تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 262 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

حرف شما درسته . اما خب من دارم نظرات رو راجع به تصاویر میپرسم . من دغدغه شمارو درک میکنم .
    به نظرم خوبه و قشنگ کار شده

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

PS4 اروپا در صفحه Twitter در مورد PES2015 .

Last edited by ™...; 17-08-2014 at 16:50.

3. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

ترجمه پلیز

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چند منبع معتبر ار نمایشگاه بازی Gamescome میگویند PES 2014 از FIFA15 بهتر است .

آیا رقابت این دو بازی دوباره شروع خواهد شد ؟!

6. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند منبع معتبر ار نمایشگاه بازی Gamescome میگویند PES 2014 از FIFA15 بهتر است
    PES 2015 عزیز
    Last edited by mojtaba007; 17-08-2014 at 17:01.

8. 2 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

PES 2015 Faces

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسی . اما متاسفانه کیقیت تصاویر پایینه نمیشه راجه بهشون نظر داد . کاش خود Konami چند تصویر رو استخراج میکرد .

اینم یگم تصاویر زیر که صقحه قبل هم گذاشتم مربوط به نسخه PS3 هستش ! .

10. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ای جی ان ی گیم پلی ۱۴ دقیقه ای از بازی منتشر کرده. من ک نگاه کردم بنظرم گیمپلی نسبت ب سال قبل خیلی بهتر بنظر میرسید

12. این کاربر از ali gamma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

من تا بازی نکنم باورم نمیشه !
    پی اس چند سالیه همه رو به سخره گرفته !

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ای جی ان ی گیم پلی ۱۴ دقیقه ای از بازی منتشر کرده. من ک نگاه کردم بنظرم گیمپلی نسبت ب سال قبل خیلی بهتر بنظر میرسید
    ویدیو رو دیدم ....

فقط تنها مشکلی که هستش و تو فرومهای خارجی روش بحث میشه مشکل دروازه بانها در موقعیتهای تک به تک شدن با حریف هستش ( وقنی بازیکن حریف شوت میکنه ) که میگن ضعیف عمل میکنه که البته تو تمام صحنه ها اینطور نیست . البته نه اینکه تو اون موارد باید همه توپ هارو بگیره و احتمال گل خوردن تو اون موقعیتها تو واقعیت هم بالاست .( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . من ویدیوهای زیادی از بازی دیدم و اونجا باز این مشکل رو کمتر دیدم ! .

15. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashm7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ویدیو رو دیدم ....

فقط تنها مشکلی که هستش و تو فرومهای خارجی روش بحث میشه مشکل دروازه بانها در موقعیتهای تک به تک شدن با حریف هستش ( وقنی بازیکن حریف شوت میکنه ) که میگن ضعیف عمل میکنه که البته تو تمام صحنه ها اینطور نیست . البته نه اینکه تو اون موارد باید همه توپ هارو بگیره و احتمال گل خوردن تو اون موقعیتها تو واقعیت هم بالاست .( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . من ویدیوهای زیادی از بازی دیدم و اونجا باز این مشکل رو کمتر دیدم ! .
    اقو ما میخواستیم ببینیم شیلتر بود
    اصلا له له شدما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •