ای بابا داریم دو روز پشت سر هم پست میزاریم یه نفرم جواب نداده....لطفا جواب من رو بدین...لطفا...![]()
ای بابا داریم دو روز پشت سر هم پست میزاریم یه نفرم جواب نداده....لطفا جواب من رو بدین...لطفا...![]()
یعنی چیزی داداش چطوری می تونم بازی کنم .حداقل سیستم مورد نیاز خیلی پایین تر از چیزی که شما نیاز دارید اگر برای خرید منظورتونه
اگر برای تنظیمات گرافیکی میخواید یکی یک چک کنید.معمولا تو بیشتر بازی ها text detail رو اولترا بزارید. چیز هایی که رو فریم تاثیر داره anti aliasing هست که اجسام طبیعی تر میشن و shadow که همون سایه است.به ترتیب هی گزینه به گزینه برید بالا تا دچار تیک بشید.هر وقت دیگه تیک دار شد گزینه قبلی رو استفاده کنید.موشن بلور هم غیر فعال کنید
به نظرم شما این بازی رو تنظیمات High می تونید بازی کنید
آخیش...........دست شما درد نکنه امیدوارم به اون آرزویی که داری برسی گلم.![]()
کدوم تفنگش دقیقا؟![]()
نه به غیر از اسلحه کمری که دارای صدا خفه کنه بقیه این قابلیت رو ندارند. تا درجه سارجنت چهارم رفتم فقط انواع مین ها, تیر با قدرت قوی علیه وسایل و دینامیت باز کرد شاید لول های بالا تر صدا خفه کن بده که تا اون موقع بازی تموم شده.فکر نکنم در اخر هم بده چون سیستم بازی کاملا تغییر می کنه
قسمت Loadout برای تغییر اسلحه هاست و مهماته.
بازی خیلی زود تموم میشه.جالبه همچنان می خواهند این بازی رو بسازند چون اخرشمحتوای مخفی: چیزه خاصی لو نمیره ولی محض احتیاط
این دینامیت رو چطور باید استفاده کرد؟
سلام
میشه سیستم مورد نیاز برای این بازی رو بگید؟
Minimum System Requirements:
CPU: Dual-core CPU with SSE3 (Intel® Pentium® D 3GHz / AMD Athlon™ 64 X2 4200) or better
RAM: 2 GB RAM
VGA: Microsoft DirectX 10.0 compatible graphics card with 256 MB of memory (NVIDIA GeForce 8800 series / ATI Radeon HD 3870) or better
DX: 10
HDD: 18 GB available space
Sound: Microsoft® DirectX® 10.0 compatible sound card or better
Network: Broadband Internet connection
Note: Windows® XP is NOT supported. Ensure graphics and audio drivers are up to date.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)