تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تیم صعود کننده به نیمه نهایی؟!

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • فرانسه

26 46.43%
  • آلمان

30 53.57%
صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 116

نام تاپيک: فرانسه - آلمان | مرحله 1/4 | جمعه 20:30

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بیخیال حاجی! ))

شانس مال اونی بود که شورله دوتا گل مسلم و مشخص رو بهش نزد!!!! حالا ما دیگه اصلا کاری به کار ۹۰ دقیقه مدیریت بازی و اینکه تو کل بازی، فرانسه ۶ تا حرکت نداشت رو دروازه‌ي المان هم نداریم!!!!

یه گل زدیم، چند تا گل هم نزدیم که متاسفانه به نظر میرسه تو زدن گل اخر ضعیف داریم نشون میدیم!!!!

شانس رو هم تیمایی مثل برزیل و ارژانتین داشتن که همینجوری خرکی اومدن بالا!!!! داور و تیرک و توانایی بازیکن حریف و همه و همه میان تو کار تا حضرات بازی ها رو نهایتا با خوش‌شانسی ببرن!!!! )))

لویس یه چند بار اومد ادای نویر رو در اورد ای دلم میخواست رو یکی از این جلو اومدن ها گل میخورد که یادش بمونه جلو اومدن فقط مال نویره!! ))
    به حج مشرف نشدم...

لوریس هم ادای کسی رو در نیاورد، توی لحظه بهترین کاری که میتونست رو انجام داد تا دروازه خودش رو نجات بده، واقعا این طرز فکر خیلی بچه گانه هست، ما با اینکه باختیم اینطور به بازیکن های حریف که شما نگاه میکنید نگاه نمیکنیم.

حالا خوبه همه بهش گفته بودن خیلی خوب بیرون میای ولی جلو فرانسه بهتره سر جات بمونی.

آمار بازی رو نگاه کنید متوجه میشید حق فرانسه باخت نبود...

فقط بد شانس بودیم.

2. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بدون شک فقط یکی از آمارها برنده بازی رو تعیین میکنه: آمار گل

-کسی هم حق نداره پست منو نقل قول کنه! گفته باشم=))

4. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

حیف شد فرانسه حذف شد

آلمان انچنان هم قوی نبود.ای کاش این 2 تا جای دیگه ای (مثلا فینال) بهم میخوردن...

به نظرم فرانسه بهتر بازی کرد..

6. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

بیخیال حاجی! ))

شانس مال اونی بود که شورله دوتا گل مسلم و مشخص رو بهش نزد!!!! حالا ما دیگه اصلا کاری به کار ۹۰ دقیقه مدیریت بازی و اینکه تو کل بازی، فرانسه ۶ تا حرکت نداشت رو دروازه‌ي المان هم نداریم!!!!

یه گل زدیم، چند تا گل هم نزدیم که متاسفانه به نظر میرسه تو زدن گل اخر ضعیف داریم نشون میدیم!!!!
    اتفاقا توی کل بازی آلمان 6 تا حرکت بیشتر نداشت برادرخوب قبل از این که کامنت بدید خلاصه بازی رو یه بار دیگه بگیرید ببینید یا آمار بازی رو ببینید ... گرچه خودتونم میدونید که چی دارید میگید و حرفاتون از رو هواس ولی من دلم برای کسی میسوزه که بازی رو ندیده باشه بیاد همچین کامنتایی رو بخونهآلمان کلا توی 90 دقیقه 6 تا شوت درون چارچوب داشت در عوض فرانسه 9 تا یعنی 3 تا بیشتر حالا شما داری از گل نزدنهای مهاجماتون مینالی ؟ اصلا بگیم تک تک موقعیت های تک به تک و شوت توی چارچوب همشون گل میشدن , حله ؟ اون موقع آلمان 9 به 6 این بازی رو میباخت . دیگه یه ریاضی ساده هست و گذروندن کلاس اول ابتدایی ! حالا شما فکر کن که مهاجماتون کم کاری کردن و فرانسه توی کل بازی 6 تا حرکت نداشت

8. این کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

طبق ریاضیات شما، ما باخته بودیم تا همین قبل از بازی درسته؟!!!

من نمیدونم چرا ناراحت میشید؟؟؟؟

منم مثل شما داشتم بازی رو میدیدم....
    از نظر من، تیم ما(المان) بیشتر بازی رو در کنترل داشت، حمله های حساب شده‌ی بیشتر و بهتری داشت و اتفاقا بر خلاف بازی با تیم های قبلی (غنا و جزایر) که عین چی از ثانیه صفر تا ۹۰ میدویدن، همونجوری که فکر میکردم فرانسه اصلا اهل دویدن بی مورد نبود( من بازی های فرانسه رو ندیدم تا حالا!!! اخرین بار، بازیشون با ایتالیا توی ۰۶ بود فک کنم! ).... و این باعث شد که بچه های ما کل بازی رو تو دست داشته باشن....
    بله حرکت ها و فرصت های فرانسه که الکی میرفتن جلو و میزدن بیشتر بودن و دروازه بان ها برای این اونجا قرار میگیرن که گل نخورن و تعداد شوت های درون چهارچوب مساوی با تعداد گل های خورده نباشه! ))

با این حال، میگم شخصا به نظرم تیم ما منطقی تر بازی کرد و کنترل بهتری داشت و بازی رو هم برد در حالی که چند تا گل نزد در حالی شخصا فکر میکنم فرانسه فقط همون یه فرصت رو داشت که نویر مثل همیشه توپ رو زد فرستاد اونور...

من تا حالا به این نتیجه رسیدم که دید ادما نسبت به بازی های افراد مختلف خیلی فرق میکنه... بسته به اینکه طرفدار چه تیمی هستی و چه سبک فوتبالی رو می‌پسندی، بازی خوب و فرصت های خوب از نظرت با دیگران فرق میکنه....بنابراین فکر نمیکنم زیاد منطقی باشه اینجا بشینیم در خصوص اینکه حق کی بود ببره یا بازی کی بهتر بود صحبت بکنیم...

فرانسه به قول دوستمون تو چند صفحه قبل خیلی شل بازی کرد و من تا دقیقه ۲۰ اینا داشتم ائمه و پیامبران رو ردیف میکردم که اینا دیگه چه نقشه‌ای برامون دارن!!همش فکر میکردم مثل غنا و جزایر که تاکتیکشون تو دویدنه، اینا هم خودشون رو به موش مردگی میزنن بعد یه دفعه خراب میشن سرمون!! ولی بعدش دیدم نه اینا بازیشون همینه و همین کل کیفیت بازی فرانسه هستش! )))

10. 7 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آلمان بهترین کار ممکن رو کرد.
    گل زد و بقیش بازی رو کنترل کنه. تو دفاع و وسط زمین خیلی خوب بازی کرد. این قدرت آلمان رو نشون میده که هر بازی رو بر اساس حریف و میل خودش، روند اون رو مشخص میکنه.
    البته موقعیت های گل خیلی خوبی هم به وجود آورد که اگه شورله دقت کرده بود دقیقه 82 کار فرانسه تموم شده بود.

بالاخره یک جهارم نهایی جام جهانی هست و نباید توقع داشت تیمی که می بره حتما باید 90 دقیقه قادر مطلق باشه اما آلمان سر تر بود و تونست بازی رو به نفع خودش ادامه بده.

خوشبختانه لوو متوجه شده که جام رو به تیمی که قشنگ بازی کنه نمیدن و این آلمان نشون از پختگی داشت.

آلمان کلا توی 90 دقیقه 6 تا شوت درون چارچوب داشت در عوض فرانسه 9 تا یعنی 3 تا بیشتر
    متاسفانه این آمار کیفیت رو نشون نمیده. نمیگه چه شوت هایی داخل چهار چوب بوده و چقدر موقعیت خطرناک بوده. یه شوت آماتور که آروم میاد وسط دروازه و یک بچه هم می تونه بگیره، جز همین ها حساب میشه.
    فرانسه هیچ وقت نتونست یه موقعیت با کیفیتی مثه اون دوتا که شورله خراب کرد، به وجود بیاره

12. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سوای نتیجه، بازی کسل کننده ای بود.
    خیر سرمون نشستیم جام جهانی نگاه میکنیم، وسط بازی داشت خوابم میگرفت در بازی بین دو تیم فوق فوق مطرح !!

14. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی ها نزدیک بهم بودن بابا بالاخره این فرانسه هستا ......رسیدن به جام جهانی واقعا مشکله و تا همینجا بالا اومدن کار هرکسی نیست.

خب آلمان کمی بهتر بازی کرد و لایق برد هم بود.حالا کی شوت کرد و کی گرفت اینا دیگه فقط صوته !!!!!!!!!!!!

تا همن الانش از 32 تا تیم فعلا چهارمیم تا بقیش !!!!!!!!!!!!!!!

16. 2 کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

برتري نسبي فرانسه مقابل آلمان در آمار

ژرمن‌ها در شرايطي با شکست فرانسه جواز حضور در جمع چهار تيم برتر جام جهاني 2014را کسب کردند که از نظر آماري از همسايه خود کمي ضعيف‌تر کار کردند.

در اولين ديدار از مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني 2014 تيم ملي آلمان موفق شد با نتيجه يک بر صفر از سد فرانسه بگذرد و به عنوان اولين تيم جواز صعود به مرحله نيمه نهايي را کسب کند.

آلمان در شرايطي اين پيروزي را کسب کرد که آمار بازي نشان مي‌دهد اين تيم از نظر آماري ضعيف‌تر از شاگردان ديديه دشان عمل کرده است.

آمار بازي فرانسه - آلمان را در زير مشاهده مي‌کنيد:

گل

فرانسه: صفر

آلمان: يک

حملات خطرناک

فرانسه: 31

آلمان: 26

موقعيت گلزني

فرانسه: 13

آلمان: 8

موقعيت در محوطه جريمه

فرانسه: 9

آلمان: 6

پاس سالم

فرانسه: 352

آلمان: 351

درصد مالکيت توپ

فرانسه: 50

آلمان: 50

شوت داخل چارچوب

فرانسه: 9

آلمان: 6

شوت خارج از چارچوب

فرانسه: 4

آلمان: 2

توپ بلوکه شده

فرانسه: 4

آلمان: 3

مهار توسط دروازه‌بان

فرانسه: 2

آلمان: 5

ضربه به تيرک دروازه

آلمان: صفر

ضربه ايستگاهي

سانتر

فرانسه: 24

آلمان: 14

کرنر

فرانسه: 5

آلمان: 3

آفسايد

فرانسه: 3

توپ لو رفته

فرانسه: 85

آلمان: 76

تکل موفق

خطا

فرانسه: 15

آلمان: 18

کارت زرد

کارت قرمز

مسافت پيموده شده توسط بازيکنان

فرانسه: 100 هزار و 536 متر

آلمان: 107 هزار و 696 متر

تعداد کل پاس‌ها

فرانسه: 471

آلمان: 469

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعضیا فکر میکنن من دارم به صورت رندوم آمار میذارم اینجا میگم فرانسه بهتر بازی کرد ! من نمیگم فرانسه خیلیییییییی عالی تر از آلمان بود باید 4 تا میزد ! نمیگم آلمان بد بازی کرد اصلااااا موقعیت گل نداشت ! اصلا نمیگم تو 90 دقیقه باید فرانسه میبرد ( با اینکه آمار اینو میگه ! ) ولی میگم انصافا مساوی تو 90 دقیقه منصفانه تر بود !! اولشم که گفتم همیشه تیمی که موقعیت گل بیشتر داره و شوت تو چارچوب بیشتر و ... برنده ی بازی نیست . آلمان برد ؟ تبریک ما که حرفی نزدیم ! فقط دوباره این اغراق بازیاتون تروخدا گل نکنه !!

این آمارو اگه کسی قبول نداره ؟ اشتباه تیتر زدن و تحلیل کردن ؟ بره از فیفا و ورزش 3 و برنامه 2014 شکایت کنه به من چه آخه عجبا !
    Last edited by Esteghlal_Paydar44; 05-07-2014 at 11:58.

18. این کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

عرض کردم، من فوتبال رو با ریاضیات نمی‌بینم....
    من نظرم رو توی فوتبال دوست دارم....
    یعنی عاشق اینم که وقتی یه نفر توپ رو میزنه، اون توپ با یه هدفی حرکت بکنه و به یه همتیمی برسه و هدف رو دنبال بکنه و به یه مقصد برسه....
    من فوتبالی که اینجوری باشه رو می‌پسندم و از فوتبال های دویدنی یا خسته کننده‌ی اغراق در پاس دادن مثل اسپانیول ها هم متنفرم.... واسه همنیم از المان خوشم اومده....

ما تو بازی با غنا می‌بینیم که غنا پوست المان رو میکنه.... المان در مقابلش اومد سبک بازی رو عوض میکنه.... با صبر و حوصله بازی میکنه.... دقیقه‌ي ۸۰ بازی، غنای اصلا نای راه رفتن هم نداشت چه برسه به دویدن!! حالا ممکنه تو ۵۰ دقیقه اول بازی، ۲۵۰ تا توی چارچوب هم زده باشن!! مهم اینه که کی دوید، کی بازی رو مدیریت کرد....
    بازی جزایر رو نگاه کنید؟ باز هم در مقابل دویدن های شدید این تیم، بازی مدیریت شده توسط ما ارائه میشه.... تا جایی مدیریت کردیم که الجزایر نتونست بدوه و اون، دقیقه‌ی ۱۰۰ بازی بود....
    این رو بیولوژی میگه که هیچ تیمی نمیتونی بازیکناش رو ۱۲۰ دقیقه با انرژی ثابت شروع بازی بدوونه...

حالا، ما مدیریت بازی با پرتقال رو داشتیم، با جزایر و غنا رو داشتیم، مدیریت بازی مقابل فرانسه و امریکا رو داشتیم که تو هر دوبازی، تا دقیقه‌ي ۹۰ احساس میکنی که المان این بازی رو نمی‌بره...
    این مدل بازی تیم هستش و برای منی که از سال ۲۰۰۲ که شروع کردم به فوتبال دیدن(۱۰ سالگی فک کنم! ) و بازی المان-ترکیه رو فک کنم دیدم و از اون موقع، عاشق سبک بازی المان شدم و نظمشون و کیفیت بازیشون و همیشه طرفدارشون بودم....
    من اصلا فوتبالی نیستم و شاید در کل فصل، ۲ تا بازی نبینم!!‌ولی عاشق بازی های ملی المان هستم و بازی هاش رو دنبال میکنم....

از من نخواید که بیام مثل شما چرتکه بگیرم تو دستم و حساب کنم ببینم کی چند بار چیکار کرد!!!!
    من یه بیننده‌ي حرفه‌ای فوتبال نیستم و مثل شما یا خیلی های دیگه، کل بازی ها رو دنبال نمیکنم.... تحلیلم از بازی ها هم، بر اساس همونطور که عرض کردم انتظارات شخصیم از تیم المان هستش و بس...

حالا شاید از نظر شما، اینکه من بگم ما امشب سر فرانسه رو بریدیم اغراق باشه!!‌خوب این برای شمایی که ۲۵ ساله داری فوتبال میبینی شاید اغراق باشه ولی برای من نیست!

بیخیال داوش من...

20. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •