اگه هر دوشون تیم اول بشند نه ؛ بازی 1/4 به هم میخورند
اگه یکیشون اول بشه دیگری دوم میشه فینال بین این 2 باشه .
ولی خداییش منم که هر دوتیمو دوست دارم وایتالیا رو کمی بیشتر دیگه نمیدونم باید از قهرمانی کدومشون خوشحال بشم !
اگه هر دوشون تیم اول بشند نه ؛ بازی 1/4 به هم میخورند
اگه یکیشون اول بشه دیگری دوم میشه فینال بین این 2 باشه .
ولی خداییش منم که هر دوتیمو دوست دارم وایتالیا رو کمی بیشتر دیگه نمیدونم باید از قهرمانی کدومشون خوشحال بشم !
جوانان متعصب و غیرت مند هلند 5
پیر مردان پر ادعا 1
خیلی خوب...
به لطف حضور رویایی کاسیاس به عنوان یار دوازدهم تیم ملی هلند (!) و انجام وظیه ی فوق العادش برای ما و به لطف اندیشه های تکراری و کهنه ی دل بوسکه و به لطف جوان های متعصب هلندی و پیرمرد های از دور خارج شده ی اسپانیا؛شبی رویایی رو در پیش داشتیم!!!
امشب ثابت کردیم دل بوسکه هیچ چیز برای رو کردن نداره و فقط و فقط متکی به بازیکناش بوده و از شانس خوبش مربی نسل طلایی اسپانیا شده و 3 جام مهم با این نفرات کسب کرد!!!!
4 سال گذشت اما دل بوسکه همچنان با همون نفرات و با همون تاکتیکی که چند سالی میشه مورینیو نابودش کرده دوباره به میدان اومد!!!اما هیج اثری از اون نسل طلایی باقی نمونده با کمی گذشت سن و سال !!!
و اما از طرف دیگه؛لوییس فان خال یه تیم کاملا بی ادعا رو روانه ی این مسابقات کرد؛تیمی که به مراتب کم مهره تر از تیم فینالیست دوره ی قبلی جام جهانی هلند بود؛اما سرشار از انرژی و انگیزه...
خلاصه به لطف بازی خوب هلند؛تاکتیک های فوق العاده ی فن خال!بی کفایتی دل بوسکه روی نیمکت اسپانیا؛و درخشش کاپیتان کاسیاس به عنوان یار دوزادهم هلند؛گام اول رو اونقدر محکم برداشتیم که حالا کارشناسا فورا تغییر موضع بدن یه پای فینال نام تیم مارو یاد داشت کنند!!
امشب به قول پیمان یوسفی؛به جایی که دود از کنده بلند شه (منظور نفرات با تجربه ی اسپانیا بودن)؛دود از سر بازیکنای اسپانیا بلند شد...!!!
خلاصه امیدوارم این روند تا کسب جام قهرمانی شکستن این طلسم ادامه داشته باشه....
تبریک به هواداران لاله های نارنجی![]()
خدایا صد هزار مرتبه شکرت
بدجور انتقام فینال رو گرفتیم
دلم میخواست اینیستا مصدوم بشه
هر چند من طرفدار اسپانیا هستم ولی هلند واقعا خوب بازی کرد. روبن که واقعا مثل جت می مونه دقیقا یادم نیست سر گل چندم بود ولی روبن از مدافعان اسپانیا ۱ متری عقب تر بود که توپ رو انداختند جوری دوید که یک متری هم ازشون زد جلو![]()
واقعا اگر هلند همینجوری ادامه بده شانس قهرمانیش خیلی زیاده هر چند که الان زود هست که برای قهرمانی نظر داد
فکر کنم توی خاک هلند اگه یک المانی پیغام تبریک بفرسته بلافاصله هلندی ها پس می فرستنش . اما اینجا شما از ما تبریکات رو پذیرا باشین![]()
تیم های فن خال همیشه شناور بازی می کنن و امروز مزد این بازی شناور و البته خستگی عجیب بازیکنان اسپانیای رو گرفتن ...
انگاری قبل بازی یکی یکی این ماتادور ها رو گرفته باشی با چوب کتک زده باشی![]()
سیستم هلند به شکل جالبی در دفاع 5-3-2 و در حمله 3-4-3 بود !
خلاصه رقیب خوبی هستید ... "منتظرت هستم ... منتظرت هستم "![]()
!Next
Last edited by *Batman*; 14-06-2014 at 05:23.
تبریک از سمت ژرمن ها به هلندی ها. عالی بود عالی![]()
طرفدار هلند نیستم ولی این برد رو از صمیم قلب به همه طرفداران هلند تبریک میگم، جام قبلی هم قهرمانی حق هلند بود...
با اینکه از طفولیت طرفدار هلند هستم ولی اصلا این دوره امیدی بهش نداشتم
ولی بازی خیلی خوبی بود. عشق است کاپیتان کاسیاس
پیکه هم که از وقتی با شکیرا ازدواج کرده کمر بارسا و اسپانیا شکسته. خیلی خوب جا میموند!!!
گل فن پرسی هم که بگذریم !!!
فقط حیف که روبن به جای این دوتا گل ، 4سال پیش اون توپ گل میکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)