یه ویژگی خوبی که لاین داره برای اد کردن یه شخص دیگه حتما لازم نیست شمارشو بگیریم با دو ویژگی لاین یعنی Shake it و QR Code، میتوانیم در کثری از ثانیه، اکانت شخص رو ثبتش کنیم.
یه ویژگی خوبی که لاین داره برای اد کردن یه شخص دیگه حتما لازم نیست شمارشو بگیریم با دو ویژگی لاین یعنی Shake it و QR Code، میتوانیم در کثری از ثانیه، اکانت شخص رو ثبتش کنیم.
بله شما ایمیل و رمز عبور برای حساب خود تعریف کنید و بعدا دوباره وارد حساب قبلی خود شوید
سلام من چرا نمیتونم پیج بعضی از دوستام و تو لاین ببینم ولی اونا میتونن؟؟![]()
دو ویژگی خوب لاین یعنی Shake it و QR Code، میتوانید در کثری از ثانیه، اقدام به ثبت اکانت شخص مقابل در گوشی خود کنید و نیازی به سیو شماره تلفن نیست
حتما پست ها رو از شما مخفی کردن و به همین دلیل شما به home page آنها دسترسی ندارید
اگر دوست ندارید پستهای یک فرد یا چند نفر برای شما به نمایش در بیاید
به قسمت Timeline رفته و با زدن گزینه Timeline در بالای صفحه و انتخاب Settings و بعد انتخاب Privacy Settings بعد هر ایدی که دوست ندارین را به صورت
Hidden تبدیل کنید
لاین یه لانچر جدید اضافه کرده که که خیلی قشنگه من نصبش کردم اصلا مثل لانچرای دیگه باتری مصرف نمیکنه![]()
تایم لاین یه چیزیه تو مایه های فیس بوک البته به عقیده من از فیس بوک خیلی بهتره چون هم مسنجره قوی داره هم مطلب می تونی به اشتراک بزاری هم فیلتر نیست
سلام میشه لطفا نحوه درست کردن یه گروه رو تو لاین بگین ممنون
میشه بگید چطور میتونم کسایی که منو اد کردن و باید اکسپت کنم و از کسایی که خود لاین پیشنهاد میده تشخیص بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)