تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 86

نام تاپيک: روزه (کلیه اخبار و مباحث مرتبط با روزه داری)

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

12 روزه‌داری موجب نشاط می‌شود/ تقویت اراده مسلمانان در ماه رمضان

روزه‌داری موجب نشاط می‌شود/ تقویت اراده مسلمانان در ماه رمضان

روانشناس بالینی:
    روزه‌داری موجب نشاط می‌شود/ تقویت اراده مسلمانان در ماه رمضان
    روانشناس بالینی معتقد است روزه‌ گرفتن می‌تواند موجب نشاط روزه‌داران شود، البته این مشروط به این است که سازه‌های ذهنی فرد، باورهای عمیقی داشته باشند.

مهرداد کاظم‌زاده‌عطوفی در پاسخ به سوال یکی از شهروندان درباره اینکه آیا روزه‌داری می‌تواند در کاهش غمگینی و دلسردی ناشی از مسائل روزمره موثر باشد اظهار داشت: عبادات تأثیری نشاط‌آور بر ما دارند و روزه نیز همین اثر را داشته و می‌تواند موجب نشاط روزه‌داران شود، البته این مشروط بر این است که سازه‌های ذهنی فرد، باورهای عمیقی داشته باشند.وی افزود: وقتی فرد روزه می‌گیرد، قند خون او پایین می‌آید و به دلیل ضعف‌های ناشی از نخوردن و نیاشامیدن از نظر بدنی سست می‌شود. این مسئله در برخی مواقع فرد را بی‌حوصله می‌کند ولی نکته مهم این است که ما مسلمانان روزه را بر اثر الگوهای باوری و اعتقادی‌ خود می‌گیریم.این متخصص حوزه بهداشت روان با تأکید بر تفاوت قدرت تحمل افراد در ماه مبارک رمضان با ماه‌های دیگر گفت: همه ما پیش از این ماه، به میزان زیادی مایعات می‌نوشیم اما در این ماه 17 ساعت تحمل می‌کنیم. در واقع تمام عواملی که پیش از این ماه، ما را اذیت می‌کردند برای‌مان آسان می‌شود. علت این تفاوت‌ها علاوه بر باور ما درباره کمک خداوند به روزه داران از اراده ما نشات می‌گیرد.وی افزود: وقتی افراد روزه می‌گیرند، آثار بی‌حوصلگی و خستگی را ندارند و این به دلیل همان باورهای عمیق است.این روانشناس بالینی ادامه داد: افزایش «آستانه تحمل» یکی از اتفاقات مثبتی است که در حوزه سلامت روان در این ماه اتفاق می‌افتد، آستانه تحمل انسان در موقعیت‌های مختلف متفاوت است و با اینکه بسیاری معتقد هستند که فشار روانی به واکنش سریع از سوی افراد منجر می شود، اما در این ماه با خودداری از انجام برخی رفتارها نشان می‌دهیم که قادر به خودکنترلی هستیم.وی یادآور شد: همچنین در ماه مبارک رمضان تقویت اراده دیده می‌شود و انسان با چشم‌پوشی از نیازهای زیستی نشان می‌دهد که می‌تواند اراده‌اش را تقویت و از آن در ادامه مسیر زندگی‌اش استفاده کند. این تطابق از باور ما نشأت می‌گیرد بنابراین می‌تواند به داشتن اراده قوی‌تر در انسان کمک کند.دبیر انجمن علمی روانشناسی بالین گفت: ماه مبارک رمضان حوزه‌های مختلف سلامت انسان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و علاوه بر اینکه از منظر پزشکی، روزه‌داری بر سلامت جسمانی تأثیر می‌گذارد، از نظر روانشناختی نیز می‌تواند فواید زیادی برای افراد داشته باشد.وی خاطر نشان کرد: این ماه بسیار مفید است زیرا حضور ذهن از عبادت شروع می‌شود و به سایر رفتارهای دیگر نیز ادامه پیدا می‌کند. علاوه بر بعد الهی حضور ذهن به ویژه در نماز و دعا خواندن اثر روانشناختی نیز خواهد داشت، زیرا توجه و تمرکز بر گفتمان با معبود می‌تواند در زندگی نیز تأثیر گذاشته و فرد را نسبت به گفته‌های دیگران نیز متمرکز کند.انتهای پیام/-

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

پس کل سال رو روزه بگیرین، هی شادتر و شادتر بشین.
    5 سال دیگه به شادترین و با اراده ترین ملت دنیا تبدیل بشیم.

3. 8 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

البته در صورت گرفتن بیماری گوارشی مثل زخم معده و سرطان نشاط بیشتری نصیبتون میشه!

5. 7 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

البته در صورت گرفتن بیماری گوارشی مثل زخم معده و سرطان نشاط بیشتری نصیبتون میشه!
    من الان مشکل گوارشی دارم، با روزه هم مشکلی ندارم(مشکل گوارشی بخاطر روزه بوجود نیومده، عصبی هست). شاید شما طاقتشو ندارید، تازه دما هم 50 درجه، خوزستان

7. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شرطش رو گفته.
    روانشناس بالینی معتقد است روزه‌ گرفتن می‌تواند موجب نشاط روزه‌داران شود، البته این مشروط به این است که سازه‌های ذهنی فرد، باورهای عمیقی داشته باشند.
    بعلاوه نماز صبح واجب, فقط و فقط 2 رکعته و هر کس به نیت نماز واجب بیشتر از 2 رکعت بخونه, مثلا نماز 2 رکعتی رو چهار رکعتی بخونه, بدعت به وجود آورده.

به در گفتم دیوار بشنوه.

9. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من الان مشکل گوارشی دارم، با روزه هم مشکلی ندارم(مشکل گوارشی بخاطر روزه بوجود نیومده، عصبی هست). شاید شما طاقتشو ندارید، تازه دما هم 50 درجه، خوزستان
    اکثر سیگاری ها هم کلی مشکل ریوی دارند ولی با سیگار مشکلی ندارند.
    تازه معتقد هستن سیگار مشکلات عصبیشون رو هم کم میکنه.

بی جهت نیست که مارکس میگوید : دین افیون ملت هاست.
    افیون ذره ذره بدن رو از بین میبره اما انسان کماکان با آن مشکلی ندارد و از ان لذت میبرد، چون گزینه دیگری جز لذت از افیون پیدا نکرده.

شرطش رو گفته.

بعلاوه نماز صبح واجب, فقط و فقط 2 رکعته و هر کس به نیت نماز واجب بیشتر از 2 رکعت بخونه, مثلا نماز 2 رکعتی رو چهار رکعتی بخونه, بدعت به وجود آورده.

به در گفتم دیوار بشنوه.
    ولی تا دلش بخواد میتونه نماز مستحبی بخونه.
    اینجا هم پیشنهاد شد وقتی روزه واجب و نخوردن و نیاشامیدن و همچنین بعد اعتقادی سبب نشاط میشه، 11 ماه دیگه سال رو هم پیوسته روزه مستحبی بگیره تا تبدیل به شادترین ملت دنیا بشه.

به انسان گفتم، انسان بشنوه.

11. 4 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

تنها چیزی که نصیب ما شده بی حالی خواب آلودگی...
    از صبح فکرت رو بکار بگیر شکم خالی هیچی به مغرت نمیرسه نمیتونی هیچ کاری انجام بدی
    بازدهی فکری و کاری من در این ماه 75% کاهش پیدا کرده
    خوابم که به هم خورده هیچ صبح اصلا حال ندارم بیدار بشم
    ساعت 5 6 به بعد دیگه له له میزنم
    تازه کار من بیرون نیست خدا به داد اونایی برسه که توی این گرما بیرون لباس تنشونه ! نشاط کجا بوده بخدا ؟!

13. 5 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

مساله طاقت داشتن یا نداشتن نیست ..که اگر باشه خوب منم هر روز دارم طاقت میارم حرفهایی به این صورت رو میشنوم! مساله سر چیزی هست که راسل عزیز فرمودن.

15. 2 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من نمیدونم مسلمونا هی داره اراده شون چپ و راست داره تقویت میشه چرا خیلی از اونها اراده ای برای پیشرفت و مفید بودن برای دنیا ندارن و قسمت اعظمی از جمعیت مسلمانان دنیا در فقر و جهل مطلقن؟و این نشاط که هم دیگه بیداد میکنه در اونها و میبینیم که اینقدر نشاط دارن که عده زیادیشون یا در فکر کشتن همدیگه ن یا کشتن غیر مسلمونها و یا کشتن حیوانات به اسم قربانی کردن. خلاصه این فکر کشتن دائم در ذهنشونه و لابد اینم از نشاط بیش از حده.لابد روزه هم چون موجب اینجور "نشاط" و اینجور "اراده قوی" میشه واجب شده.

17. 5 کاربر از Metalhead56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پس با این حساب کشورهایی مثل عریستان سعودی شادی تو جامعه باید موج بزنه و مردمش شادترین مردم باشند

19. 3 کاربر از bestmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •