاهش پینگ رو حجمیش نکنید ولی در عو ض دسترسی به کلیه اینترنت رو بردارید یعنی مختص بازیش کنید ، شما گیگی رو 3700 تومان دارید میفروشید در صورتی که اگه دوستان عزیز لطف کنند و برن تو سایت های خارجی مثل lowerping و wtfast و غیره چک کنند اون ها هم مثل سرویس شما رو به همین شکل میدن و پینگ رو پایین میارن و حجمی هم نیستن و فقط و فقط و فقط مختص بازی های خاص خودشون هستند 1 ماهه دو ماهه تا 12 ماهه دارن ولی خداییش کجای دنیا اینقدر به کاربرای اینترنتیش به اندازه ایران ظلم میشه ، من بدبخت یه ارزو به دلم مونده وقتی بازی میکنم انلاین پینگم پایین باشه خداییش پول مفت و زبون بسته رو هی باید بریزی تو جیب این isp ها با پینگ افتضاح تو کشور اصلا اینترنت انلاین تمیشه بازی کرد ، صبح میرم سر کار عصر که میخوام از اینترنت استفاده کنم پینگم رو 450 هست زنگ میزنم اسیا تک میگم ببخشید من پینگم بالاست با همه سایت ها ، سرعت 10 مگ ازتون خریده بودم 2 ساله پینگشرو 450 هست میگه خوب عادی هست کلا پینگ زیر 500 قانونا پینگ خوبیه و شما نمی تونید اعتراضی کنید و باید منتظر بمونید تا پینگتون خودش بهتر بشه و ما نمیتونیم براتون کاری انجام بدیم من تنها راهم سرویس کاهش شماست چون حتا پینگم با تمام کاهش دهنده های پینگ خارجی هم رفته رو 300 به بالا فقط با سرور شما میاد رو 100 تا 150 به خدا من نه میخوام دانلود کنم نه ول گردی رو اینترنت کنم من میخوام انلاین بازی کنم یه بازی خاص چرا باید گیگی 3700 تومان بدم که همش 2 روزه تموم میشه به isp هم باید مجزا پول بدم خداییش هر چی در میارم باید بدم باج تا بتونم یه انلاین کوفتی بازی کنم

7. این کاربر از IvIoI-IsEn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خدمت شما دوست عزیز ، من یه خواهش ازتون داشتم اینکه اگه میشه سرویس کاهش پینگ رو حجمیش نکنید ولی در عو ض دسترسی به کلیه اینترنت رو بردارید یعنی مختص بازیش کنید ، شما گیگی رو 3700 تومان دارید میفروشید در صورتی که اگه دوستان عزیز لطف کنند و برن تو سایت های خارجی مثل lowerping و wtfast و غیره چک کنند اون ها هم مثل سرویس شما رو به همین شکل میدن و پینگ رو پایین میارن و حجمی هم نیستن و فقط و فقط و فقط مختص بازی های خاص خودشون هستند 1 ماهه دو ماهه تا 12 ماهه دارن ولی خداییش کجای دنیا اینقدر به کاربرای اینترنتیش به اندازه ایران ظلم میشه ، من بدبخت یه ارزو به دلم مونده وقتی بازی میکنم انلاین پینگم پایین باشه خداییش پول مفت و زبون بسته رو هی باید بریزی تو جیب این isp ها با پینگ افتضاح تو کشور اصلا اینترنت انلاین تمیشه بازی کرد ، صبح میرم سر کار عصر که میخوام از اینترنت استفاده کنم پینگم رو 450 هست زنگ میزنم اسیا تک میگم ببخشید من پینگم بالاست با همه سایت ها ، سرعت 10 مگ ازتون خریده بودم 2 ساله پینگشرو 450 هست میگه خوب عادی هست کلا پینگ زیر 500 قانونا پینگ خوبیه و شما نمی تونید اعتراضی کنید و باید منتظر بمونید تا پینگتون خودش بهتر بشه و ما نمیتونیم براتون کاری انجام بدیم من تنها راهم سرویس کاهش شماست چون حتا پینگم با تمام کاهش دهنده های پینگ خارجی هم رفته رو 300 به بالا فقط با سرور شما میاد رو 100 تا 150 به خدا من نه میخوام دانلود کنم نه ول گردی رو اینترنت کنم من میخوام انلاین بازی کنم یه بازی خاص چرا باید گیگی 3700 تومان بدم که همش 2 روزه تموم میشه به isp هم باید مجزا پول بدم خداییش هر چی در میارم باید بدم باج تا بتونم یه انلاین کوفتی بازی کنم
    میدونید دوست عزیز این سرویس رو ما با این قیمت که اراییه میدیم از حدود 3000 به بالا که میفروشیم تازه سود داره برای ما

منطقی هست کمتر از این باشه ؟

ولی در کل سودی نداره سودش رو دیتا سنتر میبره نه ما.

به قول شما اینجا ایران هست و کاریش نمیشه کرد

کلا ما از بهترین امکانات موجود داریم استفاده میکنیم که بهترین سرویس رو به شما اراییه بدیم.

میتونیم سرور از شرکت های دیگه بگیریم ولی پینگ زیاد پایین نمیاد.

یه چیزی رو هم بگم.

اون زمانی که من این سرویس رو راه اندازی کردم همه جا قیمت هر گیگ بالای 6 تومان بود و من به شخصه اگه به این قیمت و با این کیفیت جایی گیر میاوردم خودم اولین نفر اکانت میخریدم.

یک نصیحت هم دارم اگه اینترنت برای بازی میخوایید نیاز ندارید اینترنت سرعت بالا بگیرید چون سرعت به پینگ مرتبط نیست.

میتونید یک اینترنت بگیرید که سرعتی حدود 100 کیلوبایت در ثانیه برای دانلود و 50 کیلوبایت برای اپلود داشته باشید.

و از سرویس ما استفاده کنید تا پینگتون هم کاهش پیدا کنه.

در مورد فروش اکانت های ماهانه اگه این کار رو بکنیم خیلی در میاد قیمت تمام شده و اصلا استقبال نمیشه.
    Last edited by frozen01; 28-02-2015 at 04:45.

داره خودمونی میشه IvIoI-IsEn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دیروز اینترنتم رو دوباره برگردوندم به همون شاتل ای اس پی قبلیم خداییش صد شرف داره به آسیا تک با اون پینگ مزخرفش ، خداییش گول دی اس ال باکس 2 ساله ده مگش رو خوردم فکر میکردم چون اسیاتک سرور های بازی مثل کانتر و ورد اف وارکرافت رو برا گیمر ها راه اندازی کرده برا داخل حتما پینگش رو هم برا ما که بازی های خارجی بازی میکنیم پایین میا ره تعجبم بود که چرا اینقدر ارزونه دیدم هر گیگی رو بالای 40 میده هزارو ششصد تومان ولی بعد از 2 هفته فهمیدم پامو از بهشت گذاشتم تو جهنم وقتی از سرور بازیم trace route گرفتم دیدم کلا اسیاتک از بیست نقطه میگذره تا به اروپا برسه با هیچ سرور خارج کشور خوب نبود الا سنگاپور که اصلا پینگ رو پایین نماورد ، وقتی شب raid شروع میشد سرور pingpass بهم میریخت هی دی سی میشدم raid wipe میشد اشکم در اومده بود هی تو تیم اسپیک ازشون معذرت خواهی میکردم میگفتم من تو ایران زندگی میکنم و با اینه بالاترین سرعت دارم ms من تو بازی 450 هست برا همین از lower ping استفاده میکنم طف میگفت wow چقدر زیاد من تو بازی 40 هستم اون روزی که زنگ زدم پشتیبانی فنیشون (آسیا تک) برا هشتمین بار چنان تو ذوقم زد که اصلا میخواستم مودم دی لینک رو خرد و خمیرش کنم امدم با کاکام اینا صحبت کردم گفتم من دو ساله ده مگ اسیا تک رو خریدم سیسصد و پنجاه و نه هزار تومان میفروشمش بهتون 200 هزارتومان ازم میخریدش گفتن باشه همون شبش هشت مگ شاتل وصل کردم خداییش حداقل پشتیبانی فنیشون گا..... تشریف ندارن اومدن برام گیمینگ رو فعال کردن سری قبلش و بعد بازی انلاینم رو star wars knight of the old republic رو برا چند وقت مانیتورینگ کرد و پینگ رو برام اوردن رو 160 خداییش حال کردم با سرویس کاهش دهنده پینگ هم دیگه میشه دسته گل

10. 3 کاربر از IvIoI-IsEn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Offer های ویژه سرویس ها

سال جدید را با شما هستیم.

سال 1394 پیشاپیش مبارک.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افزایش سرور های کاهش پینگ تایم.

کانکشن جدید را دانلود کنید.

با تشکر

Last edited by frozen01; 26-03-2015 at 01:03.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

up .............

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •