غفوریان فامیلیش عشقی زاده هست دکتر عشقی زاده ...همین واسه ترکیدن از خنده کافیه
اتفاقا من از رضویان و محمدرضا هدایتی زیاد خوشم نیومد ...امید وارم اون دو تا سریال رو خدشه دار نکنن![]()
غفوریان فامیلیش عشقی زاده هست دکتر عشقی زاده ...همین واسه ترکیدن از خنده کافیه
اتفاقا من از رضویان و محمدرضا هدایتی زیاد خوشم نیومد ...امید وارم اون دو تا سریال رو خدشه دار نکنن![]()
Last edited by fonixhd; 17-03-2015 at 16:18.
سلام ...
وقتی نامه ی وزیر بهداشت به مدیر شبکه 3 رو تو رووزنامه همشهری خوندم ، راستش رو بخواید یکمی ترسیدم که نکنه باز این آدم ها تندرو خوان مانع پخش سریال بشن ، اما فردای اون روز تو همون روزنامه ی همشهری یه پاسخ خیلی زیبا از مدیر شبکه 3 شنیدم که خطاب به وزیر بهداشت نوشته بود که : سریال حتما و به هر ترتیب پخش خواهد شد ! ، اجازه بدهید مردم قضاوت کننده ی ماهیت و طرفداری از یک سریال باشند .
کارهای مهران مدیری هم اصلا چیزی نیست که آدم بخواد شکی در خوب بودن اون ها بکنه ، اما در مورد این سریال بازیگر مورد علاقم مهران غفوریان هستش که از خضورش تو این سریال خیلی خوشحالم.
یه پیشنهاد هم داشتم و اون اینکه عزیزان در تیم مدیریت اگه بشه اسم تاپیک رو ویرایشش کنند و به " در حاشیه / مهران مدیری " تغییر بدن ( یا یه همچین چیزی ) . ممنون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Hamid Hamid; 19-03-2015 at 11:15.
مهران مدیری اینجور نقش ها مثل ویلای من و قهوه تلخ بهش نمیاد اگر شبیه مرد هزار چهره و دوهزار چهره بود(کلا رفتارش شبیه مسعود شصت چی بود ) خیلی خوب میشد![]()
Last edited by farshad0123; 19-03-2015 at 14:37.
سلام
قسمت اول خیلی خوب بود ... پتانسیل بهتر شدن رو هم داره ...
خیلی وقت بود یه کمدی خوب توی صداسیمان ندیده بودیم![]()
Last edited by Mohammad Yek110; 26-03-2015 at 22:54. دليل: اشتباه تایپی
چه روزهایی و چه ساعتی پخش میشه و از کدام کانال؟؟
فک کنم هر روز و 11شب
sent from my android phone
بازی خواهر دکتر صحرایی خیلی خوبه بود
شب ها ساعت 11
روز بعد ساعت 16:15 تکرارش
مهرانن مدیری هم یکی به این ور میزنه یکی به اون ور بابا همه میدونن این دکترا چه رشوه ای میگیرن حالا واسه این که اعتراض نکنن یه دکتر خیر هم نشون داده!!
sent from my android phone
خیلی خوب بود ، خصوصا اونجا که سر میز شام تندتند حرف میزد![]()
اون زنه خواهر دکتر صحرایی خیلی باحاله . خیلی شیرین و باحاله ...کلا ای کاش مهران مدیری رو محدود نمیکردن و ازاد میگزاشتند اونوقت بود که از خنده ملت جر میخوردن .
بعضی دکتر ها وقتی وارد اتاقشون میشی زود نخسه مینویسن بدون اینکه به حرفات گوش بدن ، که مهران مدیری خدارو شکر اینو به تصویر کشوند
راستی اگر دیجیتال داشته باشید در شبکه IRIB HD میتونید با کیفیت HD نگاش کنید و حال کنید .![]()
Last edited by fonixhd; 27-03-2015 at 11:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)