حالا مگه این برنامه مسخره چی هست که بحث هم میکنین واسش!
حالا مگه این برنامه مسخره چی هست که بحث هم میکنین واسش!
طرف با یه دختره داشته راه میرفته یا صحبت میکرده اصلا به این بابا چه مربوط بوده نخود آش شده.
ادم معمولی اینطوری گیر نمیده به خلق الله . احتمالی که گفتن بسیجیه بخاطر اینه که فکر کرده حالا که بسیجی باید به این پسره گیر بده
این همه دختر و پسر که هیچ ارتباط شناسنامه ای با هم ندارن تو جامعه کنار هم هستن و کسی کاری بهشون نداره این طور که شما میگید باید خون و خونریزی کف خیابون راه بیفته، مطمئناً مشکلی برای دختره ایجاد کرده بودن
Last edited by وین رونی; 23-07-2014 at 19:20.
چرا تا به حال کسی به منو و امثال من گیر نداده پس !!!
به فرض هم این کارو کرده باشه من باید بعد از 17 روز برم جلو خونه اش با چاقو بکشمش؟!؟!؟!
البته احسان نگذاشت پدر مقتول درست صحبت کنه (داستان گنگه)
====
پدر دومی که بخشیده بود هم جالب بود! آخرش گفت که میخوام صحبت کنم ولی علیخانی بهش اجازه نداد و گفت فردا پخش میکنیم که اینکارو هم نکرد
فک نکم بهش قول هایی دادن بودن برای بعد از بخشش و هنوز عملی نشده بود
جالبه چند بار خودم این مسئله به چشم دیدم که سر یه نگاه معمولی دعوا شده
مردم هار شدن منتظر یه اتفاق ان که بیافتن به جون هم!
دیدم که دو نفر رهگذر به هم نگاه میکنن, یکیشون میگه, چیه؟ اون میگه به توچه؟ میشه یه دعوا.مردم هار شدن منتظر یه اتفاق ان که بیافتن به جون هم!
با این برنامه ها ... حتی نمیشه افراد مناطق محروم رو هم تحت تاثیر قرار داد! که بزرو به اب آشامیدنی دسترسی دارن ...
راستی من که نگاه نمیکنم ببینم مجریش هنوز علیخانیه یا نه ولی نمیدونم چرا اینقدر از چشمان هیز و موزی اقای علیخانی بدم میاد ...خودش که 25 صد هزارم درصد هم تحت تاثیر قرار نگرفته! ...
موقعی که سرباز بودم یکی از سربازا بخاطر کمک به یه شخصی اومده بود و اونو برده بودبیمارستان! به همین نام و نشون 8 ماه زندون بود و خلاء خدمتی میخورد! حتی جز< خدمت براش حساب نکردن ... امروز ادما اینطوری هستن ... حالا ما بیایم و تحت تاثیر چی قرار بگیریم ؟؟
خوب این دوستمون یه خورده خشن بوده!![]()
این همه ادم دور و بر ما ! چن نفر رو 17 روز میگردن و تهدید میکنن و میان میشکن ؟!
این پسره هم خودش یه جاش میلنگیده دیگه ! فضولی کردی باید چوبش رو بخوری.ولی اونم دیگه خیلی پر رو بوده.
احسان هم این روزا سوژه کم میاره به چه چیزا که گیر نمیده !
نمی دونم چرا اینقدر از نوع حرف زدن و رفتار و حرکات چهره و بدن احسان علیخانی بدم میاد!!
خیلی لوس و خودشیفته و جلفه
حتی وقتی حرف معمولی میزنه هم من کهیر میزنم
نمی دونم شما هم همچین حسی بهش دارید یا نه؟
سال های پیش قابل تحمل تر بود و به نظرم ساده و بی آلایش تر بود هر چند همون موقع هم لوس بود ولی امسال دیگه خیلی بدتر شده
من این برنامه رو به خاطر مهماناش می بینم ولی خود علیخانی رو که می بینم چندشم میشه و مجبورم به خاطر مهماناش اینم تحمل کنم!
شما دختر باز تیری هستی ؟![]()
آقاجان کاملا معلومه میخواستن وضعیت گنگ بمونه . یه کاری کرده مقتول که درست گفته نشد. کافی یکم فسفر بسوزونین متوجه بشین چه دلیل داره که بعد از این همه مدت بره سراغ طرف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)