تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 103

نام تاپيک: Batman: Arkham Knight

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به دوستان بازی باز
    من بازی رو تموم کردم و همه مراحل جانبی رو هم رفتم ولی چند تا از علامت سوال ها مونده که نمیتونم حلشون کنم یکیش اون دری هست که روش نوشته پارکینگ هر چی بهش بمب میزنم با بتموبیل میزنم باز نمیشه چیکار کنم ؟
    بعدیش هم اون علامت سوال هاییه که تو ارتفاع قرار دارند و باید با بت موبیل ابتدا بازش کنیم بعد یه مدت زمانی رو میده که باید تا تموم شدن اون مدت زمان علامت سوال رو پیدا کنیم
    خالا حای اون علامت سوال هارو میدونم ولی حایی که باید با بتموبیل بازش کنم رو نمیدونم کحاست
    دوستان لطفا راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه MAX PAYNE 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان ٱپدیت دوم بازی که برای نسخه PC عرضه شده هنوز کرک نشده?
    راستی اگه کسی لینک دانلودآپدیت اول روداره ممنون میشمقرار بده چون لینکای بازی لز سایتا حذف شده

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به دوستان بازی باز
    من بازی رو تموم کردم و همه مراحل جانبی رو هم رفتم ولی چند تا از علامت سوال ها مونده که نمیتونم حلشون کنم یکیش اون دری هست که روش نوشته پارکینگ هر چی بهش بمب میزنم با بتموبیل میزنم باز نمیشه چیکار کنم ؟
    بعدیش هم اون علامت سوال هاییه که تو ارتفاع قرار دارند و باید با بت موبیل ابتدا بازش کنیم بعد یه مدت زمانی رو میده که باید تا تموم شدن اون مدت زمان علامت سوال رو پیدا کنیم
    خالا حای اون علامت سوال هارو میدونم ولی حایی که باید با بتموبیل بازش کنم رو نمیدونم کحاست
    دوستان لطفا راهنماییم کنید
    کنار اون علامت سوال ها عددی نوشته که جای خاصی تو نقشه رو مشخص کرده. وارد نقشه بازی شو و موس رو تکون بده میبینی کنار pointer دو عدد مینویسه حالا اون اعدادی رو که کنار علامت سوال نوشته بود رو تو نقشه پیدا کن و مارک کن و برو دنبالش

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    دوستان ٱپدیت دوم بازی که برای نسخه PC عرضه شده هنوز کرک نشده?
    راستی اگه کسی لینک دانلودآپدیت اول روداره ممنون میشمقرار بده چون لینکای بازی لز سایتا حذف شده
    آپدیت اول همراه با کرک cpy بود
    فعلا خبری از کرک آپدیت دوم نیست

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

نزدیک به 14 ساعت بازی کردم (نسخه PC) ، و باید بگم بازی از هر نظر و جنبه فوق العادست، از گرافیک و اتمسفر بی نظیرش گرفته تا گیم پلی بهبود یافته و جدیدش، درواقع المان جدید گیم پلی بت موبیل هست که من تا به اینجا خیلی لذت بردم ازش ....داستان هم غافل گیری های توپی داره، نویسندگی هم عالیه ، خلاصه یک بازی خیلی متنوعی هست که واقعا احساس میکنم خیلی بهش کم لطفی شده ....البته هنوز راه زیاده تا پایان بازی ولی تا به اینجا بیشتر از دو نسخه قبلی چسبیده ....حالا ببینیم در ادامه به چه صورت میشه ...

آپدیت دوم که خیلی از مشکلات بازی رو حل کرده هنوز برای نسخه های کرکی منتشر نشده ..من نسخه استیم رو بازی میکنم با این سیستم :
    GTX 970
    I5 2320
    8GB
    و فریم خیلی خوبی تو بالاترین تنظیمات میگیرم ..میانگین 58
    Last edited by mjorh; 13-09-2015 at 22:22.

6. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا اون اپدیت دوم و حجیم که قرار بود بیاد و بازی رو درست کنه ایا اومده ؟

اگر اره ممنون میشم لینک دانلودش رو بدید

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نزدیک به 14 ساعت بازی کردم (نسخه PC) ، و باید بگم بازی از هر نظر و جنبه فوق العادست، از گرافیک و اتمسفرش بی نظیرش گرفته تا گیم پلی بهبود یافته و جدیدش، درواقع المان جدید گیم پلی بت موبیل هست که من تا به اینجا خیلی لذت بردم ازش ....داستان هم غافل گیری های توپی داره، نویسندگی هم عالیه ، خلاصه یک بازی خیلی متنوعی هست که واقعا احساس میکنم خیلی بهش کم لطفی شده ....البته هنوز راه زیاده تا پایان بازی ولی تا به اینجا بیشتر از دو نسخه قبلی چسبیده ....حالا ببینیم در ادامه به چه صورت میشه ...
    دوست عیز شما نسخه ارجینال بازی رو دارید بازی میکنید درسته ؟ اپدیت جدید مشکلات بازی رو کامل رفع کرده ؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دوست عیز شما نسخه ارجینال بازی رو دارید بازی میکنید درسته ؟ اپدیت جدید مشکلات بازی رو کامل رفع کرده ؟
    آره ، مشکلات هم 90 درصد رفع شده ...گاها frame drop داره ولی قابل توجه نیست...

10. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جالبه قرار یک سری dlc هم بیاد که محتویات یک سریشون لو رفته! من چیزی نمیگم .فقط منتظر Batgirl برای pc هستم و چندتا dlc هم هست که قراره در نقش nightwing و robin اتفاقات بعد از پایان بازی رو شرح بده. و یکی هم که میتونی در نقش جوکر بری و در یک مدت زمان مشخص هرچقدر خرابکاری که میخوای تو شهر انجام بدی و بعد هزینه خسارات برای بروس وین ارسال میشه

12. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

جالبه قرار یک سری dlc هم بیاد که محتویات یک سریشون لو رفته! من چیزی نمیگم .فقط منتظر Batgirl برای pc هستم و چندتا dlc هم هست که قراره در نقش nightwing و robin اتفاقات بعد از پایان بازی رو شرح بده. و یکی هم که میتونی در نقش جوکر بری و در یک مدت زمان مشخص هرچقدر خرابکاری که میخوای تو شهر انجام بدی و بعد هزینه خسارات برای بروس وین ارسال میشه
    بیچاره بروس اون دنیا هم این جوکر دست از سرش برنمیداره

14. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •