تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تبعات ازدواج سفید در جامعه دارای رویکردی مثبت است یا منفی؟

راي دهنده
94. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • +

36 38.30%
  • -

43 45.74%
  • نمیدانم

15 15.96%
صفحه 8 از 37 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 362

نام تاپيک: ازدواج سفید،خوب یا بد؟

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نه راسل گرامی اینطور که قضاوت کردین از واقعیت یه مقداری دور هست ; )

من فکر میکنم درباره چنین موضوعی لازم هست یک جامعه رو با انواع و اقسام سلایق، اعتقادت، احساسات و غرایز در نظر بگیریم . ممکن هست نظر شخصی من نسبت به این موضوع چیزی کاملا متفاوت ویا حتی مخالف با چنین سبک زندگی باشه و شخصا این نوع ارتباط رو نپذیرم. ولی زمانی که لازم هست انواع نیاز و احساس و اعتقاد رو در نظر بگیریم (در یک بحث جامعه شناسی) نمیشه بر اساس نگاهی که به زندگی شخصی خودمون داریم به مشکلات جامعه و تک تک افراد جامعه نگاه کنیم .

من جامعه ای رو در نظر میگیرم که روزانه هزاران قتل،تجاوز، خودکشی، پرخاشگری و انواع و اقسام جرم در اون اتفاق می افته و مستقیم و غیر مستقیم این نوع قانون شکنی با فشارهای روانی ناشی از محرومیت ها و سرکوب ها عاطفی و جن*سی ارتباط داره ..راه حل چیه به نظر شما ؟

ممکن زندگی منِ نوعی یک زندگی نرمال و وابسته به اخلاقیات باشه ولی هزاران یا میلیون ها نفر رو میشه پیدا کرد که تعهدات اخلاقی یا اعتقادی من رو نداشته باشن و من نمی تونم راهکارهایی که باعث ارامش روانی من نوعی شده رو به دیگری با نیاز، خواسته و اعتقاد متفاوت توصیه کنم .. ولی میشه از قانون کمک گرفت که حداقل روابط رو ساماندهی کنه که به مراحلی که شما نام بردین نرسه و در عین حال مشکل جامعه رو تا حدودی حل کنه ..

موافقت با ساماندهی بهتر و بیشتر روابط جن*سی تحت نظارت قانون به این معنی نیست که با بی بند و باری موافقت شده یا الگوبرداری از زندگی غربی (یا احتمالا شکست های این نوع زندگی)موافقت شده.

اشاره کردم این نوع رابطه تنها با نظارت و حمایت قانون و تعدیل فرهنگ و سنت نادرست جامعه می تونه برای کاهش فشارهای روانی روی افراد جامعه یک راهکار مفید باشه اگر از زاویه حل مشکلات اساسی جامعه به این قضیه نگاه بشه این نوع زندگی میتونه یک راه کار برای رفع خیلی از مشکلات باشه. (در صورتی که قانون نظارتی بر این ارتباط داشته باشه)

اینکه به فکر ساماندهی روابط باشیم به نظر من خیلی بهتر هست که تحت فشار محدودیت ها و سرکوب ها مشکلاتی مثل تجاوز، قتل، ادم ربایی، پرخاشگری، خودکشی و .. رو (در شرایطی که ازدواج برای خیلی از افراد آسان نیست یا امکانش وجود نداره )شاهد باشیم .
    تا حالا از خودتون پرسیدین اصلا چرا چیزی به نام ازدواج رسمی پدید اومده؟
    قبل از اینکه مذهب و اخلاق و... بخوان دربارش نظر بدن، اونم انسانی که از همه نظر در طبیعت آزاد بوده و روابط غیر کنترل شده و آزاد داشته، اون انسان جاهل چرا باید به این نتیجه برسه که برای ازدواجش قانون بنویسه؟

مسلما تجربه های تلخی رو در اثر آزادی روابط دیده که سعی کرده یکسری روابط رو تا حد ممکن قانونی کنه و بعدا خودش پای الهیات رو وسط کشیده !!!

ازدواج سفید و آزادی روابط تبعات دارن، اشتباه ما اینجاست که فکر میکنیم این چیزها تبعات نداره و میشه حواث بعدی رو کنترل کرد، اگر میشد کنترل کرد که الان سن رابطه جنسی تو غرب برای دخترها به 12 سال نمیرسید، شما کافیه یک سری به سایت های فروشنده این فیلم ها بزنین، آمار روابط گروهی و با محارم و... داره سر به فلک میذاره، اگر اینا ارمغان کوتاه اومدن اخلاق و قانون نیست ارمغان چیه؟

مشکل جامعه ما هم این نیست که چون این چیزا تحت نظارت قانون هستن، به بن بست خوردیم.
    ایران وسط دو گروه عمده گیر افتاده، یک گروه مذهبی افراطی و یک گروه کاملا بی بند و بار و غیر مقید به هیچ اصلی و کاملا هنجار شکن.

این وسط هیچ کس نمیتونه اصلاحات انجام بده، چون از هر دو طرف آدمای تند رویی داریم که کار اعتدال رو این وسط خراب میکنن.
    یکی به فکر طالبانیزاسیونه اون یکی به فکر عریانیزاسیون !!!

تو جامعه ما عقده هست منم شکی درش ندارم، از طرفی فیلم های امیزش گروهی و لذت های انچنانی وارد میشه و مردم تماشا میکنن و طبق غریزه شون دلشون میخواد، چون جامعه بسترش رو نداره دست به پرخاشگری و تجاوز و... میزنن.

راه حل هم این هست که اول بتونیم یکسری افرادی که مدام تحریک جنسی تزریق میکنن رو از صحنه خارج کنیم، بعدش تندروهای مذهبی اینور رو بندازیم اون گوشه، چون در درجه اول نیاز به انسان هایی با سلامت روحی و جسمی داریم.

2. 11 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

عجیبه که هنوز یکسری از دوستان میان این سند رو تحمیلی و از سوی مذهب میدونن !!!

شما وقتی میری تو یک شرکت کار کنی، چرا فرم تعهد پر میکنی؟
    وقتی با صمیمی ترین رفیقت میخوای شرکت بزنی، چرا سعی میکنی رسمی اش کنی؟

انسان موجودی هست غیر قابل پیش بینی و در معرض تصادفات مختلف، همین دو کفتر عاشق آلمانی که مثال زدین، آقا و خانم با هم یک خانه دارند، آقا از خانه بیرون میره یک تریلی میاد میزنه لهش میکنه. تکلیف خونه آقا چی میشه؟

خانم چطوری میخواد اثبات کنه که با این آقا خیلی چیزاش مشترک بوده؟ یک خانم دیگری پیدا میشه میگه من هم کفتر عاشق این آقا بودم و ....

عجیبه اینقدر قوانین از سوی جامعه نخبه ما سطحی نگاه میشه و در ظواهر امر،قانون نویسان هزاران هزار حالت و پیش فرض رو در نظر میگیرن و قانون مینویسن.
    نه که چون مذهبی در عصر حجر گفته ازدواج کنید الان برای همین ازدواج هارو رسمی ثبت میکنن.
    مشکلاتی که در اثر الله بختکی زندگی کردن پدید میاد زمانی تست شده و نتیجه عکسش رو داده.
    آوردن مثال نقض هنر نیست، برای رد هر پدیده اجتماعی میتوان صدها مثال نقض آورد.
    با تمام احترام حرفی که میزنید خیلی مضحک و خنده داره و مثل اینکه شناختی از زندگی در غرب ندارید
    در غرب تقریبا همه اقراد وکیل دارند که کارهای قانونی و حقوقیشون رو انجام میدن این مثالی که شما زدید فقط یک وصیت نامه رسمی میخواهد که مثلا من اگه فوت شدم تمام داراییم برسه مثلا حتی به شما که هفت پشت غریبه هستید اونوقت دیگه زمین به آسمون هم برسه همه دارایی من به شما میرسه بعد از من
    در مورد داراییهاشون هم خونه رو مثال زدید که دوستمون به من گفت این دو کفتر عاشق به قول شما از زمانی که خیلی جوان بودن با هم آشنا شدن و اون زمان دانشجو بودن و هیچ چیزی نداشتند الان یکیشون استاد دانشگاه هست و یکیشون آرشیتکت و تو این سالها به هر چیزی که رسیدن هر دو با هم ساختن پس تقریبا همه داراییها 50 50 هست
    دوست من شما میگی ربطی به مذهب نداره ازدواج فرض کن من میخوام تو ایران ازدواج سفید زندگی کنم به نظر شما به مشکل برنمیخورم؟ یا اصلا فرض کن من لامذهب هستم و میخوام ازدواج کنم و نمیخوام طبق قانون هیچ کدام از ادیان ازدواج کنم تو ایران به نظر شما شدنیه؟ ما تو دنیا میلیاردها نفر مسلمان مسیحی یهودی و .... داریم که همشون طبق مذهب و سنت برای زندگی مشترک ازدواج میکنند به نظر شما کسانی که ازدواج سفید زندگی میکنند از این طیف هستند اصلا؟ پس خیلی ساده انگارانه و مثل توجیحه اگه نقش مذهب رو تو ازدواج کم رنگ بدونیم
    شما قوانین حقوقی جامعه رو با زندگی مشترک و رابطه زناشویی مقایسه میکنید که یکجورایی مثل همون نگاه مذهبی و سنتی هست مهریه و شیربها و جهاز و .... پس نگاه شما به زندگی مشترک نگاه معامله گرانه و تعهد رو در زندگی فقط سند رسمی میدونید و غیر از اون رو الله بختکی

4. 2 کاربر از bestmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

دوست عزیز تاپیک ایجاد نشده تا تصمیم بگیریم که قانونی کنیم یا نکنیم!
    میخواهیم بررسی کنیم.
    همه چیز به این صورت اجمالی هم نیست و قضایایی پشت بند این ازدواج هست.

ممنون از نظر شما
    باشه ، چه قضایایی پـشـتــشـه ؟

در آغاز فعالیت چایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

به نظرم از نظر هر کس این نوع ازدواج معنی متفاوقتی داره ..

2 تا کبوتر بدون امضای هیچ کاغذی کنا رهم زندگی میکنن...دوش به دوش هم بچه ها رو بزرگ میکنن..بهتره که کاغذها رو تو دلمون امضا کنیم...

7. 4 کاربر از چایی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kotlet110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اونور دنیا هم کسایی که میخوان درست و حسابی زندگی کنن عین ما ازدواج رسمی میکنن . این چیزا ربطی به درک و شعور اجتماعی و روشنفکری و ... نداره!
    من نمیدونم این دیگه چه صیغه ایه که هرچی تو غرب هست فکر میکنن خوبه و باید تو ایران هم پیاده بشه !

9. 4 کاربر از kotlet110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تا حالا از خودتون پرسیدین اصلا چرا چیزی به نام ازدواج رسمی پدید اومده؟
    قبل از اینکه مذهب و اخلاق و... بخوان دربارش نظر بدن، اونم انسانی که از همه نظر در طبیعت آزاد بوده و روابط غیر کنترل شده و آزاد داشته، اون انسان جاهل چرا باید به این نتیجه برسه که برای ازدواجش قانون بنویسه؟

مسلما تجربه های تلخی رو در اثر آزادی روابط دیده که سعی کرده یکسری روابط رو تا حد ممکن قانونی کنه و بعدا خودش پای الهیات رو وسط کشیده !!!
    یه جوری از این قانون حرف میزنید که انگار یک میلیارد سال پیش انسان سند محضری ازدواج رو به صورت رسمی راه انداخته و تا حالا ادامه داشته

حتی خیلی از پدر و مادرهای ما هم اصلا نه محضری رفتن و نه سندی رو امضا کردن و خیلی راحت با توافق شخصی و خانوادگی زندگی رو شروع کردن
    خوده شناسنامه و قباله و ... کمتر از 100سال هست که رواج داره

یعنی قبل از این 100سال به کل جاهلیت بوده دیگه بله؟؟؟

خیر عزیز این قباله و شناسنامه و محضرها مضرات زندگی نوین اجتماعی هست که همه چیز در کاغذبازی و سندیت معنا شده

زندگی خصوصی و عواطف و احساسات افراد با سند و مدرک یا تحت لوای قانون بودن سالم نمیشه

11. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

نکته حیرت آور این تاپیک این هست که اندیشمندان عزیزی که موافق این طرح هستند همگی بر یک چیز متفق القول هستند:

چون ما هنوز به میزان درک و شعور بالای اجتماعی نرسیدیم !!! این چیزها در جامعه ما قابل پیاده سازی نیست !!!

واقعا تاسف باره اینجور خودمون رو تسلیم تفکرات زندگی اجتماعی غربی میکنیم که از نظر اکثر جامعه شناس های خودشون شکست خورده، از روابط آزاد گسترده، تا روابط جنسی گروهی و روابط با پدر و مادر و هزار تا کاری که آدم شرمش میشه اینارو به زبون بیاره.

اینقدر جامعه شون از نظر جنسی بیمار شده که بلا استثنا تو همه فیلم هاشون باید چند تا صحنه سکــسی نشون بدن تا فروش داشته باشن، اونم تو جوامعی که پر از رشد بالای تفکرات اجتماعی هست.

این مزخرفات تبعات همین رشد بالای اجتماعی هست، که البته فکر کنم در مورد روابط گروهی و روابط با محارم و ... هم اینجا تاپیک زده بشه عده ای بگن ما هنوز به این درک از این روابط نرسیدیم :
    ما برادر و خواهری رو میشناسیم با هم رابطه جنسی دارند و خیلی هم خوشحالند !!!!!!!!!!!!!!!!

انسان دقیقا حیوانی هست که اگر رام نشه هر جنایتی از دستش بر میاد، اونایی که بیشتر از همه به فکر احترام به شعور انسانی هستن پاش برسه هر حرکتی رو انجام میدن.

به قول آلبر کامو :

آنانی که بیشتر از همه شعار آزادی میدهند، در نهایت به این نتیجه میرسند که همه را باید کُشت !!!
    چرا ؟ چرا بهش میگی نکته ی حیرت آور که همه رو یک اصل متفق القول هثطند ؟
    اگر با جمله ی "چون ما هنوز به میزان درک و شعور بالای اجتماعی نرسیدیم !!! این چیزها در جامعه ما قابل پیاده سازی نیست"مخالف هستید ، بفرمائید چرا نباید افراد جامعه ی ما این حرف رو بزنن؟ انتظار دیگه ای دارید ؟

منظورتون از "تفکرات زندگی اجتماعی غربی" چی هست ؟ مشخصا توضیح بدید
    کدوم جامعه شناسان گفتن شکست خورده هست ؟ بر اساس چه معیاری ؟ مگر هدف چه بود که شکست خوردند ؟
    کار هایی که آدم شرمش میشه به زبون بیاره از نظر شما یه چیز هستند از نظر من یه چیز دیگه . منظور شما دقیقا کدومشون هست ؟
    میگید جامعه ی آنها بیمار جنسی شده ، شما به چه انسانی میگید بیمار جنسی ؟ و از کجا نتیجه ی کلی گرفتید که جامعه کلا بیمار جنسی هست
    کدام فیلم پرفروش چند تا صحنه ی ---- داره ؟
    کدام یک از آن فیلم ها جایزه ی مهمی گرفته اند ؟ کدام فیلم ها جایزه گرفتند و صحنه ی جنسی ندارند؟
    اصلا صحنه ی جنسی از دیدگاه شما چیست ؟ لخت بودن مرد ؟ زن؟ بوسه ؟ روی تخت بودن زن و مرد ؟ انجام رابطه ی جنسی ؟ دست در دست هم گرفتن ؟
    شما هنر مند هستید ؟ فیلم ساخته اید ؟ نمایش نامه نوشته اید ؟ نویسنده که نیستید ؟ پس چگونه اظهار نظر میکنید ؟
    پس از انقلاب جنسی در آمریکا در دهه ی 60 و در اروپا در همان دوران ، این کشور های غربی کم کم شروع کردند به رسمیت شناختن رابطه ی جنسی قبل از ازدواج ، پیشگیری از بارداری ، تلاش برای رسمیت ازدواج همجنسگرایان ، نرمال کردن صنعت های پور9گرافی ، نشان دادن صحنه های رئال و واقعی در فیلم ها و رسانه ها و به طور کلی:نرمال کردن رابطه ی جنسی در جامعانقلاب جنسی غیر قابل اجتناب بود که دلایلش مفصل هست و تاریخی ، اینجا جاش نیست ولی میتونم بگم حرکت های جدی آغازین توسط فروید در جامعه ی اتریش شروع شد .
    و در نهایت ملت آمریکا "نه" گفتن به سانسور واقعیت های زندگی . حالا جامعه دست خود مردم هست ، تا وقتی چیزی مشتری داشته باشه مردم میرن میخرن اگر یه موقع دیگه مشتری نداشت خب کسی نمیخره ، از اونطرف هم دیگه کسی نمیسازه به زور که نیست ! خود مردم همه چیز رو تو دست دارن .
    و منظورتون رو از این حرف نفهمیدم ، "
    انسان دقیقا حیوانی هست که اگر رام نشه هر جنایتی از دستش بر میاد"
    منظورتون چیه ؟ رام شدن یعنی چه ؟ جنایت از دیدگاه شما چیست ؟
    آیا مردم سوئیس یا سوئد مجرم و جنایت کارند ؟ یا رام شده اند ؟ توسط چه چیزی رام شده اند ؟ یعنی از چیزی ترس دارند که رام آن شده اند ؟
    به نظر من و تجربه ی شخصی که از زندگی در اتریش داشتم مردم اونجا به قانون احترام میذارن ، نه به خاطر اینکه می ترسن ازش بلکه به خاطر اینکه همین الان به یکیشون بگی بیا قانون اساسی کشورت رو از نظر خودت اصلاح کن ، به موارد زیادی دست نمیزنه ، چون خود مردم اتریش با تفکر خودشون به نتایجی رسیدن که خودشون اون تفکرات رو در قالب قانون ثبت کردن . نه اینکه یکی قانون رو تنهایی بنویسه و بگه هر کسی از قانون من پیروی نکنه 60 ضربه شلاق که سهله دست و پاشم می برم (آنطور که در عربستان هست)
    یا مثلا در جایی مثل دوبی هیچکس جرات دزدی ندارد ، چرا ؟؛ چون چنان مجازات های سختی برایش قرار داده اند که حتی فکرش را هم نمی کنن ، اما اگر روزی مجازات ها کلا برداشته شود ممکن هست که دزدی هم بکنن ، چون علت دزدی نکردن صرفا ترس از قانون هست
    در کشوری مثل اتریش ، اتریشی های اصل (نه پناهندگان و خارجی ها) به قانون احترام میزارن ، چرا ؟؛ چون خودشون نوشتنش ، خودشون از ته دل و عقل میدونن که چرا مجازات انداختن سیگار به خیابان 60 یورو جریمه هست .

این نقل قول هم که از آلبر کامو اینجا آوردید ، صرفا نظر ایشون هست و یک جمله ی ادبی . آلبر کامو که خدا نیست هر چه می گوید معیار باشد . فیزیک هم که نیست قانون طلایی بدهد !

به نظر من همین که این تاپیک ایجاد شد ، خودِ مسئله هست .
    چرا برای یک ایرانی مهم هست که ازدواج سفید ، خوب هست یا بد ؟
    اصلا معیار خوب یا بد چی هستند ؟ اینجا مگه جنگ خیر و شر هست که چنین کلمات کلیشه ای استفاده میشه ؟
    به نظر من بهتر بود تاپیک این نام رو می گرفت : ازدواج سفید چیست و چه نتایجی به دنبال دارد که آنرا از ازدواج واقعی متفاوت میکند ؟
    هدف از پرسیدن این سوال چیه که ازدواج سفید خوبه یا بد ؟
    من به شخصه فکر میکنم علت پرسیدن این سوال این هست که یک ایرانی احساس میکند علاقه به ازدواج سفید دارد ، چون فکر میکند در این صورت اگر ازدواج سفید از سوی جامعه پذیرفته شده باشد فرد نیز با ازدواج سفید نیاز های خود را که از سایر راه ها تامین نشده بودند تامین کند .
    علت پرسیده شدن سوال این هست که فرد در مورد خودش میخواد تصمیم بگیره که انجام بدم یا نه ؟ برم کسانی که انجامش میدن رو هم یقه شون رو بگیرم

اساسا تنها جواب معقولی که به ذهن من رسید اینه که به تو چه که ازدواج سفید خوبه یا بد ؟ تو برو زندگی خودتو بکن ! مگه میخوای ازدواج سفید بکنی که از من اجازه میگیری!؟
    اونایی که ازدواج سفید میکنن ، ازدواج سفید خواهند کرد و آن هایی که نمی کنند ، نه . والسلام و منتظر نظر ما نیستند ! همانگونه که همین حالا هر کس میخواهد خیلی از قوانین را در خانه ی خودش میشکند ، نکته اینجاست که در آینده این خانواده هایی که قانون را شکسته اند همه فرزندانی را تحویل جامعه میدهند که با آن قانون بی گانه اند و زندگی سراسر نفرت از قانون خواهند داشت و شاید هدفشان گریختن از آن مملکت و قانونش باشد !
    Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 16-06-2014 at 00:04.

13. 2 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

با تمام احترام حرفی که میزنید خیلی مضحک و خنده داره و مثل اینکه شناختی از زندگی در غرب ندارید
    در غرب تقریبا همه اقراد وکیل دارند که کارهای قانونی و حقوقیشون رو انجام میدن این مثالی که شما زدید فقط یک وصیت نامه رسمی میخواهد که مثلا من اگه فوت شدم تمام داراییم برسه مثلا حتی به شما که هفت پشت غریبه هستید اونوقت دیگه زمین به آسمون هم برسه همه دارایی من به شما میرسه بعد از من
    در مورد داراییهاشون هم خونه رو مثال زدید که دوستمون به من گفت این دو کفتر عاشق به قول شما از زمانی که خیلی جوان بودن با هم آشنا شدن و اون زمان دانشجو بودن و هیچ چیزی نداشتند الان یکیشون استاد دانشگاه هست و یکیشون آرشیتکت و تو این سالها به هر چیزی که رسیدن هر دو با هم ساختن پس تقریبا همه داراییها 50 50 هست
    دوست من شما میگی ربطی به مذهب نداره ازدواج فرض کن من میخوام تو ایران ازدواج سفید زندگی کنم به نظر شما به مشکل برنمیخورم؟ یا اصلا فرض کن من لامذهب هستم و میخوام ازدواج کنم و نمیخوام طبق قانون هیچ کدام از ادیان ازدواج کنم تو ایران به نظر شما شدنیه؟ ما تو دنیا میلیاردها نفر مسلمان مسیحی یهودی و .... داریم که همشون طبق مذهب و سنت برای زندگی مشترک ازدواج میکنند به نظر شما کسانی که ازدواج سفید زندگی میکنند از این طیف هستند اصلا؟ پس خیلی ساده انگارانه و مثل توجیحه اگه نقش مذهب رو تو ازدواج کم رنگ بدونیم
    شما قوانین حقوقی جامعه رو با زندگی مشترک و رابطه زناشویی مقایسه میکنید که یکجورایی مثل همون نگاه مذهبی و سنتی هست مهریه و شیربها و جهاز و .... پس نگاه شما به زندگی مشترک نگاه معامله گرانه و تعهد رو در زندگی فقط سند رسمی میدونید و غیر از اون رو الله بختکی
    من تو غرب مدتی زندگی کردم جناب، به تعداد انگشت های دست و پای شما هم کشورهای مختلف رو رفتم و دیدم.
    پس وقتی نمیدونین یک انسان بر چه اساسی حرف هایی رو میزنه، پیش ذهن خودتون قضاوت نکنید.

خوب مثالی که شما از این زوج زدین خیلی قشنگ بود.
    دارایی هاشون 50-50 هست و همه چیو با هم میسازن و جلو میرن.

چرا از رسمی کردن ازدواج میترسن؟
    بالاخره ازدواج رسمی یک مانعی پیش روی اونها میذاره که اونا از این مانع فراری هستن.

شما فرض بگیر همه حرف های من از پایه و اساس مضحک هست.

موانعی که ازدواج رسمی برای این دو کفتر عاشق در غرب به وجود آورده و اونا رو به سمت ازدواج سفید سوق داده تشریح کنید.
    به ایران هم کاری نداشته باشین.

یه جوری از این قانون حرف میزنید که انگار یک میلیارد سال پیش انسان سند محضری ازدواج رو به صورت رسمی راه انداخته و تا حالا ادامه داشته

حتی خیلی از پدر و مادرهای ما هم اصلا نه محضری رفتن و نه سندی رو امضا کردن و خیلی راحت با توافق شخصی و خانوادگی زندگی رو شروع کردن
    خوده شناسنامه و قباله و ... کمتر از 100سال هست که رواج داره

یعنی قبل از این 100سال به کل جاهلیت بوده دیگه بله؟؟؟

خیر عزیز این قباله و شناسنامه و محضرها مضرات زندگی نوین اجتماعی هست که همه چیز در کاغذبازی و سندیت معنا شده

زندگی خصوصی و عواطف و احساسات افراد با سند و مدرک یا تحت لوای قانون بودن سالم نمیشه
    انسان پیوسته در حال تکامل هست، رسمی کردن یک تعهد و شناسنامه دار کردن، به دلیل مضراتی بوده که با افزایش جمعیت و گسترده تر شدن شهرها در رسمی نکردن قراردادهای اجتماعی دیده شده.

ازدواج در کنار بحث عاطفی و عشقی و جنسی و... یک قرار داد اجتماعی هم هست، چون یک جامعه کوچک به اسم خانواده رو به وجود میاره و ثبت کردن اینها چیزی از بار عاطفی و معنوی کم نمیکنه.
    یک جوری این مطالب رو مینویسی انگار همه اونایی که ازدواجشون رسمی شده مثل چی پشیمون هستن میخوان زیر همه چیز بزنن.

انسان های گذشته شناسنامه هم نداشتن، چون مشکلی ایجاد نمیکرد، پس ما الان هم باید استدلال کنیم شناسنامه نباشه.
    تمامی این قوانینی که شکل گرفتن به خاطر اثرات منفی بوده که بی سند کردن زندگی داشته.

و الا ما نفهمیدیم انسان آزاد و خوشحال و رها چه آزاری داشت که زندگی خودش را در قالب سندهایی تدوین کنه.
    اینها مضرات زندگی اجتماعی نیست حقایق زندگی اجتماعی هست!!

15. 9 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من تو غرب مدتی زندگی کردم جناب، به تعداد انگشت های دست و پای شما هم کشورهای مختلف رو رفتم و دیدم.
    پس وقتی نمیدونین یک انسان بر چه اساسی حرف هایی رو میزنه، پیش ذهن خودتون قضاوت نکنید.

خوب مثالی که شما از این زوج زدین خیلی قشنگ بود.
    دارایی هاشون 50-50 هست و همه چیو با هم میسازن و جلو میرن.

بالاخره ازدواج رسمی یک مانعی پیش روی اونها میذاره که اونا از این مانع فراری هستن.

شما فرض بگیر همه حرف های من از پایه و اساس مضحک هست.

