بلی...........
بلی...........
سلام
من با لپ تاپ با گوگل کروم وارد فیسبوک میشم مشکلی ندارم و سیستم صبح تا شب روشن هست مشکلی نداره ولی همسرم جدیدا وارد فیس بوکش میشه با فایرفاکس و مرورگر دیگه یه دفعه مربع مربع میاد گرافیک بهم میریزه. میتونه مشکل از اکانت فیسبوکش باشه؟؟؟ چرا باید اینطوری بشه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من با لپ تاپ با گوگل کروم وارد فیسبوک میشم مشکلی ندارم و سیستم صبح تا شب روشن هست مشکلی نداره ولی همسرم جدیدا وارد فیس بوکش میشه با فایرفاکس و مرورگر دیگه یه دفعه مربع مربع میاد گرافیک بهم میریزه. میتونه مشکل از اکانت فیسبوکش باشه؟؟؟ چرا باید اینطوری بشه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نه مشکل از مرورگره. با مرورگرهای دیگه هم تست کنید مثل maxthon cloud browser سرچ کنید پیدا میشه.
سلام.
دوستان در fb جدیدا اکانتم وقتی واردش که میشم 3 عکس هست و زیرش باید اسم کسی که این عکس ها مال اون هست رو خودم وارد کنم.
4 تا کارت داخلی خودم ( ملی+شناسنامه+گواهینامه+...) رو هم فرستادم ولی گفتن قیمت help رو بخونید.
به نظرتون چیکار میشه کرد؟
یک سری روش ها تو یوتوب هم هست یکیش رو دیدم نفهمیدم چیکار میکنه.
راهی دارید که کار کنه؟
Last edited by Amin.P30; 21-08-2015 at 21:59.
سلام
دوستان چطوری میشه اکانت فیسبوک رو verify کرد؟؟!
خود سیستم سکیوریتی ف.ب گفته باید وریفای کنید؟
با ایمیل + موبایل و در مراحل بعد تصویر پاسپورت یا کارت های داخلی رو هم بفرستی قبول میکنن.
البته هر کدوم رو خود سیستمشون خواست انجام میدی.
Last edited by Amin.P30; 23-08-2015 at 21:15.
سلام.
دوستان در فیس.بوک لینک یک پست رو از کجا میشه داشته باشیم؟
مثلا لینک یک پستی رو میخام تا هر از چند گاهی یک کامنت بزارم توش . برای اینکه گم نشه پست.
نه واسه برنامه free my app میخواستم
ولی مث اینکه بیخیال بشم بهتره![]()
سلام.
در گروه های فیس بوک میشه به یک نفر دسترسی اینو داد که فقط بتونه پست ها رو پاک کنه؟
چون اگر ادمین بشه به همه جاها دسترسی داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)