نکته حیرت آور این تاپیک این هست که اندیشمندان عزیزی که موافق این طرح هستند همگی بر یک چیز متفق القول هستند:
چون ما هنوز به میزان درک و شعور بالای اجتماعی نرسیدیم !!! این چیزها در جامعه ما قابل پیاده سازی نیست !!!
واقعا تاسف باره اینجور خودمون رو تسلیم تفکرات زندگی اجتماعی غربی میکنیم که از نظر اکثر جامعه شناس های خودشون شکست خورده، از روابط آزاد گسترده، تا روابط جنسی گروهی و روابط با پدر و مادر و هزار تا کاری که آدم شرمش میشه اینارو به زبون بیاره.
اینقدر جامعه شون از نظر جنسی بیمار شده که بلا استثنا تو همه فیلم هاشون باید چند تا صحنه سکــسی نشون بدن تا فروش داشته باشن، اونم تو جوامعی که پر از رشد بالای تفکرات اجتماعی هست.
این مزخرفات تبعات همین رشد بالای اجتماعی هست، که البته فکر کنم در مورد روابط گروهی و روابط با محارم و ... هم اینجا تاپیک زده بشه عده ای بگن ما هنوز به این درک از این روابط نرسیدیم :
ما برادر و خواهری رو میشناسیم با هم رابطه جنسی دارند و خیلی هم خوشحالند !!!!!!!!!!!!!!!!
انسان دقیقا حیوانی هست که اگر رام نشه هر جنایتی از دستش بر میاد، اونایی که بیشتر از همه به فکر احترام به شعور انسانی هستن پاش برسه هر حرکتی رو انجام میدن.
به قول آلبر کامو :
آنانی که بیشتر از همه شعار آزادی میدهند، در نهایت به این نتیجه میرسند که همه را باید کُشت !!!
چرا ؟ چرا بهش میگی نکته ی حیرت آور که همه رو یک اصل متفق القول هثطند ؟
اگر با جمله ی "چون ما هنوز به میزان درک و شعور بالای اجتماعی نرسیدیم !!! این چیزها در جامعه ما قابل پیاده سازی نیست"مخالف هستید ، بفرمائید چرا نباید افراد جامعه ی ما این حرف رو بزنن؟ انتظار دیگه ای دارید ؟
منظورتون از "تفکرات زندگی اجتماعی غربی" چی هست ؟ مشخصا توضیح بدید
کدوم جامعه شناسان گفتن شکست خورده هست ؟ بر اساس چه معیاری ؟ مگر هدف چه بود که شکست خوردند ؟
کار هایی که آدم شرمش میشه به زبون بیاره از نظر شما یه چیز هستند از نظر من یه چیز دیگه . منظور شما دقیقا کدومشون هست ؟
میگید جامعه ی آنها بیمار جنسی شده ، شما به چه انسانی میگید بیمار جنسی ؟ و از کجا نتیجه ی کلی گرفتید که جامعه کلا بیمار جنسی هست
کدام فیلم پرفروش چند تا صحنه ی ---- داره ؟
کدام یک از آن فیلم ها جایزه ی مهمی گرفته اند ؟ کدام فیلم ها جایزه گرفتند و صحنه ی جنسی ندارند؟
اصلا صحنه ی جنسی از دیدگاه شما چیست ؟ لخت بودن مرد ؟ زن؟ بوسه ؟ روی تخت بودن زن و مرد ؟ انجام رابطه ی جنسی ؟ دست در دست هم گرفتن ؟
شما هنر مند هستید ؟ فیلم ساخته اید ؟ نمایش نامه نوشته اید ؟ نویسنده که نیستید ؟ پس چگونه اظهار نظر میکنید ؟
پس از انقلاب جنسی در آمریکا در دهه ی 60 و در اروپا در همان دوران ، این کشور های غربی کم کم شروع کردند به رسمیت شناختن رابطه ی جنسی قبل از ازدواج ، پیشگیری از بارداری ، تلاش برای رسمیت ازدواج همجنسگرایان ، نرمال کردن صنعت های پور9گرافی ، نشان دادن صحنه های رئال و واقعی در فیلم ها و رسانه ها و به طور کلی:نرمال کردن رابطه ی جنسی در جامعانقلاب جنسی غیر قابل اجتناب بود که دلایلش مفصل هست و تاریخی ، اینجا جاش نیست ولی میتونم بگم حرکت های جدی آغازین توسط فروید در جامعه ی اتریش شروع شد .
و در نهایت ملت آمریکا "نه" گفتن به سانسور واقعیت های زندگی . حالا جامعه دست خود مردم هست ، تا وقتی چیزی مشتری داشته باشه مردم میرن میخرن اگر یه موقع دیگه مشتری نداشت خب کسی نمیخره ، از اونطرف هم دیگه کسی نمیسازه به زور که نیست ! خود مردم همه چیز رو تو دست دارن .
و منظورتون رو از این حرف نفهمیدم ، "انسان دقیقا حیوانی هست که اگر رام نشه هر جنایتی از دستش بر میاد"
منظورتون چیه ؟ رام شدن یعنی چه ؟ جنایت از دیدگاه شما چیست ؟
آیا مردم سوئیس یا سوئد مجرم و جنایت کارند ؟ یا رام شده اند ؟ توسط چه چیزی رام شده اند ؟ یعنی از چیزی ترس دارند که رام آن شده اند ؟
به نظر من و تجربه ی شخصی که از زندگی در اتریش داشتم مردم اونجا به قانون احترام میذارن ، نه به خاطر اینکه می ترسن ازش بلکه به خاطر اینکه همین الان به یکیشون بگی بیا قانون اساسی کشورت رو از نظر خودت اصلاح کن ، به موارد زیادی دست نمیزنه ، چون خود مردم اتریش با تفکر خودشون به نتایجی رسیدن که خودشون اون تفکرات رو در قالب قانون ثبت کردن . نه اینکه یکی قانون رو تنهایی بنویسه و بگه هر کسی از قانون من پیروی نکنه 60 ضربه شلاق که سهله دست و پاشم می برم (آنطور که در عربستان هست)
یا مثلا در جایی مثل دوبی هیچکس جرات دزدی ندارد ، چرا ؟؛ چون چنان مجازات های سختی برایش قرار داده اند که حتی فکرش را هم نمی کنن ، اما اگر روزی مجازات ها کلا برداشته شود ممکن هست که دزدی هم بکنن ، چون علت دزدی نکردن صرفا ترس از قانون هست
در کشوری مثل اتریش ، اتریشی های اصل (نه پناهندگان و خارجی ها) به قانون احترام میزارن ، چرا ؟؛ چون خودشون نوشتنش ، خودشون از ته دل و عقل میدونن که چرا مجازات انداختن سیگار به خیابان 60 یورو جریمه هست .
این نقل قول هم که از آلبر کامو اینجا آوردید ، صرفا نظر ایشون هست و یک جمله ی ادبی . آلبر کامو که خدا نیست هر چه می گوید معیار باشد . فیزیک هم که نیست قانون طلایی بدهد !
به نظر من همین که این تاپیک ایجاد شد ، خودِ مسئله هست .
چرا برای یک ایرانی مهم هست که ازدواج سفید ، خوب هست یا بد ؟
اصلا معیار خوب یا بد چی هستند ؟ اینجا مگه جنگ خیر و شر هست که چنین کلمات کلیشه ای استفاده میشه ؟
به نظر من بهتر بود تاپیک این نام رو می گرفت : ازدواج سفید چیست و چه نتایجی به دنبال دارد که آنرا از ازدواج واقعی متفاوت میکند ؟
هدف از پرسیدن این سوال چیه که ازدواج سفید خوبه یا بد ؟
من به شخصه فکر میکنم علت پرسیدن این سوال این هست که یک ایرانی احساس میکند علاقه به ازدواج سفید دارد ، چون فکر میکند در این صورت اگر ازدواج سفید از سوی جامعه پذیرفته شده باشد فرد نیز با ازدواج سفید نیاز های خود را که از سایر راه ها تامین نشده بودند تامین کند .
علت پرسیده شدن سوال این هست که فرد در مورد خودش میخواد تصمیم بگیره که انجام بدم یا نه ؟ برم کسانی که انجامش میدن رو هم یقه شون رو بگیرم
اساسا تنها جواب معقولی که به ذهن من رسید اینه که به تو چه که ازدواج سفید خوبه یا بد ؟ تو برو زندگی خودتو بکن ! مگه میخوای ازدواج سفید بکنی که از من اجازه میگیری!؟
اونایی که ازدواج سفید میکنن ، ازدواج سفید خواهند کرد و آن هایی که نمی کنند ، نه . والسلام و منتظر نظر ما نیستند ! همانگونه که همین حالا هر کس میخواهد خیلی از قوانین را در خانه ی خودش میشکند ، نکته اینجاست که در آینده این خانواده هایی که قانون را شکسته اند همه فرزندانی را تحویل جامعه میدهند که با آن قانون بی گانه اند و زندگی سراسر نفرت از قانون خواهند داشت و شاید هدفشان گریختن از آن مملکت و قانونش باشد !