موانعی که ازدواج رسمی برای این دو کفتر عاشق در غرب به وجود آورده و اونا رو به سمت ازدواج سفید سوق داده تشریح کنید.
    به ایران هم کاری نداشته باشین.
    دوست عزیز من نظر شخصیم رو گفنم و نمیخواستم شما رو ناراحت کنم قضاوت هم نکردم ولی هنوز میگم اون حرفی که شما زدید خنده دار و خیلی پیش پا افتاده بود این قضاوت کردن نیست
    اگه شما زندگی کردید و به کشورهای غربی رفتید با این حرفهایی که میزنید به نظر من نتونستید خوب درک کنید زندگی در غرب رو چون در غرب عده ای از اجتماع هنوز سنتی و بعضا مذهبی هستند و عده دیگه یا کاری به سنت و مذهب ندارن و یا ضدش هستند که این عده از اجتماع به چندین دسته تقسیم میشن که البته مال همین امروز و دیروز هم نیست و از عصر روشنگری در اروپا شروع شده تا الان که به اینجا رسیده
    این زوجی هم که من در موردشون صحبت کردم مسلما انسانهای سنتی و مذهبی نیستن و دارم احتمالا در مورد انسانهای روشنفکر و لیبرال و یاهر چیزی که اسمش رو میزارن صحبت میکنیم
    چرا از رسمی کردن ازدواج میترسن؟ شما همین سوالت جواب خودش رو داده چرا باید بترسن؟ آیا ازدواج رسمی به خاطر ترسه؟ آیاپادزهره؟ برای جلوگیری از حوادث و اتفاقات وحشتناک و بدی که ممکنه پیش بیاد نه دوست عزیز
    موانعی که ازدواج رسمی برای این دو کفتر عاشق در غرب به وجود آورده؟ وقتی کسی نمیره دنبال چیزی صرفا چیزی مانعشه؟ نه شما وقتی سالمی نمیری پیش روانشناس آیا چیزی مانع شماست؟ نه چون نیازی نداری
    چرا باید ازدواج رسمی کنند؟ وقتی دو نفر بدون هیچ مشکلی با همدیگه زندگی میکنن به مدت 45 سال نیازی به سند رسمی ندارند ببینید شما اگه نگاهتون به زندگی مشترک مثل یک معامله تجاری یا یک مسئله حقوقی و قانونی باشه میرید دنبال سند رسمی و .. مثل همون مثالی که زدم برای داراییها چون اونجا مسئله حقوقی بود ولی زندگی مشترک بر اساس عشق احترام و صداقت و این جور مسائل باشه دیگه تعهد و تضمینی که شما دنبالشی میشه وجود خود فرد
    عده ای به خصوص در ایران منظورم البته با شما نیست سوء تفاهم نشه معتقدن تا زور و اجبار نباشه کارها درست پیش نمیره و یا در پی سو استفاده ازشون و شکست در رابطه ها به همه چیز و همه کس بد بین میشن که البته عوامل مختلفی داره این طرز فکر نظر شخصیم اینه که افرادی که همیشه دنبال رسمی کردن مسئله ای مثل ازدواج هستند (البته منظورم افراد روشنفکر هست) بیشتر از این دسته هستند
    در آخر دوست من شما که در اروپا و غرب زندگی کردی باید بدونی که بحث کردن یعنی تبادل آزاد نظرات و عقیده افراد من فقط تو بحث شرکت کردم که فکر کنم هدف ایجاد این تاپیک همین باشه و بازم اگه با عث ناراحتی شما شدم پوزش میخوام

17. 3 کاربر از bestmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بالاخره ازدواج رسمی
    یک مانعی پیش روی اونها میذاره که اونا از این مانع فراری هستن.
    گرامی شما چندباره از ترس حرف میزنید چندبار هم بهتون جواب داده شد ولی بازم حرف خودتون رو تکرار میکنید
    هیچ ترسی در کار نیست
    اینجا بحث ترس نیست بلکه بحث این هست این کار هیچ اهمیت و ارزشی نداره که سراغش رفت
    محضر رفتن، قرارداد بستن، سند زدن، به نام شدن و ... برای این دسته افراد کوچکترین اهمیت نداره و تمام قراردادها و سندها بین 2نفر و به طور شخصی و توافقی صورت میگیره و هیچ لزومی دیده نمیشه این قراردادها و توافقها حتما باید کتبی و محضری بشه تا اعتبار داشته باشه
    بلکه اعتماد و اعتبار طرفین برای هم و قولهای هم اینقدر بالا هست که هیچ دلیلی برای محضر رفتن نیست

پس اگر دنبال چسبیدن به سفسطه بازی هستید بازم بگید از چیزی میترسن
    اگر من هم دنبال سفسطه باشم باید بپرسم کسانی که میگن باید محضر رفتن و سند زد از چی میترسن که حتما باید قرارداد رو کتبی و سند زده تو دستشون باشه؟
    ولی من برعکس تفکر شما هیچ مشکلی با کسانی که علاقه دارن حتما سند و قرارداد کتبی داشته باشن ندارم
    هرکس بر مبنای اختیارات و تفکران و علابقش کاملا ازاد هست کسب زندگیش رو پایه بریزه
    کاش همفکران شما هم فقط 1درصد به افکار و علایق و ازادی دیگران احترام بزارن

19. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •