به نظرم خوبه و قشنگ کار شده
به نظرم خوبه و قشنگ کار شده
PS4 اروپا در صفحه Twitter در مورد PES2015 .
Last edited by ™...; 17-08-2014 at 16:50.
چند منبع معتبر ار نمایشگاه بازی Gamescome میگویند PES 2014 از FIFA15 بهتر است .
آیا رقابت این دو بازی دوباره شروع خواهد شد ؟!
ویدیو چهره بازیکنان در PES 2015[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES 2015 Faces
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند منبع معتبر ار نمایشگاه بازی Gamescome میگویند PES 2014 از FIFA15 بهتر استPES 2015 عزیز
Last edited by mojtaba007; 17-08-2014 at 17:01.
مرسی . اما متاسفانه کیقیت تصاویر پایینه نمیشه راجه بهشون نظر داد . کاش خود Konami چند تصویر رو استخراج میکرد .
اینم یگم تصاویر زیر که صقحه قبل هم گذاشتم مربوط به نسخه PS3 هستش ! .
ای جی ان ی گیم پلی ۱۴ دقیقه ای از بازی منتشر کرده. من ک نگاه کردم بنظرم گیمپلی نسبت ب سال قبل خیلی بهتر بنظر میرسید
من تا بازی نکنم باورم نمیشه !
پی اس چند سالیه همه رو به سخره گرفته !
ویدیو رو دیدم ....
فقط تنها مشکلی که هستش و تو فرومهای خارجی روش بحث میشه مشکل دروازه بانها در موقعیتهای تک به تک شدن با حریف هستش ( وقنی بازیکن حریف شوت میکنه ) که میگن ضعیف عمل میکنه که البته تو تمام صحنه ها اینطور نیست . البته نه اینکه تو اون موارد باید همه توپ هارو بگیره و احتمال گل خوردن تو اون موقعیتها تو واقعیت هم بالاست .( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . من ویدیوهای زیادی از بازی دیدم و اونجا باز این مشکل رو کمتر دیدم ! .
اقو ما میخواستیم ببینیم شیلتر بود
اصلا له له شدما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)