تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 119

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 15-2014

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 17

من و شما به شیوه متفاوت حساب می کنیم (من 57 میلیون رو به شیوه ای که شما 57.1 میلیون رو حساب کردید، حساب نکرده بودم، به شیوه شما هم صحیح است در هر حال).

==> البته من (در همون پستی که شما نقل قول کردید و به شیوه عجیبی این اعداد در نقل قول ارائه نشدن) در اعدادی که حساب کردم بازی دوستانه رو هم حساب کردم و گفتم:

اگه فکر می کنین این اعدادی که در اون پست آوردم اشتباه هستند ، بگید. در غیر این صورت بحث نیمار رو خاتمه اعلام کنیم!
    بله اشتباه هستند، توی پست قبل مفصل توضیح دادم، اینجا به اختصار میگم:
    حتی اگه 7.9 میلیون بابت حقوق سه بازیکن سانتوس ( 4 تا بخر 5 تا ببر ) رو وارد نکنیم و هزینه مارکتینگ و ایجنت (والدین نیمار) رو هم به رسم همه انتقال ها جدا کنیم:

1. نحوه پرداخت در قالب بازی های دوستانه رو اصلا به حساب نیاوردید که توی پست قبلم توضیح دادم کار اشتباهی هست.
    2. شما پاداش 10 میلیون یورویی به نیمار که بخشی از Operating Cost هست، رو نه در هزینه انتقال و نه در دستمزد به حساب نیاوردید، یا هزینه 10 میلیون افزایش پیدا می کنه یا دستمزد سالانه 2 میلیون که میشه معادل با 18.8 میلیون.

3. مبلغ 2.5 میلیون به بنیاد نیمار و 2 میلیون به کمپانی والدین نیمار برای استعدادیابی (و 2 میلیون پاداش احتمالی) رو به حساب نیاوردید.

بنابراین نیمار میشه یک بازیکن 124.5 میلیون یورویی + 2 بازی دوستانه (9 میلیون؟) + 2 میلیون پاداش احتمالی با دستمزد 8.8 میلیون یورویی
    یا یک بازیکن 74.5 میلیون یورویی + 2 بازی دوستانه (9 میلیون؟) + 2 میلیون پاداش احتمالی با دستمزد 18.8 میلیون یورویی

که البته این مبالغ بدون در نظر گرفتن
    هزینه های جدیدی که فعلا در مرحله دادگاه هستن و بسته به نتیجه حکم دادگاه احتمال داره کل یا بخشی از این مبالغ هم پرداخت بشن:*22.2 میلیون به خاطر اتهام از طرف دادستان بخش
    *11.4 میلیون به خاطر دروغ گفتن به اداره مالیات

که پرونده کوچکی نیست و صحبت از اضافه شدن 33.6 میلیون یورو به مبالغ قبلی هست!

2. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بله اشتباه هستند، توی پست قبل مفصل توضیح دادم، اینجا به اختصار میگم:
    حتی اگه 7.9 میلیون بابت حقوق سه بازیکن سانتوس ( 4 تا بخر 5 تا ببر ) رو وارد نکنیم و هزینه مارکتینگ و ایجنت (والدین نیمار) رو هم به رسم همه انتقال ها جدا کنیم:

1. نحوه پرداخت در قالب بازی های دوستانه رو اصلا به حساب نیاوردید که توی پست قبلم توضیح دادم کار اشتباهی هست.
    2. شما پاداش 10 میلیون یورویی به نیمار که بخشی از Operating Cost هست، رو نه در هزینه انتقال و نه در دستمزد به حساب نیاوردید، یا هزینه 10 میلیون افزایش پیدا می کنه یا دستمزد سالانه 2 میلیون که میشه معادل با 18.8 میلیون.

3. مبلغ 2.5 میلیون به بنیاد نیمار و 2 میلیون به کمپانی والدین نیمار برای استعدادیابی (و 2 میلیون پاداش احتمالی) رو به حساب نیاوردید.

بنابراین نیمار میشه یک بازیکن 124.5 میلیون یورویی + 2 بازی دوستانه (9 میلیون؟) + 2 میلیون پاداش احتمالی با دستمزد 8.8 میلیون یورویی
    یا یک بازیکن 74.5 میلیون یورویی + 2 بازی دوستانه (9 میلیون؟) + 2 میلیون پاداش احتمالی با دستمزد 18.8 میلیون یورویی
    من اونها رو حساب کردم از جمله تک تک چیزهایی که گفتید (به جز پاداش احتمالی چون هنوز وقوع پیدا نکرده و اون رو هم به شما تخفیف میدیم و حساب می کنیم). جالبه من در پست قبلی خودم (و قسمتی که شما نقل قول کردید) گفتم بازی دوستانه رو حساب کردم و شما باز هم میگید نکردم. بگذریم.

پست قبلی شما رو ببینیم، حساب خودتون از مخارج:
      محتوای مخفی: نقل قول پست قبلی 

قیمت ها به یورو:

*57.1 میلیون هزینه انتقال (17.1 به سانتوس و 40 به نیمار/والدین که بعضیا اون رو جزو دستمزد به حساب میارن) البته با Free در نظر گرفتن دو بازی دوستانه با سانتوس که طنز هست و در ادامه توضیح میدم.
    *44 میلیون دستمزد در طول 5 سال (8.8 میلیون در سال)

*29.1 میلیون هزینه ای که بارسا در زمان ارائه پاورپوینت به عنوان Operating Cost یا هزینه ای که برای صورت گرفتن انتقال پرداخت شده از اون اسم برد. که این هزینه از تمامی هزینه های قبلی مجزا هست (ارتباطی با 57.1 میلیون نداره). این هزینه شامل:

• 10 میلیون پاداش به نیمار (که بعضیا اون رو جزو دستمزد به حساب میارن)، 2.5 میلیون به بنیاد نیمار، 2 میلیون به کمپانی والدین نیمار برای استعدادیابی! (که این سه مورد تکلیفشون مشخص هست و هزینه هایی هستن که تقریبا توی هیچ انتقالی نمی بینیم)

• 7.9 میلیون به سانتوس برای حقوق سه بازیکن، 2.7 میلیون به ایجنت نیمار (که باز والدینش هستند) و 4 میلیون هزینه مارکتینگ (که این سه مورد دوم رو البته با اغماض از حقوق سه بازیکنی که کیفیتشون معلوم نیست، جزو هزینه مستقیم انتقال نیاورد)

+

مواردی دیگه ای که توی همه منابع می بینیم اما به هر دلیل در اون اسلایدها یا تحت نام Free یا Bonus پوشانده شدن و یا بخاطر مسائل مالیاتی که پیش اومد و هنوز ادامه داره آورده نشدن:

*13.5 میلیون پرداخت داوطلبانه(!) بارسا در زمان رو شدن قضایا

*2 میلیون پاداش احتمالی در صورت حضور نیمار بین سه نامزد توپ طلا در مدت قرارداد

57.1
    29.1
    13.5
    2
    ----
    101.7
    + 9 میلیون بازی دوستانه
    ----
    110.7 میلیون
    + 8.8 میلیون دستمزد سالانه

این به حساب خود شماست و همونطور که کاملا واضحه همه مواردی که شما مدعی شدین حساب نکردم، در اصل حساب شده. و چیزی که من قبل از ورود شما به بحث گفتم:

نیمار میشه یک بازیکن 110 میلیونی (با احتساب 13.5 میلیون جریمه) با دستمزد 8.8 میلیون در سال
    که صد درصد همخونی داره با چیزی که شما در پست قبلی گفتید و الان خلافش رو مدعی شدید.

لطفا توضیح بدین این 124.5 (+ 9 میلیون دوستانه + 2 میلیون پاداش) رو چطوری حساب کردین، و چرا با پست قبلی شما که همین یک ساعت پیش دادین متناقض است؟ عدد جدید شما از عدد مارکا هم بالاتر رفت من در پست قبلی همه مخارجی که خودتون یک ساعت پیش لیست کردید رو حساب کردم، بازی دوستانه و پاداش احتمالی رو هم حساب کردیم و رسیدیم به همون 110.7 میلیونی که من در پست های قبلی گفته بودم و شما الان مدعی شدین پست من (و پست همین یک ساعت پیش خودتون) اشتباه است و الان میگید 124.5 میلیون + 9 میلیون دوستانه + 2 میلیون پاداش که میشه 135.5 میلیون. اگه میشه این 135.5 میلیون رو ریز کنید ما ببینیم چطوری حساب کردین.

4. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من اونها رو حساب کردم از جمله تک تک چیزهایی که گفتید (به جز پاداش احتمالی چون هنوز وقوع پیدا نکرده و اون رو هم به شما تخفیف میدیم و حساب می کنیم). جالبه من در پست قبلی خودم (و قسمتی که شما نقل قول کردید) گفتم بازی دوستانه رو حساب کردم و شما باز هم میگید نکردم. بگذریم.

پست قبلی شما رو ببینیم، حساب خودتون از مخارج:
      محتوای مخفی: نقل قول پست قبلی 

57.1
    29.1
    13.5
    2
    ----
    101.7
    + 9 میلیون بازی دوستانه
    ----
    110.7 میلیون
    + 8.8 میلیون دستمزد سالانه

این به حساب خود شماست و همونطور که کاملا واضحه همه مواردی که شما مدعی شدین حساب نکردم، در اصل حساب شده. و چیزی که من قبل از ورود شما به بحث گفتم:

که صد درصد همخونی داره با چیزی که شما در پست قبلی گفتید و الان خلافش رو مدعی شدید.

لطفا توضیح بدین این 124.5 (+ 9 میلیون دوستانه + 2 میلیون پاداش) رو چطوری حساب کردین، و چرا با پست قبلی شما که همین یک ساعت پیش دادین متناقض است؟ عدد جدید شما از عدد مارکا هم بالاتر رفت من در پست قبلی همه مخارجی که خودتون یک ساعت پیش لیست کردید رو حساب کردم، بازی دوستانه و پاداش احتمالی رو هم حساب کردیم و رسیدیم به همون 110.7 میلیونی که من در پست های قبلی گفته بودم و شما الان مدعی شدین پست من (و پست همین یک ساعت پیش خودتون) اشتباه است و الان میگید 124.5 میلیون + 9 میلیون دوستانه + 2 میلیون پاداش که میشه 135.5 میلیون. اگه میشه این 135.5 میلیون رو ریز کنید ما ببینیم چطوری حساب کردین.
    عددهای پست اولم معیار صحبت هام بود، که همه درستند اما جمع های نهایی که توی پست آخرم دادم صرفا بر اساس عددهای پست قبلی شما بود + اضافه کردن بخش هایی که فکر می کردم حساب نشده، که ظاهرا شده، چون توی پست آخرم اعداد خودم رو جمع نکردم... که این اشکال بخاطر شیوه متفاوتی هست که شما توی محاسبه اعداد بکار بردید، که شیوه متفاوتی با شیوه باشگاه بارسا و شیوه معمول هست (از نظر تقسیم بندی اون 40 میلیون با بقیه اعداد) که من رو به اشتباه انداخت و عدد نهایی اشتباهی به دست اومد.
    حالا چطوره اون ما به التفاوت رو بگذاریم به حساب جریمه هایی که در راه هستن و سقفشون از اعدادی که من گفتم به مراتب بالاتر میره و اینجوری بی حساب میشیم

پس من پایان بحث رو اعلام می کنم و نتیجه به این ترتیب هست که:

نیمار یک بازیکن 110 میلیون یورویی با دستمزد 8.8 میلیونی تا این لحظه + باالقوه تا 33.6 میلیون جریمه دیگر در راه (از دادستان بخش و اداره مالیات)
    یا یک بازیکن 70.5 میلیون یورویی با دستمزد 16.8 میلیونی تا این لحظه + باالقوه تا 33.6 میلیون جریمه دیگر در راه

چون خیلی بعید هست که اون دو پرونده تبدیل به "هیچ" بشن.
    البته در مقابل، هزینه مارکتینگ و ایجنت (روی هم 6.7 میلیون) یا هزینه حقوق سه بازیکن (7.9 میلیون) رو بسته به تعریف میشه از مبالغ بالا کم کرد.

6. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

معراج جان نیمار نامزد توپ طلا شده و بارسا پاداششو پرداخت کرده؟ جریمه ها هم که فعلا در حد حدسه و جایی نداره! فکر میکنم 70 میلیون برای نیمار از دید هواداران رئال هم عالی باشه. خود باشگاه رئال که حتما میخواستش. فراموش نکنید همین علاقه (پیشنهاد؟) رئال نزدیک 20 میلیون قیمت رو برای بارسا بالا برد.

راستی نیمار چند ساعت پیش جایزه Samba d'Or رو که هر سال به بهترین بازیکن برزیلی شاغل در اروپا میدن با رکورد در آرا برد. سال قبل تیاگو سیلوا برده بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 272C606B00000578-3020276-image-a-1_1427830271329.jpg  

8. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

معراج جان نیمار نامزد توپ طلا شده و بارسا پاداششو پرداخت کرده؟ جریمه ها هم که فعلا در حد حدسه و جایی نداره! فکر میکنم 70 میلیون برای نیمار از دید هواداران رئال هم عالی باشه. خود باشگاه رئال که حتما میخواستش. فراموش نکنید همین علاقه (پیشنهاد؟) رئال نزدیک 20 میلیون قیمت رو برای بارسا بالا برد
    اگه نگاهی به اعدادی که بارسا در زمان انتقال ازشون نام برد (هزینه 57.1 میلیون و دستمزد 8.8 میلیون یورویی) تا اعدادی که الان ازش صحبت میشه بندازیم می بینیم تفاوت در حدود 50 میلیون و بالقوه تا 80 میلیون هست. وقتی این رو در کنار این مسائل بحث برانگیز / سوژه رسانه ها و تاثیر منفی که هنوز بعد از گذشت نزدیک به دو سال، روی نام باشگاه، خانواده نیمار و کنار رفتن مدیر عامل سابق و احتمالا مدیر فعلی و جریمه های در راه برای اونها داشته بگذاریم، و اینکه فقط یک سال از قرارداد نیمار با سانتوس باقی مونده بود و قیمت نباید اینقدر بالا می رفت (برای مقایسه: کروس با 25 میلیون به رئال اومد چون شرایط مشابهی داشت در حالی که می دونیم ارزش به مراتب بالاتری داره) و یا نیازهای دیگه بارسا در پست های دیگه که تحت تاثیر این انتقال قرار گرفتن و ازشون صرفنظر شده (دفاع راست/هافبک وسط)، نیازهایی که شاید سال آینده بیشتر سر باز کنن... خیلی سخت هست که بگیم مبلغ مناسب بوده.

در نهایت جام هایی که بارسا توی این سال ها کسب می کنه و میزان تاثیرگذاری نیمار در اونها تعیین می کنه که انتقال چقدر موفق بوده. ببنیم چی میشه...

راجع به پاداش احتمالی نیمار، پاداشی که به اعتقاد من در طول 5 سال حضور نیمار به شدت محتمل هست (آیا 4 سال دیگه مسی و مخصوصا رونالدو با توجه به شرایط سنی که داره، باز توی نفرات نهایی هستن؟ فکر نمی کنم)... کل این مبلغ 2 میلیون هست. در حالی که مثلا در مورد انتقال بیل جایی که RealMadridTV مبلغ رسمی رو 91 میلیون اعلام کرده و بعضی سایت ها مثل سایت فیفا این مبلغ رو نقل کردن، به خاطر بعضی از سایت های دیگه، عملا رقم 100 میلیون یورو جا افتاده، که 9 میلیون یورو اختلاف داره ولی ازش صحبتی نمیشه.

10. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه نگاهی به اعدادی که بارسا در زمان انتقال ازشون نام برد (هزینه 57.1 میلیون و دستمزد 8.8 میلیون یورویی) تا اعدادی که الان ازش صحبت میشه بندازیم می بینیم تفاوت در حدود 50 میلیون و بالقوه تا 80 میلیون هست. وقتی این رو در کنار این مسائل بحث برانگیز / سوژه رسانه ها و تاثیر منفی که هنوز بعد از گذشت نزدیک به دو سال، روی نام باشگاه، خانواده نیمار و کنار رفتن مدیر عامل سابق و احتمالا مدیر فعلی و جریمه های در راه برای اونها داشته بگذاریم، و اینکه فقط یک سال از قرارداد نیمار با سانتوس باقی مونده بود و قیمت نباید اینقدر بالا می رفت (برای مقایسه: کروس با 25 میلیون به رئال اومد چون شرایط مشابهی داشت در حالی که می دونیم ارزش به مراتب بالاتری داره) و یا نیازهای دیگه بارسا در پست های دیگه که تحت تاثیر این انتقال قرار گرفتن و ازشون صرفنظر شده (دفاع راست/هافبک وسط)، نیازهایی که شاید سال آینده بیشتر سر باز کنن... خیلی سخت هست که بگیم مبلغ مناسب بوده.

در نهایت جام هایی که بارسا توی این سال ها کسب می کنه و میزان تاثیرگذاری نیمار در اونها تعیین می کنه که انتقال چقدر موفق بوده. ببنیم چی میشه...

راجع به پاداش احتمالی نیمار، پاداشی که به اعتقاد من در طول 5 سال حضور نیمار به شدت محتمل هست (آیا 4 سال دیگه مسی و مخصوصا رونالدو با توجه به شرایط سنی که داره، باز توی نفرات نهایی هستن؟ فکر نمی کنم)... کل این مبلغ 2 میلیون هست. در حالی که مثلا در مورد انتقال بیل جایی که RealMadridTV مبلغ رسمی رو 91 میلیون اعلام کرده و بعضی سایت ها مثل سایت فیفا این مبلغ رو نقل کردن، به خاطر بعضی از سایت های دیگه، عملا رقم 100 میلیون یورو جا افتاده، که 9 میلیون یورو اختلاف داره ولی ازش صحبتی نمیشه.
    ردیف کردن چیزایی که اتفاق نیوفتاده (توپ طلای نیمار، جریمه تصویب نشده، کنار رفتن مدیر فعلی) فقط گمراه کننده است و من دیگه صحبتی دربارش نمیکنم. اما در مورد 1 سال و قیمت بالا موضوع اینه که این انتقال باید اتفاق میوفتاد. وقتی باشگاهی مثل رئال با رقم بیشتر منتظر نشسته کاریش نمیشه کرد. رقیبی که 100 میلیون به گزارش رسانه های انگلیس برای بیل جانشین نیمار خرج میکنه!

این که در آینده چه اتفاقی بیوفته معلوم نیست ولی در مورد موفق بودن انتقال اگه موضوع هزینه است (که بحث اینجا همینه) یه موضوعی رو فراموش کردی: سود بارسا از نیمار که ستاره برزیل ه و سال های زیادی پیش رو داره. از فروش پیراهن بگیر تا قراردادهای تبلیغاتی و اسپانسرها. کمک و نقشی که فوتبالی نیمار ایفا میکنه جای خود.

12. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

14. 9 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

16. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آقای عزیز این آمار چجوریه الان کل بازیای رسمی هر بازیکن برای باشگاهش در نظر گرفته شده؟یا فقط لیگا؟
    اینجوری که اینجا نوشته شما برای آقای فرازمینیتون 190 بازیه لیگارو در نظر گرفتین ولی برای مسی 304 بازی رسمی با پیراهن بارسلونارو

حالا من یه آمار بتون میدم تا آقای فرازمینیتونو بیشتر بشناسین:

رونالدو از زمان ورودش به لیگا:
    287 بازی - 299 گل - 28 هتریک در کل بازی هایی که برای رئال انجام داده (لیگا-چمپیونز-جام های دیگه)

حالا به تفکیک:

رونالدو توی لیگا:
    191 بازی - 213 گل - 24 هتریک (که برای رونالدو تعداد بازی اینو اشاره کردین)

رونالدو توی چمپیونز:
    59 بازی - 60 گل - 2 تا هتریک

جام های دیگه:
    37 بازی - 26 گل - 2 تا هتریک

مسی آمارش از مانی که رونالدو به رئال اومد:
    306 بازی - 317 گل - 30 هتریک (لیگا-چمپیونز-جام های دیگه) (که برای مسی تعداد بازی اینو اشاره کردین)

حالا به تفکیک:

مسی تو لیگا:
    197 بازی - 221 گل - 23 تا هتریک

مسی تو چمپیونز:
    61 بازی - 58 گل - 5 تا هتریک

مسی تو جام های دیگه:
    48 بازی - 38 گل - 2 تا هتریک

حالا شما بشین ببین آمار اون عکس با این آمار همخونی داره یا نه
    Last edited by runner; 07-04-2015 at 15:06.

18. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

20. 5 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •