تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 92

نام تاپيک: ماتریس و نوت بوک های جدید گیمینگ MSI

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من هنوز تو شک هستم . لبتاپ مگه میشه در حالت عادی گرم بشه ؟؟؟ حالا تو بازی و کار سنگین که معلومه داغ میشه . اما وقتی روشن کنی فیلم ببینی یا مثلا افیس اینا کار کنی هم گرم میشه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

^
    این کول پد با usb به خود لپتاپ وصل میش هیا اینکه آداپتور جدا داره و مستقیم به پریز وصل میشه؟
    اگه خوشد به پریز برق بخوره واقعا عالیه،چون فن کول پد هایی که usb هستن زمعمولا زیاد قوی نیستن و سرعت چرخششون پایینه.....
    و اینکه با چه قیمیتی کول پد رو خریدید؟
    ممنون
    +
    من منتظر Ge70 هستم با گرافیک 860 :| یه مقاله در مورد کارت های 860m ـه maxell و kepler میخوندم،توی بنچمارک ها 860m maxwell از 765m و 770 بهتر عمل کرده بود :|
    کارت های روی GE70 و GS60 هم از سری maxwell هستن...
    این کول پد 4 تا فن 1300 دور داره که به usb لپ تاپ متصل میشن و خیلی هم قوی و عالیه
    اره این ماکسول کاملا جدیده و خیلی بهینس
    قیمتش هم حدود 60 تومنه
    من هنوز تو شک هستم . لبتاپ مگه میشه در حالت عادی گرم بشه ؟؟؟ حالا تو بازی و کار سنگین که معلومه داغ میشه . اما وقتی روشن کنی فیلم ببینی یا مثلا افیس اینا کار کنی هم گرم میشه ؟؟؟
    این لپ تاپ به خاطر جنس تمام الومینیومی بدنش گرمای قطعاتو به بنه منتقل میکنه و به همین خاطر کاملا حس میشه گرماش و زیاد جالب نیست

3. 2 کاربر از yoosefshaskol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

حماسه ای دیگه از ماتریس....
    بجای اینکه بره مدلای جدید تر واز گروه های دیگه مثل GT Dominator یا GS ها رو وارد کنه برداشته همین GE60 Apache رو با همون 850M یه 128گیگ اس اس دی انداخته روش...اسمشم عوض کرده گذاشته GE60 Apache SSD...!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این مسول خرید ماتریسو باید گل بگیرن...گل....خو مرد مومن.بجا اینکه 250هزار تومن بذاری روش برا اس اس دی،برو مدل Apache PRO رو وارد کن که تو بازار ایران بی رقیب میشه با گرافیک 860..اس اس دی رو که خودمونم میتونیم بندازیم...
    سرمو میخوام بکوبم تو دیوار....

5. 2 کاربر از severusss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

:|
    خلاقیت به خرج دادنشون عالیه
    حداقل GE70 و سری GS وارد کنن :| به قول دوستمون یه ssd اضافه کردن بهش بعد به عنوان مدل جدید قرار دان تو سایت
    اضافه کردن ssd خوبه ولی باید توی صفحه ی همون مدل قبلی اضافه بشه،مثلا بدون ssd قیمت 38000000 و با ssd هم4100000
    +
    نکته جالب اینه مدل های بهتر از این g60 با گرافیک 860 فرقشون بین 50 تا 100 دلاره :|
    Last edited by Leon-117; 02-07-2014 at 19:25.

7. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

سری قبلی هم اول با گرافیک 750 اورد بعد گرافیک 765 . امیدوارم تا اخر ماه رمضان Apache pro رو بیاره. کسی میدونه چه SSD ای روش گذاشتن؟ 4115 با SSD یعنی 275 تومن برا SSD ی 128 گیگ.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

حداقل GE70 و سری GS وارد کنن :| به قول دوستمون یه ssd اضافه کردن بهش بعد به عنوان مدل جدید قرار دان تو سایت
    اضافه کردن ssd خوبه ولی باید توی صفحه ی همون مدل قبلی اضافه بشه،مثلا بدون ssd قیمت 38000000 و با ssd هم4100000
    +
    نکته جالب اینه مدل های بهتر از این g60 که وارد کردن با گرافیک 860 فرقشون بین 50 تا 100 دلاره :|
    منم از همین دارم حرص میخورم دیگخ..من الان چند ماهه منتظر GS70ام...اصن اضفه کردن اس اس دی کار اشتباهیه...چون خودمون هم براحتی میتونیم ای کارو بکنیم...

سری قبلی هم اول با گرافیک 750 اورد بعد گرافیک 765 . امیدوارم تا اخر ماه رمضان Apache pro رو بیاره. کسی میدونه چه SSD ای روش گذاشتن؟ 4115 با SSD یعنی 275 تومن برا SSD ی 128 گیگ.
    مسئله اینه که با 765 خیلی دیر وارد شد..من هر روز دارم صفه ماتریسو چک میکنم ببینم این GS70 سری قبل تموم میشه یالاخره یا نه...بخدا من اگه مدیر خرید ماتریس بودم،با این محصولات عالیی که ام اس آی داره ماتریس به عرش میرسوندم...با گرافیک 860 بیاره همون 4100 میشه...قول بتون میدم تا یه ماه دیگه بیاره 100تاش تو یه هفته کمتر فروش میره..رقیب دیگه نخواهد داشت.ولی امان از بی فکری و بی اطلاعی.

10. این کاربر از severusss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

+
    نکته جالب اینه مدل های بهتر از این g60 با گرافیک 860 فرقشون بین 50 تا 100 دلاره :|
    با ge70 و gs60 که کلا دشمنی دارن
    همین ge70 که من دارم از سری gtx660 و آخرین ge70 واردشده
    فکر کنم مدیر فروش ماتریس به فکر فروش n550 و y50 (در صورت وارد شدن!) بوده تا اینکه به فروش محصولات خودشون فکر کنه، اینو وارد کردن که اونا فروش برن

این لپ تاپ به خاطر جنس تمام الومینیومی بدنش گرمای قطعاتو به بنه منتقل میکنه و به همین خاطر کاملا حس میشه گرماش و زیاد جالب نیست
    در کار عادی 30 درجه و حداکثر 35 درجه فکر نکنم بیشتر بشه،، بعیده اذیت کنه، غیر اینکه خود آدم حساس باشه
    البته یکم هم msi خوب گرمارو انتقال نداده و مثلا تاچ پد یا استراحتگاه دست باید خنک تر می بود
    من که دستم تا 55 درجه هم عادت داره

12. 2 کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

^
    در کار عادی 30 درجه و حداکثر 35 درجه فکر نکنم بیشتر بشه،، بعیده اذیت کنه، غیر اینکه خود آدم حساس باشه
    البته یکم هم msi خوب گرمارو انتقال نداده و مثلا تاچ پد یا استراحتگاه دست باید خنک تر می بود
    من که دستم تا 55 درجه هم عادت داره
    اگه 2 تا فن برای سری GE میزاشتن خیلی خوب میشد.
    ویدئو های نقد GE60/70 و GS70 stealth رو میدیدم،gs70 دو تا فن (یکی سمت چپ و یکی راست) داره و گرما رو میگفت خیلی خوب میبره بیرون و قسمت پایین و زیر کیبورد اصلا گرم نمیشه.نسبت به GE و GT هم کم صدا تر هست :| و نکته جالب اینه از جفتشون باریک تر و سبک تر هم هست.......
    در کل این سری GS واقعا عالی شدن،هم سبک و باریک هست و هم بیش از حد گرم نمیشه،فقط قیمتش بالاست :|
    با گرافیک 870 و رم 16 گیگ + 3 تا ssd قیمتش 2000 دلار هست.......

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

^

اگه 2 تا فن برای سری GE میزاشتن خیلی خوب میشد.
    ویدئو های نقد GE60/70 و GS70 stealth رو میدیدم،gs70 دو تا فن (یکی سمت چپ و یکی راست) داره و گرما رو میگفت خیلی خوب میبره بیرون و قسمت پایین و زیر کیبورد اصلا گرم نمیشه.نسبت به GE و GT هم کم صدا تر هست :| و نکته جالب اینه از جفتشون باریک تر و سبک تر هم هست.......
    در کل این سری GS واقعا عالی شدن،هم سبک و باریک هست و هم بیش از حد گرم نمیشه،فقط قیمتش بالاست :|
    با گرافیک 870 و رم 16 گیگ + 3 تا ssd قیمتش 2000 دلار هست.......
    ریویو سری gs رو کجا دیدین؟؟ من ریویو gs60 و gs70 رو از نوتبوک چک خوندم، باز gs70 کولینگش قابل قبول بود اما gs60 انگار بخاری برقی بود
    البته gs70 هم زده بود قسمت زیر لپتاپ تا 60 درجه هم میره که این دیگه واقعا اذیت میکنه دست رو
    gs60 هم رکورد 78 درجه برای سطح زیری رو ثبت کرده بود
    به نظر من msi هنوز به تکنولوژی کافی برای خنک کردن 870 تو این ضخامت کم نرسیده
    (گرچه بقیه شرکت ها هم چندان موفق نیستن !)

15. این کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

داخل you-tube دیدم من.
    با این دستگاه هایی که حرارت رو نشون میدن طرف چک میکرد،فقط قسمت بالای کیبورد گرم بود......
    حالا من باز چک میکنم یادم نیست که توی حالت عادی لپ تاپ دما رو تست کردن یا وقتی که لپ تاپ پردازش سنگین انجام میداد..........
    +
    به هر حال بودجه من که به شخصه نمیرسه به GS ها منتظرم GE70 وارد کنن :|

17. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •