تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 23 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 226

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی انگلیس | سه شیرها

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

داش حسین فدایی داری
    امضات تو حلقم

لامصب چشاش شبیه چشای رونیه

+

این دوستای ژرمنی رو هم جدی نگیر اینا تا تیمشون سرحاله طرفدارشن(شوخی)
    طرفدار یعنی طرفدارای انگلیس که بدون بردن جامی در این سالها بازم عاشقن(جدی)
    زنده باد قدیمیترین تیم دنیا
    زنده باد اصالت
    فدات علی جان
    ما مخلصیم..
    .
    دقیقا... اصلا وقتی آدم بهش نگاه میکنه میتونه تک تک بازیکنای انگلیس رو توش ببینه.... + سعی کردم پلاس (صلیب) قرمز رنگ روی پرچم رو روی طرح پیاده کنم که امضا یونیک بشه برای خودمون.
    .

+
    راستی این لوگو هم سایز بزرگش بدید که کاور فیسبوووک بکنیم ... متشکر
    والا هم لوگو و هم امضا رو تو سایز بزرگ طراحی نکردم، تو همین سایز انجمن ادیت زدم...
    ولی اگه رسیدم امضای فعلی رو توی سایز کاور فیسبوک هم میزنم (تو چند روز آتی).

2. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با اینکه از آلمانیا خوشم نمیاد اما بنظر من فوتبال آلمان هم در کنار بریتانیا و ایتالیا و تا حدودی فرانسه و هلند اصالت داره .
    اسپانیا خیلی رو مخه .
    کسی منکر بزرگی تیمایی مثل آلمان و ایتالیا نیست اما خب وقتی بحث اصالت بشه رقیبی برای انگلیس پیدا نمیشه

4. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اما خب وقتی بحث اصالت بشه رقیبی برای انگلیس پیدا نمیشه
    حتما خوب نگشتی!ببین پشت گنجه یا روی تاقچه نیست چیزی؟
    عزیزم میشه بگی ما هم ملتفت بشیم چرا برای انگلیس در وادی اصالت رقیبی وجود نداره؟!

6. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیزم میشه بگی ما هم ملتفت بشیم چرا برای انگلیس در وادی اصالت رقیبی وجود نداره؟!
    فکر میکنم بحث اصالت ایشون اشاره به مبتکر فودبال !!! بودن انگلیس داشته باشه ، که با این مبنا کاملا هم درسته /

8. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

می بینم که دوستان انگلیسی یه صورت نرم و زیرپوستی دارن کری می خونن
    آقا این قرار دادن عکس حیوون تو امضا کپی رایتش دست ماست بهتر بود تقلید نکرده و طرحی نو در می انداختید
    راستی مواظب باشید این شیرهاتون مثل یوزپلنگ های ایرانی که تقلبی از آب دراومدن و آفریقایی بودن اینا هم تقلبی از آب درنیان

با اینکه از آلمانیا خوشم نمیاد اما بنظر من فوتبال آلمان هم در کنار بریتانیا و ایتالیا و تا حدودی فرانسه و هلند اصالت داره .
    اسپانیا خیلی رو مخه .
    تو که می گفتی طرفدار آلمان نیستی ولی ازشون خوشت میاد ولی حالا میگی خوشم نمیاد؟
    من گفتم دمدمی مزاجی که خودتم قبول داشتی ولی فکر کنم اظهار نظرهات بستگی به شرایط آب و هوایی داره
    در مورد اصالت هم تقریبا باهات موافقم ولی فکر کنم برزیل رو فراموش کردی و همینطور آرژانتین

فکر میکنم بحث اصالت ایشون اشاره به مبتکر فودبال !!! بودن انگلیس داشته باشه ، که با این مبنا کاملا هم درسته /
    فودبال چیه ورزش جدیده؟
    پارسال قبل از فینال تمام آلمانی ومبلی روزنامه های انگلیسی نوشته بودن لندن در تسخیر فوسبال ولی فودبال رو تا حالا نشنیده بودیم
    Last edited by farshidmm; 30-05-2014 at 23:00.

10. 3 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تو که می گفتی طرفدار آلمان نیستی ولی ازشون خوشت میاد ولی حالا میگی خوشم نمیاد؟
    من گفتم دمدمی مزاجی که خودتم قبول داشتی ولی فکر کنم اظهار نظرهات بستگی به شرایط آب و هوایی داره
    در مورد اصالت هم تقریبا باهات موافقم ولی فکر کنم برزیل رو فراموش کردی و همینطور آرژانتین
    نه من یادمه یه جا گفته بودم بخاطر هیتلر و bmw و شرایط اقلیمی و سبک زندگی آلمانیا ، کشور آلمان رو دوست دارم و در برهه ای از تیم فوتبالش هم خوشم میومده

آرژانتین و برزیل هم یادم بود (به نظر من اوروگوئه هم هست) ، من منظورم اروپاییها بودند...

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اینکه فوتبال مال جزیره هستش کسی درونش شکی نداره
    همین حالا هم مثلا در قوانین داوری تمام داورای دنیا بشینن یه قانون جدید بیارن اول باید کمیته داوران فوتبال انگلیس تاییدش کنن
    نصیرزاده میگفت بارها یوفا و فیفا میخواستن بعضی قوانین فوتبال رو تغییر بدن اما انگلیسیها قبول نمیکنن
    یه جورایی صاحب امتیاز فوتبال انگلیسیا هستن داداش
    آره عزیزم نمیدونی بدون

آقا این قرار دادن عکس حیوون تو امضا کپی رایتش دست ماست بهتر بود تقلید نکرده و طرحی نو در می انداختید
    راستی مواظب باشید این شیرهاتون مثل یوزپلنگ های ایرانی که تقلبی از آب دراومدن و آفریقایی بودن اینا هم تقلبی از آب درنیان
    اونی که شما توی امضاتون گذاشتید که شبیه حیوون نیست
    بیشتر شبیه چیزیه که یه شیر از روش رد شده

نگران شیرهای ما هم نباشید ما مثل شرکت آلمانی آل اشپورت عمل نمیکنیم که یوز آفریقایی رو با تف بچسبونیم روی لباس یه تیم

13. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بازی دوستانه انگلیس ، پرو رو کسی ندید در موردش صحبت کنه ؟

15. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینکه فوتبال مال جزیره هستش کسی درونش شکی نداره
    همین حالا هم مثلا در قوانین داوری تمام داورای دنیا بشینن یه قانون جدید بیارن اول باید کمیته داوران فوتبال انگلیس تاییدش کنن
    نصیرزاده میگفت بارها یوفا و فیفا میخواستن بعضی قوانین فوتبال رو تغییر بدن اما انگلیسیها قبول نمیکنن
    یه جورایی صاحب امتیاز فوتبال انگلیسیا هستن داداش
    آره عزیزم نمیدونی بدون

اونی که شما توی امضاتون گذاشتید که شبیه حیوون نیست
    بیشتر شبیه چیزیه که یه شیر از روش رد شده

نگران شیرهای ما هم نباشید ما مثل شرکت آلمانی آل اشپورت عمل نمیکنیم که یوز آفریقایی رو با تف بچسبونیم روی لباس یه تیم
    پیراهنای آل اشپورت که معلوم شد قلابی بوده اصلا آل اشپرت تولید نکرده بوده! البته من نمی دونم کیفیت لباسای ال اشپورت چجوریه و وکیل مدافعشون نیستم ولی مدیر تبلیغاتشون چند روز پیش رفته بود اتریش پیراهنای ایران رو تو اردو دیده بود گفته بود اینا تقلبیه ما تولید نکردیم مصاحبش هم موجوده
    اون یوزپلنگا رو هم خود فدراسیون طرحشو داده به ال اشپورت گفته بزنید رو پیراهن و خرید طرح یوزپلنگ قلابی به قیمت 12 دلار از اون سایته هم کار خود کفاشیان و دوستانه!
    اون بچه شیره هم بهتره زیاد افتابی نشه تا شکار عقاب نشه الان فکر کنم فرانسوی ها برن عکس خروس بذارن تو امضاشون و تیمای دیگه هم حیوونای دیگه بعد کم کم اینجا میشه باغ وحش

17. این کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اینکه فوتبال مال جزیره هستش کسی درونش شکی ندارههمین حالا هم مثلا در قوانین داوری تمام داورای دنیا بشینن یه قانون جدید بیارن اول باید کمیته داوران فوتبال انگلیس تاییدش کنن نصیرزاده میگفت بارها یوفا و فیفا میخواستن بعضی قوانین فوتبال رو تغییر بدن اما انگلیسیها قبول نمیکننیه جورایی صاحب امتیاز فوتبال انگلیسیا هستن داداشآره عزیزم نمیدونی بدون
    تعریف شما از "اصالت" کاملا "سنتی" و متفاوت از دیدگاه من هستش.
    فقط بخاطر بازشدن موضوع توضیح مختصر میدم اما از ادامه بحث خودداری میکنم.
    عضویت در گروه های خاص یا قرار گرفتن در طبقه خاصی از جامعه(روحانیت،مدرسین و...) برای اعضاءی اون اصالت به بار میاره.
    هرچند که این موضوع در دوره های مختلف تاریخی متفاوت بوده!توی جوامع سنتی معمولا به ویژگیهایی اصیل میگفتن که انتسابی بودن وفرد معمولا از بدو تولد(جنسیت،طبقه اجتماعی،سیاه یا سفید بودن....)با اون به وجود اومدن و تا آخر عمر باهاش هستن.
    در چنین جوامعی اصالت افراد هم انتسابی هستش به این معنی که فرد به دلیل انتساب به خصائلی که پیش از تولد او وجود داشتند اصیل شمرده می شود.در این حالت خود فرد در اصیل بودن یا نبودن خود تاثیری زیادی نداره!اما داستان این روزها و توی جوامع مدرن تغییر کرده و اصالت به خون و نژاد نیست بلکه اصالت به داشتن ویژگیهای اکتسابی (میزان درآمد،تحصیلات،اختراع،پیشر فت و...) هستش.
    به عبارت دیگه اصالت به "شدن"است نه "بودن".
    در یه جامعه مدرن،داشتن ویژگیهای خاصی که از قبل موجود بودن و فرد وجامعه تاثیری تو به وجود آومدنشون نداشتن تاثیر زیادی در اصیل شمردن فرد نداره،هرچند که"داشتن"می تونه باعث"شدن"هم بشه!
    توی جوامع امروزی ،انسانی(یا چیزی)اصیل شمرده میشه که یک چیزی تولید کرده باشه(به نقل از ادگار مورن)فرد دارا اصیل نیست بلکه تولید کننده اصالت داره.
    به بیان دیگه:اصالت به تولید هستش نه به مصرف!
    الان توی رشته ورزشی فوتبال ،انگلیسیها ادعا میکنن که مبدع این بازی بودن!بسیار خب سوال اینجاست که اونها از طریق فوتبال چه چیزی رو تولید(افتخار،ثروت و....) کردن؟
    شاید انگلیس لیگ اول اروپا رو توی این رشته داشته باشن اما توی عرصه ملی متاسفم باید بگم با توجه به امار عملا نتنها افتخاری کسب نکردن بلکه دائم درحال درجا زدن هستن.
    نتیجه بحث اینکه تیم ملی فوتبال انگلیس از نظر فوتبالی بی اصالت تر از آلمان،برزیل،ایتالیا هستش.
    Last edited by yuseph; 31-05-2014 at 09:24.

19. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •