جام کنفدراسیون ها بیشتر یک جام تشریفاتیه تا حرفه ای...
خیلی از تیمها اصلا جدی نمیگیرنش ...
قهرمانی برزیل تو اون جام رو هم میشه تشبیه کرد به اون بازی دوستانه یاران رونالدو و یاران زیدان که همه تفریحی بازی میکردند اما علی دایی به جد بازی میکرد...
جام کنفدراسیون ها بیشتر یک جام تشریفاتیه تا حرفه ای...
خیلی از تیمها اصلا جدی نمیگیرنش ...
قهرمانی برزیل تو اون جام رو هم میشه تشبیه کرد به اون بازی دوستانه یاران رونالدو و یاران زیدان که همه تفریحی بازی میکردند اما علی دایی به جد بازی میکرد...
این نکته به پراندلی یادآوری میکردی که بعد باخت به اسپانیا در ضربات پنالتی در دوره قبل این رقابت ها اینقد بهم نمیرخت ناراحتیش بروز نمیداد![]()
Last edited by clau; 18-06-2014 at 14:16.
نه اون قضیه اش فرق میکرد
بازی با اسپانیا برای ما حیثیتیه !
البته پراندلی نه توی بازیهای اون جام و نه توی بازیهای دوستانه ـش اون تاکتیک های پنهانشو نخواست رو کنه برای رقبا ....
تسویه حسابا رو هم گذاشتیم توی ج ج صاف کنیم . من که دوست دارم هم به اسپانیا بخوریم هم به برزیل توی مراحل بالا ...
مخصوصا برزیل که دلم میخواد توی فینال هلندوار به حسابش برسیم.(اگرچه اصلا دلم نمیخواد برزیل بیشتر از 1/8 یا دیگه 1/4 بیاد بالا چون حیفه تیمهای دیگه است که حذف میشند) !
![]()
Last edited by banii; 18-06-2014 at 13:03.
مثل اینکه در مرحله اول حذفی باید با شیلی بازی کنیم
این شیلی چقد بدشانسه دوره قبل که 3تا از برزیل خورد حذف شد
امسالم مثل اینکه تقدیرش اینه به دست برزیل حذف بشه![]()
Last edited by clau; 19-06-2014 at 01:01.
اینا رو ول کن مستقیم مرحله بعد به کی میخوریم ؟![]()
منظورت مرحله اول حذفی نیست مگه
بازی اخر بین هلند و شیلی تعیین کنندست در صدرنشینی گروهشون
که احتمال بالای 99 درصد شیلی دوم میشه میخوره به برزیل ( امشب هم کرواسی کامرون اوت میکنه با برد مقابل کامرون در بازی آخر صدرنشین گروه میشیم میخوریم به شیلی دیگه)
نه منظورم این بود شیلی رو که مثل 2010 به سرش میاریم مهم نیست باید به فکر این بود بعد اون به کی میخوریم![]()
خوب بازی اسپانیا نشون داد 3-0 ای که تو جام کنفدراسیون ها بردیم دلیل بر خوبی ما نیست، علتش ضعف اسپانیا س!![]()
کفش مخصوص نیمار که توی بازی های برزیل در مرحله ی حذفی پاش خواهد کرد. کفش هم از طلا هست!!.
سلام
برزیل تیم های قوی رو خوب می بره . در این شکی نیست .
به نظر من برزیل و فرانسه فینال می رن.
من دوست دارم فرانسه جام رو بگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)