تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 52 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 516

نام تاپيک: کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

داداش کدوم شرکتا دیگه میمونن مخابرات صبا شاتل پارس فن اوا های وب محدو میکنن دیگه isp میمونه
    مخابرات هنوز چنین تجهیزاتی نداره فن آوا هم همینطور
    البته فن آوای تهران سیستمش فرق میکنه ولی بعضی از استان ها خیلی سیستماشون قدیمیه
    یعنی در زمان معینی بعد از حجم معینی دانلود سرعت به مقدار دیگری محدود شود یا اینترنت بالکل قطع شود نه به نظر من شدنی نیست
    فکر نمیکنم قانون مصرف منصفانه برا همه شرکت ها اجباری بشه
    Last edited by farshad0123; 23-09-2014 at 21:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

همین الان که قانون مصرف منصفانه در پارس اجرا شده خیلی وقت هم هست که اجرا شده !!!!! یادمه یک سال پیش پارس انلاین اطلاعیه زد که مصرف منصفانه اجرا کرده که در ساعات دانلود رایگان افرادی که زیاد دانلود دارند رو محدود کنه .
    Last edited by sansa; 23-09-2014 at 21:34.

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ولی من با این قانون موافقم! بیشتر کسایی که اعتراض میکنن فقط خودشونو میبینن.
    من آسیاتک دارم با 10 گیگ حجم ولی بخواد خیلی حال بده شبانه در طول ماه فقط 10-15 گیگ میتونم دانلود کنم. به نظرم این قانون یه خوبی که داره اینه که اوضاع برای همه یکسان میشه.
    من نمیگم این وضعیت خوبه! این وضعیت اینترنت ایران واقعا اسفناکه. ولی به اینم توجه کنین که ایران زیرساخت درست حسابی نداره و زیرساخت هم یک شبه درست نمیشه
    این حرفتون مثل این میمونه که خدایی نکرده کسی بگه دیگی که واسه من نمیجوشه می خوام سر سگ توش بجوشه !

وضعیت باید واسه همه بهتر بشه ولی مطمئن باشید تغییر قانون یک شرکت میتونه روی کیفیت شرکتهای دیگه هم تاثیر بذاره مثلا وقتی رقابتی نباشه و همه شرکتها اینترنت ذغالی بدن دست مردم هیچ کس دستش به جایی بند نیست ...........
    البته مشکل اصلی شرکت پوسیده زیرساخت هست که فقط به فکر سرکیسه کردن ملت هست به گزارش خودشون در یک سال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by lamp23; 23-09-2014 at 22:28.

4. 5 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ولی من با این قانون موافقم! بیشتر کسایی که اعتراض میکنن فقط خودشونو میبینن.
    من آسیاتک دارم با 10 گیگ حجم ولی بخواد خیلی حال بده شبانه در طول ماه فقط 10-15 گیگ میتونم دانلود کنم. به نظرم این قانون یه خوبی که داره اینه که اوضاع برای همه یکسان میشه.
    من نمیگم این وضعیت خوبه! این وضعیت اینترنت ایران واقعا اسفناکه. ولی به اینم توجه کنین که ایران زیرساخت درست حسابی نداره و زیرساخت هم یک شبه درست نمیشه
    داداش اینکه نشد شما داری میگی برا من نشد برا بقیه هم نباید بشه این عدالت نیست عدالت یعنی برای همه اینترنت خوب باشه.

6. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اصلا این ویژگی "دانلود شبانه" بهترین مورد برای کسب درامد یه شرکته
    مثلا اسیاتک رو درنظر بگیرید هر کس 1تا8 دانلود رایگان بخواد باید 10 گیگ حجم بخره با این حال پول خوبی هم تو جیب شرکت میره
    یا مثلا مخابرات مشهد اینطوری درامد خوب کسب میکنه که میگه هر کس دانلود شبانه بخواد باید قرار داد 1 ساله تمدید کنه
    پس دانلود شبانه اونقدا هم چیز الکی ای هم نیست و هر شرکت یه قانونی برای خودش داره
    من خودم با مشکلاتی که از مخابرات دارم و با توجه به این که مصرف بالایی ندارم فکر میکنم شاتل برام بهتره باز هم به همتون قول میدم این موضوع رو همینطوری معلوم نیست کی گفته کی شنیده خیلی از این مورد ها الکی میاد و میره و بهمتون قول میدم این کارو همه شرکتا نمیکنن

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بیخیال

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

این حرفتون مثل این میمونه که خدایی نکرده کسی بگه دیگی که واسه من نمیجوشه می خوام سر سگ توش بجوشه !

وضعیت باید واسه همه بهتر بشه ولی مطمئن باشید تغییر قانون یک شرکت میتونه روی کیفیت شرکتهای دیگه هم تاثیر بذاره مثلا وقتی رقابتی نباشه و همه شرکتها اینترنت ذغالی بدن دست مردم هیچ کس دستش به جایی بند نیست ...........
    البته مشکل اصلی شرکت پوسیده زیرساخت هست که فقط به فکر سرکیسه کردن ملت هست به گزارش خودشون در یک سال اینترنت رو 5 میلیارد تومان میخرند 5 هزار میلیارد تومان میفروشند به مردم .....
    من اصلا همچین حرفی نزدم! گفت حالا که محدودیت هست! همه به یک اندازه استفاده کنن نه اینکه یک نفر شبی 15-16 گیگ دانلود کنه ولی یکی مثل من خمار 800 مگ باشه!
    گفتم که منم اصلا از این وضعیت راضی نیستم! ولی وقت نمیشه چکار میشه کرد!

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

البته مشکل اصلی شرکت پوسیده زیرساخت هست که فقط به فکر سرکیسه کردن ملت هست به گزارش خودشون در یک سال اینترنت رو 5 میلیارد تومان میخرند 5 هزار میلیارد تومان میفروشند به مردم .....
    من اصلا همچین حرفی نزدم! گفت حالا که محدودیت هست! همه به یک اندازه استفاده کنن نه اینکه یک نفر شبی 15-16 گیگ دانلود کنه ولی یکی مثل من خمار 800 مگ باشه!
    گفتم که منم اصلا از این وضعیت راضی نیستم! ولی وقت نمیشه چکار میشه کرد!

11. 2 کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه miladdarren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

البته الان کمتر کسی هست که از 60 تومن 50 تومن در ماه کمتر برای اینترنتش هزینه کنه . خب این مصرف منصفانه هم واسه همین اومد که طرف سرویس 1 گیگ شارژ میکنه 10 تومن بعد همه مصرفش رو (که دانلود کل اینترنت هست) میذاره واسه شب . یعنی شما حاضر نیستی واسه دانلود 150 گیگ مثلا 60 تومن در ماه هزینه کنی؟
    مثل این که شما نفستون از جای گرم بلند می شه:|

13. 3 کاربر از miladdarren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مثل این که شما نفستون از جای گرم بلند می شه:|
    پس اگه کسی حاضر نیست 50-60 تومن که پول دوتا پیتزاس خرج اینترنت در ماهش کنه باید هم شرکت محدودش کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •