من عادی رو گرفتم. البته شاید مشکل جای دیگه باشه. من فقط کارایی که خودم انجام دادم رو میگم.
یک تاپیک برای bluestacks هم داریم میتونید اونجا پست بدید اگه نشد.
من عادی رو گرفتم. البته شاید مشکل جای دیگه باشه. من فقط کارایی که خودم انجام دادم رو میگم.
یک تاپیک برای bluestacks هم داریم میتونید اونجا پست بدید اگه نشد.
أوستان بهتر نیست مشکلات نصب این بازی رو در یک تاپیک دیگه دنبال کنید ؟![]()
سلام عزیزم من از اول عید دارم بازی میکنم .
اره به نظرم بهتره که از ابتدا شروع به بازی کنی که جم هارو حفظ کنی و برای اضافه کردن کارگر استفاده کنی.
کسی تا حالا جعبه جواهر (جِم) پیدا کرده؟ چجوریاست؟ چند تا داره؟ هر چند وقت گیر میاد؟
برای من زیاد در اومده. دم بازی گرم، 2 تا پشت سر هم به من داد که تونستم بیلدر جدید بگیرم.
25 تا الماس.
یه ترفند داره که جم باکس بیاد، همین جوری الکی نمیاد
باید درخت و سنگا رو ول کنی تا شهرت پر از درخت بشه. مثه شهر من :
من همین الان یه دونه جم باکس دارم، عکس بگیرم برات ؟
سلام دوستان
برای بازی کردن clash of clans رو pc باید bluestacks داشته باشین و حتما نسخه Beta باشه
بدون نسخه بتا اجرا نمیشه هاااااااا![]()
این لینک نسخه ای هستش که من بدون نصب هیچ چیز اضافه ای موفق به اجراش روی بلو استک شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره ها رو پاک کنید یا از این لینک استفاده کنید
yon.ir/TfRe
Last edited by akpa; 06-06-2014 at 13:38.
اتفاقا من کلا سنگ و درخت ها رو جارو میکنم ولی 4-5 بار جم باکس داده بهم (توی یه ماه و نیمی که شروع کردم)... شاید اگه درخت و سنگ ها زیاد باشه زودتر بده.... نمیدونم
من با آخرین نسخه ی بلواستکس بازی میکنم که فکر کنم بتا نیست... مشکلی ندارم
من اوایل که همش درختا رو میزدم اصلا جم نمیداد الان دیگه درخت ها رو نمیزنم و زود به زود جم باکس میده.
آره به منم خیلی جم باکس داده ولی یه بار یه جم باکس داد که گرفتم فرداش دوباره داد خیلی حال کردم و البته تونستم یه بیلدر بگیرم 50 تا هم کم الماسی نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)