تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از چه تیمی متنفرید؟

راي دهنده
197. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • برزیل

27 13.71%
  • کرواسی

8 4.06%
  • مکزیک

6 3.05%
  • کامرون

8 4.06%
  • اسپانیا

45 22.84%
  • هلند

14 7.11%
  • شیلی

5 2.54%
  • استرالیا

7 3.55%
  • کلمبیا

4 2.03%
  • یونان

24 12.18%
  • ساحل عاج

6 3.05%
  • ژاپن

10 5.08%
  • اروگوئه

4 2.03%
  • انگلیس

47 23.86%
  • ایتالیا

33 16.75%
  • سوئیس

5 2.54%
  • فرانسه

20 10.15%
  • اکوادور

10 5.08%
  • هندوراس

5 2.54%
  • آرژانتین

20 10.15%
  • بوسنی

7 3.55%
  • نیجریه

15 7.61%
  • آلمان

48 24.37%
  • پرتغال

27 13.71%
  • غنا

8 4.06%
  • آمریکا

20 10.15%
  • بلژیک

3 1.52%
  • الجزایر

12 6.09%
  • روسیه

17 8.63%
  • کره جنوبی

37 18.78%
Multiple Choice Poll.
صفحه 8 از 19 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 181

نام تاپيک: از چه تیمی متنفرید؟

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دقیقا
    آلمان فقط از 98 تا 2006 خالی از ستاره شده بود و بد هم بازی می کرد ولی قبل و بعدش همیشه پر بود از بازیکنان بزرگ
    یادمه قبل از جام جهانی 2002 کره-ژاپن تمام کارشناسان آلمانی و غیر آلمانی برای آلمان صعود از گروه رو نرمال و حضور در جمع 8تیم پایانی رو هدف نهایی متصور شده بودن.
    اونها فقط با یه ستاره ونیم به جام پاگذاشتن(کان-بالاک)اما در جامی که تیم های بزرگ با حقارت یکی یکی حذف شدن(مراجعه به نتایج اون جام) آلمان پا به فینال گذاشت.فینالی که اگه مصدومیت کان نبود شاید نتیجه دیگه براش رقم میخورد.
    بهترین بازیکن جام هم کان شد. یه دروازبان بهترین بازیکن جام جهانی شد.
    بی ستاره بودن رو درست میگی اما بد بازی کردن رو نمیشه کلی گفت.

2. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یاد 2002 بخیر
    چه توپایی رو گرفت کان
    هنوز که هنوزه یه سری هایلایت از 2002 دارم میشینم نگاه میکنم.
    با اندکی فاکتور گرفتن از بالاک میشه گفت که یه تنه تیم رو تا فینال برد،عکس العملاش تو سه تا بازی پیاپی جلوی پاراگوئه،آمریکا و کره فوق العاده بودش.تو گروهی هم جلوی کامرون بود که خیلی عالی بود
    اون توپی که با کف دست از کره جنوبی گرفت تو نیمه نهایی،2تا تک به تکی که از امریکا گرفت و داد بازیکناشو دراورد
    ای تف به اون مصدومیت

4. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آخ گفتییییی
    جالبه طرفداران آلمان به صورت متفق القول از دوست داشتنی ترین تیم های جهان مثل هلند ، ایتالیا و تیم های آمریکای جنوبی بدشون میاد
    یعنی نه تنها از فوتبال آلمان بدم میاد بلکه به قول آقوی همساده نفرت خاصی از آلمان و آلمانی در وجود من ریشه دوانده
    حالا نقطه مقابل من بابامه! یعنی عاشق آلمان و فوتبال آلمانه حتی تو جوونیاش چندباری سر بازی های آلمان برزیل دعوا کرده چون اکثر همشهریا و دوست و آشنا طرفدار برزیل هستن(آبادانی هستیم) باز جای شکرش باقیه فینال 2002 بابام ایران نبود. خلاصه بابا آلمانیه تیره در حد مغسیدیس بنز
    بازی های آلمان رو هم فقط از ZDF میبینه ما هم 90 دقیقه باید زبون اینارو گوش کنیم

6. 2 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخ گفتییییی
    جالبه طرفداران آلمان به صورت متفق القول از دوست داشتنی ترین تیم های جهان مثل هلند ، ایتالیا و تیم های آمریکای جنوبی بدشون میاد
    یعنی نه تنها از فوتبال آلمان بدم میاد بلکه به قول آقوی همساده نفرت خاصی از آلمان و آلمانی در وجود من ریشه دوانده
    حالا نقطه مقابل من بابامه! یعنی عاشق آلمان و فوتبال آلمانه حتی تو جوونیاش چندباری سر بازی های آلمان برزیل دعوا کرده چون اکثر همشهریا و دوست و آشنا طرفدار برزیل هستن(آبادانی هستیم) باز جای شکرش باقیه فینال 2002 بابام ایران نبود. خلاصه بابا آلمانیه تیره در حد مغسیدیس بنز
    خدا پدرتو حفظ کنه

8. 2 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یکی از مهمترین دلایلی که مشکل با فوتبال آلمان اینقدر قدیمیه (مخصوصا در ایران) اینه:
    جذاب ترین چیز فوتبال ستاره های اون هستن. اما ستاره ها هم در میزان محبوبیت با هم متفاوتن. بهترین ستاره لزوما محبوب ترین نیست. برای اینکه ستاره مردم و ستاره رسانه ها بشی خیلی چیزها تعیین کننده است.
    فوتبال آلمان هیچوقت بزرگترین ستاره هاش، بازیکن های فانتزی ای نبودن. هیچ وقت ستاره های آلمانی ستاره رسانه ها نبودن. در فوتبال آلمان هیچوقت امثال مسی، مارادونا، پله، رونالدو ها (درست ترش رونالدویَین ) رودگولیت، فان باستن، روسی، کرویف و ... نبوده. البته نه اینکه آلمان بازیکن هایی با این کیفیت نداشته، بلکه اگر داشته هیچوقت تک ستاره تیم نبودن. در زمان بازیگری قیصر، کل تیم آلمان مجموعه ای از بازیکن های با استاندارد بالا بود. در آلمان 86 و 90 هم همینطور بود. وقتی کلینزمن جادو میکرد، کسان دیگه ای مثل فولر، برمن، ماتئوس، لیت بارسکی و ... هم بودن. درکل یک چیزی مثل حالت همین الان تیم آلمان؛ یک مجموعه یک دست با استاندارد بالا.
    اما تیم های دیگه به دلایل مختلف ستاره رسانه ای داشتن. پله و مارادونا که نوابغ امریکای جنوبی بودن و حتی تو همون کشورها هم تقریبا تکرارنشدنی هستن. روسی و کرویف به ترتیب در ایتالیا و هلند هرکدوم در زمان خودشون تک ستاره تیم و تنها امید طرفدارها بودن.
    حالا زمانهایی می رسید که این ستاره های رسانه ها و قهرمانان مردم، به همراه تیمشون قرار میگرفتن جلوی مثلا آلمانِ قیصر. آلمان تبدیل میشد به نماد زور و قدرت که تلاش میکنه قهرمان طرفدارها و رسانه ها رو شکست بده. به این ترتیب اگر آلمان میباخت همه با پوزخند به غرور شکسته این نماد قدرت نگاه میکردن و لذت میبردن. اگر هم میبرد، شکست ابر قهرمانی مثل آرژانتینِ مارادونا، هلندِ کرویف، هلندِ رودگولیت و فان باستن و رایکارد و ... باید با زشتی همراه میشد. حتما نامردی ای در کار بوده که آلمان برده! حتما اصول فوتبالی ای (مثلا بازی زیبا) زیرپا گذاشته شده! و ...

شاید این چیزا که گفتم بی ربط بنظر بیاد اما باور کنید قدیمی ترها خیلی چیزها رو با فوتبال قاطی میکردن. مردم با همون فرهنگی که سینما میرفتن و فقط عاشق دیدن ابرقهرمان و پهلوون بودن، با همون حالت هم میشستن پای فوتبال.
    عموی خودم یک خاطره جالب تو همین زمینه برام تعریف کرد. در فینال سال 1974 بین آلمان و هلند، عموم با 5نفر از دوستاش بصورت جداگانه شرطبندی کرد(بازنده شام میداد). با اینکه خود عموم طرفدار آلمان نبود (طرفدار انگلیسه) اما میگفت مطمئن بوده که آلمان با تیم قدرتمندی که داشت و امتیاز میزبانی برنده میشد(احتمالی که دوستاش به خودشون اجازه فکر کردن بهش رو نمیدادن). در نهایت هم اینطور شد و عموم هر 5 شرط رو برد. اما جالب اینجای خاطره است که عموم میگفت دوستاش متفق القول شرط بستن اون روی آلمان رو کاری غیراخلاقی میدونستن. از نظر اونا حتی اگر آلمان قوی تر بود و شانس بیشتری داشت، نباید از احتمال برنده شدنش حرفی به میون میومد چون در اون سال، قهرمان فوتبال دوست ها هلندِ کرویف بود نه آلمان میزبانی که قیصر، گرد مولر، برایتنر، هوینس و ... رو داشت.

پ.ن: اسپانیا اگر امسال هم قهرمان جهان بشه، این جایگاه منفور و محبوبِ همزمان رو از آلمان میگیره.​

10. 5 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آخ گفتییییی
    تا وقتی انگلیس هست چطور می تونه کسی از تیم دیگری متنفر باشه؟
    اونم یه خوزستانی و آبادانی که یک عمر نفت زیر پاش رو انگلیسیها غارت کردن
    انقدر ظاهر بین نباشید.

پروفشنال hirsababak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به شدت از اسپانیا متنفرم

مخصوصا بعد از شکست هلند تو فینال

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

انقدر ظاهر بین نباشید.
    من نمیدونم فوتبال اصلا چه ربطی به این حرفا داره ؟

14. 3 کاربر از pedramh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

از بچگی از ایتالیا متنفر بودم
    فرانسه و اسپانیا رو هم خوشم نمیاد ازشون
    آلمان و انگلیس رو هم دوست دارم
    Last edited by mohammad varaste; 21-05-2014 at 12:44.

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

انقدر ظاهر بین نباشید.
    منم تو آبادان زندگی میکنم
    چه ربطی داره فوتبال به مسائل تاریخی 200 سال پیش ؟
    Last edited by Ezel; 21-05-2014 at 17:55. دليل: حذف توهین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •