تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 16 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 152

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی اسپانیا | ماتادورها

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

تازه فهميدم مورينيو درباره کاسياس چه مي‌گفت

ديگو مارادونا به انتقاد از ايکر کاسياس پرداخت و گفت: تازه فهميده است مورينيو درباره او چه مي‌گفته است.

اسپانيا در حالي در اولين ديدار خود در جام جهاني با نتيجه پر گل 5 بر يک برابر هلند شکست خورد که ايکر کاسياس دروازه‌بان اسپانيا چندين اشتباه بزرگ از خود نشان داد.

ديگو مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتين با انتقاد از ايکر کاسياس گفت: بازي کاسياس برابر هلند بدترين بازي‌ بود که از او ديدم. تازه فهميدم که مورينيو درباره کاسياس چه مي‌گفت و به چه دليل او را نيمکت‌نشين کرده بود.

مارادونا در ادامه گفت: کاسياس شرايط خوبي براي محافظت از دروازه اسپانيا برابر هلند نداشت و تاوان اين را هم پرداخت. او بايد در بازي دوم روي نيمکت قرار گيرد. مارادونا همچنين با انتقاد از سرخيو راموس گفت: نفهميدم روبن چطور توانست راموس را جا بگذارد در حالي که 5 متر هم از او عقب بود. به نظر من مدافعان و دروازه‌بان اسپانيا شب بسيار بدي را برابر هلند سپري کردند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

وقتی مارادونا میگه کاسیاس بده حتما بده
    چون مارادونا هیچوقت اشتباه نمیکنه و حقیقت رو میگه
    کاسیاس باید به حرفای مارادونا گوش بده
    کاش مارادونا مربی اسپانیا بود تا این فضاحت بالا نمیومد

3. این کاربر از SHAKERDOOST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تازه فهميدم مورينيو درباره کاسياس چه مي‌گفت
    شما دارید عقده گشایی میکنی
    چون تنها جایی که مورینیو نتونست سیستم ریاضتی خودشو پیاده کنه همین رئال بود
    علت اینکه نتونست اینکارو بکنه هم مشخصه
    منبع خبرتون هم که نیست
    گذاشتن 2 تا پست عین هم ، تو تاپیک اسپانیا و رئال مادرید نشون از عقده ای هست که گریبانتونو گرفته ( منم تو هر دوجا جوابتو میدم )

من میخوام بدونم همون مارادونا که این حرفو زده اگه تو 2 سال همش 10 تا بازی انجام میداد میتونست شکمشو تکون بده ؟؟؟!!!!
    بعد مورینیو فقط بخاطر لج و لجبازی کاسیاس رو نیمکت نشین کرد نه دلیل فنی ، چون اون موقع کاسیاس هنوز بهترین بود
    اگه بحث تاریخ بخواد بشه ، همه میدونن که کاسیاس بهترین بوده و همین کاسیاس بود تیم مورد علاقت رو تو فینال جام جهانی 2010 .... کرد و نذاشت گل بزنن ( تک به تک روبن ، یادت هست که ؟؟؟!!! ) و تیم اسپانیا قهرمان شد

+

همه قبول دارن کاسیاس تو بازی با هلند خوب نبود ( علت هم که مشخصه !!!! لج و لج بازی فرد مورد علاقت با بهترین دروازبان اون سال و نیمکت نشینیش )
    امسال هم کاسیاس تو کوپا دل ری بهترین عملکرد رو داشت و تو کل بازی ها فقط و فقط 1 گل خورد ( اون لحظه مارادونا و مورینیو کجا بودن ؟؟؟ )
    تو لیگ قهرمانان هم بهترین دروازبان مرحله ی گروهی شد ( تو مراحل بالاتر هم خیلی خوب بود )
    اون لحظه شما کجا بود ؟؟؟ یا مارادونا یا مربی مورد علاقت ؟؟؟؟
    کسی که تو یه فصل همش 10 تا بازی میکنه و هنوز خودشو تو سطح بالا نگهداشته ، نشون از توانایی هاشه ، که کاسیاس اینکارو تو رئال انجام داد

اگه شما بازی اسپانیا رو دیده باشی ( با چشم باز ) حتما فهمیدی که کل تیم اسپانیا فاجعه بود نه فقط دفاع و دروازبان ، اگه نفهمیدی که ....

در ضمن اگه قراره فقط با یه بازی عملکرد دروازبان بره زیر سوال ، شما عملکرد این فصل مربی مورد علاقتو برو ببین بعد ....
    Last edited by Abdolreza2012; 15-06-2014 at 12:48.

5. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من میخوام بدونم همون مارادونا که این حرفو زده اگه تو 2 سال همش 10 تا بازی انجام میداد میتونست شکمشو تکون بده ؟؟؟!!!!
    بعد مورینیو فقط بخاطر لج و لجبازی کاسیاس رو نیمکت نشین کرد نه دلیل فنی ، چون اون موقع کاسیاس هنوز بهترین بود
    اگه بحث تاریخ بخواد بشه ، همه میدونن که کاسیاس بهترین بوده و همین کاسیاس بود تیم مورد علاقت رو تو فینال جام جهانی 2010 .... کرد و نذاشت گل بزنن ( تک به تک روبن ، یادت هست که ؟؟؟!!! ) و تیم اسپانیا قهرمان شد

+

همه قبول دارن کاسیاس تو بازی با هلند خوب نبود ( علت هم که مشخصه !!!! لج و لج بازی فرد مورد علاقت با بهترین دروازبان اون سال و نیمکت نشینیش )
    .....
    شما یکبار توی گوگل سرچ کن بهترین دروازه بان قرن ببین نتیجه چی میاد !

مانوئل نوئر و وایدن فلر هم در حدی نیستند که با بوفون مقایسه بشند چه برسه به کاسیاس !

7. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما یکبار توی گوگل سرچ کن بهترین دروازه بان قرن ببین نتیجه چی میاد !

مانوئل نوئر و وایدن فلر هم در حدی نیستند که با بوفون مقایسه بشند چه برسه به کاسیاس !
    شما این وسط چی میگی!
    خود بوفون و کاسیاس اینهمه برای هم احترام دارند اما طرفداراشون.........کاسه داغ تر از آش که میگن همینه.....
    این مقایسه های مسخره رو بذارید کنار بوفون و کاسیاس هر دو از بهترین های تاریخند!
    وقتی مارادونا میگه کاسیاس بده حتما بده
    چون مارادونا هیچوقت اشتباه نمیکنه و حقیقت رو میگه
    کاسیاس باید به حرفای مارادونا گوش بده
    کاش مارادونا مربی اسپانیا بود تا این فضاحت بالا نمیومد
    مارادونا با اون فضاحتی که با تیم ملی آرژانتین به بار اورد و بعد با اومدن به تیم عربی و ..... قبلا ثابت کرده که به عنوان مربی خیلی کوچیکه!
    دلبوسکه هم با یه باخت نباید کوچیکش کنیم..... دمدمی مزاج نباشیم.
    Last edited by SA3EDLORD; 15-06-2014 at 14:30.

9. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

منظورت از بهترین دروازه بان قرن همون دروازه بانیه که بعد از اینکه در فینال جام ملت های اروپا دوره قبل 4گل از اسپانیا خورد و به هیچ توپی نه نگفت آخر بازی داشت با لباش بازی میکرد

11. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

بحث تیم اسپانیا و بازی با هلند و نمایش ضعیف همه بازیکنان اسپانیا (کاسیاس هم به عنوان یکی از بازیکنان اسپانیا) به کنار، اما صحبت های مارادونا هیچ وقت ملاک نبوده و نخواهد بود، هر فوتبال دوستی که زندگی مارادونا رو دنبال کرده باشه می دونه که مارادونا با وجود اینکه یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال هست، یکی از بزرگترین گاف دهنده های تاریخ فوتبال هم هست، چه در دوران بازیگری، چه دوران مربی گری، چه در زندگی شخصی، چه دوران بعد از بازیگری و بی شمار مصاحبه های شرم آوری که داشته، از جمله صحبت های کودکانه ای که مدام با پله دارند، درست مثل دو تا خردسال و هنوز سر عنوان بهترین بازیکن تاریخ و ضایع شدن حق یکی دیگه دعوا دارند!

13. 10 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اصلا نمیفهمم این صحبت ها و حاشیه های بی مورد که در دنیای فوتبال در مورد کاسیاس پیچیده برای چیه،
    مگه ما چند تا اسطوره در این جام 2014 داریم که بخواهیم به این شکل یکیشو خراب کنیم، دیشب که بازی انگلیس و ایتالیا نگاه می کردم به جز پیرلو و جرراد اسطوره دیگه ای من در زمین ندیدم.
    و خیلی تیم های دیگه هم به این شکل هستند و بازیکنانی دارند که هیچ وقت تکرار نمیشن.
    دیشب یکی از دوستان به من زنگ زده گفته: « اینم از اسطوره باشگاهتون »

اصلا کاری ندارم کاسیاس در رئال بازی میکنه یا در بارسا، در جزیره یا در هر جای دیگه ای، کاسیاس و امثال اون رو من ستایش میکنم و حتا اگه گل به خودی هم بزنن من به احترامشون کلاهمو از سر برمیدارم و اگه قرار باشه در چنین تورنمنت هایی همچین افرادی به خاطر حاشیه ها خراب بشن من عطای چنین مسابقاتی رو به لقایش میبخشم.

15. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من طرفدار اسپانیا نیستم ولی به نظر من دل بوسکه باید پدرو رو از بازی بعد فیکس بازی بده.با توجه به انرژی و دوندگی بالاش و شرایط اسپانیا توی بازی قبل وجودش لازم به نظر می رسه.همون چند دقیقه ای هم که بازی قبل بازی کرد خیلی موثر و خوب بود.در ضمن فرم خیلی خوبی هم در بازیهای یکسال اخیر اسپانیا داشته.اینیستا و سیلوا هر دو تا بازیساز و پاسورهای فوق العاده ای هستن ولی اون تحرک پدرو در کناره ها رو ندارن.من فکر می کنم دلبوسکه باید از بین ژاوی،بوسکتس و آلونسو یکی رو حتماً بذاره کنار.نمی شه بالانس تیم رو فدای بازی دادن به همه ی بازیکنهای با تجربه ی رئال و بارسا کرد.
    Last edited by aliano; 15-06-2014 at 15:20.

17. 2 کاربر از aliano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اصلا کی اهمیت میده که مارادونا چی گفته ... همون نظرات سیاسیشون بسه

19. 7 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •