فعلا یه تست بزن ببین مشکله از همینه یا نه
Sent from my iPhone using Tapatalk
فعلا یه تست بزن ببین مشکله از همینه یا نه
Sent from my iPhone using Tapatalk
من موندم سونی که سسنور دوربین اکثر شرکت ها رو تأمین میکنه ( من جمله یه مدل از همین نوت4 ) چرا کیفیت دوربینای خودش اینجوریه ؟!!!
منبع عکس را میشه ارسال کنید ؟ ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اومده با galaxy note 4 مقایسه کرده ، در صورتی که اصلش این بوده که با galaxy s5 مقایسه کنه . و با پرچمدار زمان خودش و با همرده خودش .
بعدش رنگ های سونی طبیعی تر هست و مثل سامسونگ رنگ رو غلیظ نمیکنه که رنگ صورتی رو قرمز نشون بده .
یا مثل رنگ برگ ها رو نگاه کنید ، رنگ گل رو نگاه کنید که طراوت عکس نوت 4 بهتره یا xperia z3
و یا اینکه پردازش رنگ و جزئیات Xperia Z3 کاملا برتر هست . که شما جزئیات بیشتری رو در اختیار دارید . و مثل note 4 رنگ ر و غلیظ نمیکنه بیشتر جزئیات مشکی باشند و جزئیاتش کمتر بشه.
در کل Note 4 سعی در فریب چشم و ارائه یک تصویر مصنوعی رو داره که با غلیظ کردن رنگ ها و .... چشم فریب بخوره و زیباتر نشون بده .
و Xperia Z3 رنگ های طبیعی با پردازش برتر رو نشون میده و رنگ های طبیعی .
و کاملا سلیغه ای هست که کی کدوم رو دوست داره .
من خودم Xperia Z3 رو میپسندم . نظرات دوستان هم قابل احترام .
سلام
این ارتقا یافته Z3 است و مخصوص بازار ژاپن .
پرچمدار اصلی در روز 10 خرداد معرفی میشود /
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که فقط برای بازار ژاپن معرفی شده ولی به احتمال زیاد بزودی برای سایر مناطق هم تایید میشه.
تو شایعه ها اومده بود که سونی میخواد "Z3 Neo" رو معرفی کنه با همین مشخصات. ولی گویا اینطور نیست و Z4 با Snapdragon 810 پرچمدار امسال سونی هستش. هنوز کامل تایید نشده البته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مثل اینکه این Z4 که معرفی شد فقط برای بازار ژاپن هست. سونی حدودا تا یک ماه دیگه از گوشی اصلی خودش رونمایی میکنه.
سونی تولید کننده لنز هست
لنز رو به سفارش سامسونگ ، با اعمال تغییرات و مادیفیکیشن های سامسونگ میسازه
قسمت مهم تر قضیه هم موتور پردازش تصویر به درد نخور سونی هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)