دوست عزیز نمی شه دانلود کرد باید عضو بشی
عضو هم نشد بشم
دوست عزیز نمی شه دانلود کرد باید عضو بشی
عضو هم نشد بشم
اره باید عوض شین راه دیگه ای نداره![]()
داشتم به سایت های خیلی سبز و ... نگاه میکردم . چقدر کتاب ها گرون شدن کتاب 15 تومنی پارسال شده 28 ...
مثلا کسانی که میخوان شیمی بخرن برای تجربی ... فقط 87 هزار تومن میشه پول شیمی ..( خیلی سبز)
زیست شناسی میشه 111 تومن ....
فیزیک میشه 29 تومن اگر جامع بخرید ..
ریاضی 35 اگر جامع بخرید
فقط 162 تومن میشه کتاب های زیست و شیمی و ریاضی و فیزیک ... ادبیات و عربی و معارف و زبان هم حداقل 140 تومنی میشه ...
یادش به خیر یه زمانی کتاب ارزون ترین چیز بود ... حیف اون موقع کتاب نمیخریدیم ... الان نه میشه کتاب ادبی خرید نه کتاب اموزشی(یعنی واقعا خریدشون سخته ) ... دوستان سعی کنید اگر این کتاب ها رو میخرید بهره ببرید ازشون پول خیلی سخت بدست میاد ما امروز سر صبحونه ... توی محل کار دعوامون بوده .. ... قدر پدر ها و کسانی که همه زندگیشون رو برای به ثمر رسوندن شما صرف میکنند بدونید ... چند روز پیش طرف اومده بود در مغازه میگفت شکم من که با یه تیکه از این سیر میشه ( اشاره میکردبه نان سنگگ) ولی چه حیف که عیال وارم ... این مسایل جیگر آدم رو آتیش میزنه.
امیدوارم موفق و موید و در پناه بهترین ها پله های ترقی رو یکی یکی پشت سر بزارید .![]()
مطلب جديد وبلاگ من رو بخونين البته فقط براي تجربي ها به درد ميخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها من کنکوری 89 هستم ریاضی.
همون سال اول قبول شدم برق علم و صنعت.
ولی الان میخوام دندانپزشکی قبول شم چون اوضاع برق اصلا خوب نیست!
از بیکاری بهتره کلا!
ولی خدایی خیلی هجوم به سمت تجربی زیاد شده و قبولی سال آینده کار هرکسی نخواهد بود.
تجربی سال 94 مشکلترین کنکور تمام دوران خواهد بود.بچه ها خودتونو واسه رقابت اماده کنین...
من الان زیست سال دوم و سوم رو خوندم و تست هم زدم.
ژنتیک و گیاهی رو از رو تخته سیاه خوندم. خود دوم سوم از رو خیلی سبز و قسمتاییش هم گاج 8000 تست.
کتابی دیگه هم لازمه بخونم ؟
من ریاضی فیزیکم عالیه مشکلم همین زیسته آخه همه میگن سه نوع کتاب خوندن ولی از پس کنکور بر نیومدن!
چه کنم زیستو ؟؟
شما که این موقع زیست پایه رو تموم کردید زیست سال پیش رو هم بخونید
سوال های گزینه 2 ی سال اخیر رو بزنید و خودتون با توجه به نوع سوال های زیست (ترکیبی و مفهومی بودن) سوال طرح کنید
اولا برق اوضاعش بسيار عاليه و اين آمار منفي كه بهتون ارائه شده عمدتا توسط خود دانشجويان و فارغ التحصيلات برق هست براي از راه به در كردن شما.
هم توليد برق در اين مملكت داره بهتر ميشه هم مصرفش بالاتر ميره و هم برق رساني داره افزايش پيدا ميكنه كه يعني نياز به كار در همه زمينه ها داره بيشتر ميشه.
در مورد كنكور تجربي چون تونستين برق اون هم علم و صنعت قبول بشين فقط كار كردن روي زيست براي شما كافيه.
سري به وبلاگ من بزنين در مورد نحوه مطالعه زيست اطلاعاتي به دست ميارين. كتابهاي 8000 گاج و خيلي سبز و ... هيچكدام مطابق سبك جديد تست هاي كنكور سراسري نيستند فقط كتابهاي نشر الگو و كتاب زيست جامع گاج ( خاكستري ) مطابق سبك جديد سوالات هست بقيه ككتابها رو توصيه ميكنم بريزين دور. ( البته ژنتيك تخته سياه لازمه )
سلام دوستان . یکی از دوستان من در مورد عربی ازم پرسید . حقیقتا من زیاد به عربی کاری نداشتم و خوب هم نخوندم . فقط کتاب ایاد فیلی رو نصفه و نیمه خوندم . به همین علت تجربه ای در این مورد ندارم . واسه آموزش و بخصوص واسه تست چه کتبی پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر .
عربی گاج طوسی
خیر ، شما میتونید سال 95 کنکور بدین اما 94 خیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)