تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 70 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

دوستان راجع به مصاحبه ها حرف زیاد زده شده .

موسوی بی تجربگی کرده که به رفیق قلعه نوعی اعتماد کرده ، من به بابام هم پول بدم ازش تضمین برگشت پول میگیرم.
    حساب و کتاب و پول رفاقت سرش نمیشه. این خیلی سادس.

فقط امیدورم نتایج تیم در بازی های اولش ، بد نباشه .

2. 5 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو خیلی بیجا کردی به اطرافیان قلعه نوعی پول دادی ! اصلا دادی که دادی به قلعه نوعی چه ربطی داره ؟! شاید اطرافیانش خیلی غلطا بکنن ! بعد انتظار داشتی همه بازی ها فیکس باشی !؟ از 10 تا توپی که میرسید بهش 8 تاش 100 درصد لو میرفت !

4. 6 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ئه این همون رحمتی نبود که همتون موقعی که ناز کرد واسه تیم ملی و کیروش نازشو نخرید مدام میگفتید کار کیروش اشتباهه؟
    من به هیچ عنوان طرفدار رحمتی نیستم
    منظورم هم از مصاحبه رحمتی اون قسمتِ گریه برای مرحوم حجازی بودوحرفهای قلعه نویی در جوابش

بعدشم دوست عزیز شما از این شکل بازی استقلال راضی هستی واقعا؟
    این نحوه ی یارگیری؟
    اینهمه مصاحبه علیه یک مربی رو میتونی بپذیری؟
    کدوم مربیه دیگه ای اینهمه مصاحبه علیهش میشه؟
    بله الان هم همین حرف را میزنم در مورد مسائل فنی رحمتی یکی از بهترین هاست اما از نظر اخلاقی خیلی مغروره و سعی میکنه دائما به دیگران خط بده که این اخلاقش باعث شد که استقلال و تیم ملی را از دست بده

در مورد گریه و این حرفها واقعا خنده داره و فکر نمیکنم این موضوع را کسی باور کنه خیلی ها برای حجازی گریه کردند و الان در استقلال هستند

شکل بازی استقلال ؟ نحوه یارگیری؟ چه مشکلی داره استقلال در رده بندی فیفا بهترین تیم باشگاهی ایرانه و قلعه نویی هم بهترین مربی

مصاحبه علیه همه هست نمونه اش دایی و کمالوند و ابراهیم زاده و ... اما در مورد افراد موفق خیلی بیشتر جالبه مصاحبه ها در مورد قلعه نویی دقیقا توسط افرادی انجام میشه که دستشون از تیم کوتاه مونده

ایمان موسوی و نکونام واقعا افرادی نیستند که بتونن با 2 تا مصاحبه چهره پرافتخارترین مربی لیگ برتر را خدشه دار کنند امثال این افراد و فردوسی پور و رفقا خیلی تلاش کردند که قلعه نویی را خراب کنند اما تا الان به هدفشون نرسیدند و نخواهند رسید

6. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

اون تاپیک گذاشتم اینجام بذارم تا با مافیای کثیف فوتبال بیشتر اشنا بشیم

بگذاريد يك‌سري مسائل را باز نكنم ولي شما شرايط من را تصور كنيد؛ دور از خانواده، تنها در تهران، بدون پول. پول‌هايم را گرفته بودند. قسط ماشينم عقب افتاده بود، باشگاه هم يك ريال به من پول نمي‌داد. شرايط وخيمي داشتم و هر روز بايد كلي توهين و كنايه مي‌شنيدم. به خاطر چي؟ چون پولم را از دوستان آقايان مي‌خواستم و اينکه ماجرا را به جواد نكونام گفته بودم. اوضاعم اينقدر خراب بود كه كارم به بيمارستان كشيد. اصلاً نمي‌دانم اين حرف‌ها را بگويم درست است يا نه. واقعاً پدر و مادرم چقدر سختي كشيدند! شرمنده‌شان هستم. آن شب پول نداشتم من را در بيمارستان بستري كنند. همسايه‌ها من را به بيمارستان بردند، يك بيمارستان دولتي (یعنی قشنگ معلومه واسش افت داشته بردنش بیمارستان دولتی). (اینجاش خیلی تخیلی ترسناک میشه بیماران قلبی نخونن)خون زيادي از دستم رفته بود . مسئولان بيمارستان گفتند بايد 5 ميليون تومان واريز كنيد تا بستري شود. نه پولي در بساط داشتم و نه بيمه بودم. به يكي از مسئولان استقلال هم زنگ زدم و گفتم دارم مي‌ميرم ولي گفت بايد زودتر به ما مي‌گفتي و كاري از دستمان برنمي‌آيد (هنوزم بعضی مسائل رو باز نکرده منتظر باشید)

من موندم این پول نداشته بره بیمارستان پس چه جوری اون ماشین و سوار میشده یاده بعضیا میوفتم میگفتم به نون شبمون محتاجیم
    این اقا اینقدر سختی کشیده بود و اونجوری تو مراسم قهرمانی بالا و پایین میپرید؟؟؟؟؟
    ضمنا از 10 تا توپی که نصیبت میشد 1 رو به زور گل میکردی حالا اگه بهترین بازیکن بودی میموندی رو سکو میشد حرفتو باور کرد مثل مهرداد اولادی میخواست با دوتا بازی بره جام جهانی
    در کل جالبه این خبرها واسه بعضیام بد نشده بعضی مشکلاتشونو فراموش میکنن
    Last edited by ESTEGHLAL 67; 29-07-2014 at 00:11.

8. 4 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

جواد نکونام و اینستاگرامش در چند ساعت اخیر:

عکس اول: بدون توضیح

عکس دوم:
    توضیح زیر عکس: دشمنِ دشمنِ من، دوست من است!

.
    .
    .
    این نکونام اگه مدرک داره باسه حرفاش دیگه این کاراش باسه چیه؟ اگه مدرک داری عین یه مرد برو روز دادگاه نشون بده دیگه!
    .
    .
    نبش جنت آباد رو دیدین؟

وقتی مجری در مورد بازگشت احتمالیش به استقلال پرسید، گفت:

دوست ندارم در اول لیگ برای تیم محبوبم حاشیه درست کنم. هواداران متوجه خواهند شد که چه اتفاقاتی در این تیم رخ می‌دهد.
    جدایی من از این تیم چیزی بود که اتفاق افتاد و هواداران به مرور زمان همه چیز را متوجه خواهند شد.

جمله پایانی رحمتی: روزی که ناگفته‌ها گفته شود دود از گوش (!) هواداران بلند خواهد شد.

10. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza.1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چهارشنبه 6 آذر 1392 بعد از اینکه نکونام مرد سال آسیا نشد و بعد از اینکه موسوی به استقلال اومد و از استقلال رفت و همه اون قضایا که گفته !

منبع هم همون سایت خبر آنلاینه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 4 کاربر از reza.1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

جواد نکونام و اینستاگرامش در چند ساعت اخیر:

عکس اول: بدون توضیح

عکس دوم:
    توضیح زیر عکس: دشمنِ دشمنِ من، دوست من است!

.
    .
    .
    این نکونام اگه مدرک داره باسه حرفاش دیگه این کاراش باسه چیه؟ اگه مدرک داری عین یه مرد برو روز دادگاه نشون بده دیگه!
    .
    .
    نبش جنت آباد رو دیدین؟

وقتی مجری در مورد بازگشت احتمالیش به استقلال پرسید، گفت:

دوست ندارم در اول لیگ برای تیم محبوبم حاشیه درست کنم. هواداران متوجه خواهند شد که چه اتفاقاتی در این تیم رخ می‌دهد.
    جدایی من از این تیم چیزی بود که اتفاق افتاد و هواداران به مرور زمان همه چیز را متوجه خواهند شد.

جمله پایانی رحمتی: روزی که ناگفته‌ها گفته شود دود از گوش (!) هواداران بلند خواهد شد.
    چه جالب این همون رحمتی هست که نذاشتی برسه به تیم ملی همون رحمتی که گفت کاش منم اسپانیایی بلد بودم
    اقای رحمتی شما هنوزم نگفتی چرا از تیم ملی کناره گرفتی مگه قرار نشد دست بعضیارو رو کنی بعد جام جهانی؟؟؟
    اقای نکونام این همون فرهاد مجیدی هست که میگفتی تبلت میده به هوادارا ؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی باحال شده دشمنای خونی گذشته دوستای جدید الان شدن
    و در اخر دوستان عزیز پیگیر پرونده جناب ب .ج و س .ش و م . ر باشید یه هفته وزارت اطلاعات وارد ماجرا شد نصف باشگاه رفت اوین دیگه ادامه ندادن

من موندم بعضیا کلمه مافیا رو چه جوری معنی میکنن؟؟؟؟؟
    مافیا یعنی همه روزنامه ها علیهت باشن؟ مافیا یعنی تو صدا وسیما بزننت
    یا اونی مافیا هست که همه پشتش هستن همه کاراشو ماست مالی میکنن؟؟؟

دوستان گرامی ، ما این فصل هم قصد داریم با مافیا قهرمان بشیم
    لطفا مزاحم نشین، شما بعدا پاک قهرمان بشین
    Last edited by ESTEGHLAL 67; 29-07-2014 at 12:32.

14. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فصل چهاردهم لیگ برتر فوتبال از دو روز دیگر آغاز می‌شود.
    استقلال تهران با 402 بازی و 719 امتیاز، بهترین تیم تاریخ لیگ برتر ایران محسوب می‌شود.
    پس از آبی‌پوشان پایتخت، سپاهان با همین تعداد بازی و 685 امتیاز تیم دوم و پرسپولیس با 402 بازی و 636 امتیاز در جایگاه سوم قرار دارند.
    با این حساب اگر استقلال در فصل پیش رو تمامی بازی‌هایش را شکست بخورد و پرسپولیس تمامی امتیازات ممکن را جمع آوری کند – که امری محال است – باز هم پرسپولیس موفق به نشستن بر جایگاه اول این رده بندی نخواهد بود.

بانک ورزش

16. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

قلعه نویی در انتظار صدمین پیروزی لیگ برتری با استقلال

امیر قلعه نویی سرمربی آبی پوشان پایتخت در بازی مقابل راه آهن در هفته اول لیگ چهاردهم به دنبال صدمین برد لیگ برتری اش با استقلال است.

قلعه نویی برای هفتمین فصل در تاریخ لیگ برتر هدایت آبی پوشان را بر عهده دارد و در واقع نیمی از عمر استقلال در لیگ برتر با این مربی سپری می شود. قلعه نویی در 6 فصل قبل موفق شده است با استقلال 99 برد را در لیگ برتر جشن بگیرد و با پیروزی مقابل راه آهن این آمار را به 100 می رساند که رکورد بی نظیری در تاریخ لیگ برتر است. تاکنون هیچ مربی در لیگ برتر موفق به کسب 100 پیروزی با یک تیم نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین

18. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

استقلالی های عزیز شما هم به جمع تحریم کنندگان این روزنامه زرد بپیوندید

20. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •