چقدر این عکس خوبه !
هنوزم وفاداره به تیمش !
Respect !
چقدر این عکس خوبه !
هنوزم وفاداره به تیمش !
Respect !
بنتکه هم 99.9 درصد قطعی شد.
بازیکن های جدیدمون حدود 67 میلیون پوند هزینه داشتن و حدود 50 میلیون پوند هم از فروش ها به دست آوردیم یعنی 17 میلیون پوند سرمایه به تیم اضافه شده. در عمل تیم به بیشتر از این نیاز داره تا تبدیل به یک تیم رقابتی و مدعی بشه. حداقل یک بازیکن درجه دیگه لازمه اضافه کنیم.
من فکر نمیکنم بنتکه چاره کار راجرز باشه. وقتی از بالوتلی نتونست استفاده کنه، دلیلی نمی بینم که بنتکه با خصوصیات مشابه، کار بزرگی بکنه. البته بالوتلی اخلاق مزخرفی داره و در زمین اون دوندگی هایی که راجرز میخواست رو نداشت اما زمانی که در سیتی بود در همین لیگ انگلیس روزهای نسبتا خوبی گذروند.
دلیل حرفم اینه که لیورپول در فصلی که سوارز درخشش وحشتناکش رو داشت، به سبکی از بازی عادت کرد که به دو مهاجم با خصوصیات سوارز و استوریج احتیاج داشت. با رفتن سوارز و مصدومیت های زیاد استوریج، هرچی راجرز سعی کرد با تغییرات پایه ای در ترکیب هم نتونست ریتم رو به تیمش برگردونه (کلا جایگزینی همچین بازیکنایی چیزی نزدیک به غیرممکنه.) بنتکه کسی نیست که بتونه چیز خاصی به نوک حمله لیورپول اضافه کنه. شاید در پایان فصل بالای 15 گل هم بزنه، اما نمیتونه در بازی های مهم و مقاطع حساس اون Edge رو به لیورپول اضافه کنه.
راجرز اگر خوش شانس باشه این فصل همزمان بتونه از استوریج، کوتینیو و فرمینیو در حالت آماده شون استفاده کنه. ترکیب فعلیشون با دو مصدوم، به یک تیم کاملا معمولی تبدیل میشه. کارشون برای قرارگیری بین 4 تیم از فصل قبل هم سخت تره.
Last edited by romantic; 23-07-2015 at 00:38.
باید دید آیا بنتکه می تونه موفق باشه یا نه (من خیلی خوشبین نیستم)، ولی بنتکه بازیکن اصلا مشابه بالوتلی نیست. بنتکه هم تکنیکی تره، هم دوندگی و تحرک خیلی خیلی بیشتری داره و هم بیشتر در خدمت تیمه. به نظر من در هر حال بنتکه شیوه مناسبی برای خرج 32.5 میلیون پوند (46 میلیون یورو) نبود و این پول یا اندکی بیشتر برای بازیکنی مثل کاوانی یا بنزما خرج بشه که قطعا بیشتر به درد تیم می خوردن و بیشتر با سبک بازی راجرز هم همخونی داشتند.
مشکل اصلی فصل گذشته این بود که تیم با اینکه در اکثر بازیها (حتی همون بازیهای مهم در مقاطع حساس) از نظر موقعیت سازی عالی بود ولی گلزنی وجود نداشت، بالوتلی و لمبرت بیشتر از هر مهاجم دیگه ای در کل لیگ برتر موقعیت از دست دادن و بیشتر از نصف بازیها رو تیم اصلا بدون مهاجم بازی کرد. حداقل از نظر گلزنی میشه روی بنتکه حساب کرد. اگه بورینی، بالوتلی و لمبرت جدا بشن فکر می کنم جا هست یک مهاجم دیگه اضافه بشه.
باید صبر کرد و دید. روی استاریج اصلا نمیشه حساب کرد. اوایل فصل آینده رو هم از دست داده با این مصدومیت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)