دوستان من خریدم 4 تا دی وی دی ناین 20 تومن هر کس تهران هست بگه آدرس و تلفن بدم بره بگیره
دوستان من خریدم 4 تا دی وی دی ناین 20 تومن هر کس تهران هست بگه آدرس و تلفن بدم بره بگیره
سلام
من بازی رو گرفتم و یهمقدار بازی کردم. نمیدونم چرا تو صحنه های تیراندازی اینقدر لگ داره نسخه x360 رو گرفتم. روند بازی بد نیست ولی اسم کالاف نباید روش بزاری. چندان قراوتی با اون کال اف قدیمیا نداره.
من نسخه pc رو گرفتم در بالاترین تنظیمات اصلا گرافیک و تکسچر نداره!! بازی هم که چی بگم تخیلیه خیلی جلو نرفتم همینه که اعلام کردن میخوان بر گردن به جنگ جهانی دوم باز!
اونایی که هنوز بازی رو نگرفتن بهتره بگنم چیزی رو از دست ندادن من خودم چند تا نسحه آخر این سری رو نگرفتم چون وقتی بتلفیلد هست دلیلی نمیبینم کال آف دیوتی رو بازی کنم که نه فیزیک داره نه گرافیک و نه حس جنگ رو القا میکنه نه صدا داره اینم مثل قبلیاس یه کوچولو بهتر و کپی برداری محز از کرایسیس در بعضی موارد ولی بتلفیلد صدا گذاری فوق العاده مولتی پلیر درجه یک گرافیک و فیزیک محشر این واقعا در مقابل اون مثل قارچ خور میمونه یه عالمه تنظیم گرافیکی داره ولی درریغ از گرافیک واقعی
میشن یک و دو رو بازی کردم به نظرم بازیه قابل قبولیه ولی دیگه کال آف نیست! مشابه کرایزس و سبک استار وارزه از اون حالت حماسی فاصله گرفته ولی سعی شده تیکه هایی از حماسی بودن رو در بازی بگنجونه مثل فدا کاری هم رزما نسبت به هم و ... ایده اسکیل پوینت هم جالبه به نظرم... به هر حال وقتی با مبلغ صفر ریال دارم بازی می کنم روی ایکس باکس 360 از کله ام هم زیادیه... 3 شب دانلود شبها رایگان بعدش تبدیل به فرمت گاد بعد هم کپی پیست روی هارد ایکس باکس هیچ پولی براش داده نشده امیدوارم خدا این پایریسی رو ببخشه از ما به هر حال امکانات تو این مملکت نیست که بتونیم ساپورت کنیم سازنده ها رو
تموم شد رفت دوست عزیز بهترین جواب ممکن رو دادی . وقتی ما داریم به صورت مفت و حتی زودتر از کسانی که بازی رو پیش خرید کردن و منتظرند بازی رسما ریلیز بشه تا بازی کنند بازی رو انجام میدیم نباید توقع بیجا داشته باشیم . چند نفر حاظرن و یا اصلا میتونند برن 200 تومن بدن بازی ارجینال بخرن !! پس همین که میتونیم این عناوین رو بازی کنیم باید کلاهمون رو بندازیم بالا
راستی دوست عزیز یه درخواستی هم ازت ئدارم اگر برات مقدوره یه لینک اموزشی از تبدیل بازی های دانلودی ایکس باکس برای اینکه بتونیم بریزم رو هارد و بازی کنیم برام بفرستی ممنون میشم .
من که بازی نکردم فعلا هم وقتش نیست چون رایز 27 گیگی رو دانلود هست
وقتی دزد به کاهدون میزنه به خودش و صاحب مال لعنت میفرسته. اینکه مرغ دزد بیاد بزنه مرغ دونی که از سر اجبار چهار تا دونه تخم مرغ فاسد برمیداره میگه خداوندا کرمتو شکرت؟!
حالا همون دزد بزنه 4 تا مرغ 3 کیلو بدزده اونجاست که میگه راضیم به رضا خدا و اینکه خدا روزی رسونه.
اگر از نظر شرعی نگاه کنیم از اونجایی این محصول در ایران توزیع نمیشه و هیچ پشتیبانی فارسی هم نداره و کمپانیش رو فروش ایران حسابی باز نکرده که بخواد ضرر بده پس از شیر مادر هم حلال تره.
هر وقت حقوقی دریافت کردم که مثل کشورهای پیشرفته با یک سومش تونستم اجاره خونه بدم و با یک سومش خرج پوشاک و خوراک و بهداشتم خانواده رو بدم و یک سوم باقیش رو میرم بازی اورجینال کم ولی خوب میخرم.تا اونروز که فکر کنم سر پل صراط باشه ما میمونیم خدا بخشنده مهربان
دقیقا به نکته ظریفی اشاره کردی.. شرکت سازنده ارزشی برای ایران قائل نیست(به هر دلیلی) اونوقت ما خودمون رو مقصر می دونیم چرا اونا رو پشتیبانی نمی کنیم!! و خودمون رو دزد هم خطاب می کنیم!
درآمد به ریال خرج به دلار همین میشه...
اگه تو هیچ زمینه ای حرفی برای گفتن نداشته باشیم تو توجیه کردن حرف اول رو میزنیم!
خب دوستان من چند تا مرحلشو رفتم برای کسانی که هنوز بازی نکردم میخوان از نظر خودم نکات مثبت . منفی رو بگم
مثبت +
طراحی مرحله ها خیلی خوبه و پیشرفت در بازی حس میشه
داستان پردازی مثل همیشه کال آف حرف اول رو میزنهو حس میشه که بازی سر کاری نیست
+++++ دموی ها و میان پرده های بازی واقعا شاهکاره اصلا در نگاه اول واقعی بودن یا مجازی بودن رو نمیتونید تشخیص بدید واقعا هیچ بازی این طوری گرافیک دموی بالایی نداشته حتی کرایسیس
لیپ سینک ها واقعا عالی کار شده و طبیعی
منفی --
گرافیک بازی اصلا رئال نیست و در حد دمو هاش نیست
اصلا چیزی به اسم فیزیک در بازی مثل سری های قبل وجود نداره بازی خیلی سریع و خشکه بهترین فیزیک رو میشه در کرایسیس و بهتر از اون بتلفیلد حس کرد
تیر اندازی ها اصلا جذاب نیست و فیزیک اسلحه ها جالب در نیومده البته این مشکل کل سری این بازی هست
صدا گذاری اسلحه ها اصلا واقعی و طبیعی نیست
ولی در کل بازی بدی نیست برای پر کردن وقت خوبه باید منتظر شاهکار هایی مثل battlefield hardline و rainbow six بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)