سلام
من ديکشنري نيا را روي گوشيم که 6630 هست نصب کردم و وقتي اجرا مي کنم اتوماتيک بسته مي شود!
مشکل از کجاست
راستي اون فايل را هم نفهميدم کجا کپي کنم تو کامپيوتر يا موبايل چگونه؟ چه طوري؟
لطفا کامل توضيح دهيد ممنون از شما
سلام
من ديکشنري نيا را روي گوشيم که 6630 هست نصب کردم و وقتي اجرا مي کنم اتوماتيک بسته مي شود!
مشکل از کجاست
راستي اون فايل را هم نفهميدم کجا کپي کنم تو کامپيوتر يا موبايل چگونه؟ چه طوري؟
لطفا کامل توضيح دهيد ممنون از شما
ايا اطلاع از استفاده عكسهاي اس ام اس داريد چكونه انها را روي موبايل بريزيم كه قابل استفاده باشد
گوشیتو بنداز دور ( یا مموریتون خرابه یا گوشی برنامه روی مموری ساپورت نمی شه برنامه رو روی گوشی بریز ببین جواب می ده )نوشته شده توسط mohsenmirza
ورژن با لا تر رو گیر بیار بعدش کدوم فایلو میگی اگه app رو میگی اول فایلهای مخفی سیستم. باز کن بعد برو به آدرس زیرنوشته شده توسط Ali-Bahal
/system/apps/esme barname
بعد اینجا کپیش کن
اگه میشه سریال برنامه ی Power mp3روبزاریدممنون
من گوشي 6270 دارم مموريم كامل پاك كردم ولي وقتي مي خوام ديكشنري رو نصب كنم ميگه اين فايل خيلي بزرگه!!!!!!
سلامنوشته شده توسط yazdan 2006
دوست خوبم اين گوشي فايل هاي(برنامه) بزرگتر از 800 كيلو بايت رو نمي تونه اجرا كنه .
حتما ديكشنري شما بيشتر از اين حد هست.
كمك بسيا بسيار فوري در مورد 7610
سلام
دوستان من برنامه mobiguard_trial.sis رو روي گوشيم (7610) نصب كردم . حالا كه مي خوام وارد منو بشم ميگه پسورد بزن .
من كه پسوردي نا ذاشتم كه اين پسورد مي خواد .
از خيره برنامه گزشتم دوستان بگيد چطوري مي تونم پاكش كنم.(در نظر داشته باشيد به منو دسترسي ندارم.)
ممنونم.
نوشته شده توسط mohsenmirza
من خودم 6270 دارم.روي 6270 اصلا برنامه هاي بالاي يك مگ رو نميشه نصب كرد.
رمز هاي مادر گوشي اين 2 هستنوشته شده توسط morteza_k
00000
12345
اگه اين اعداد قبول نكرد دو راه داري
1- اگه برنامه رو روي مموري نصب كردي مموري رو بردار و ببر بده فرمتش كنن
2- اگه برنامه رو روي گوشي ريختي گوشي رو فلش كن براي اين كار گوشي رو خاموش كن سيم كارت و مموري رو بردار (البته اگه برداري بهتره) در حالي كه خاموشه كليد × و 3 و كليد برقراري تماس رو بگير و از يكي بخوا تا گوشي رو روشن كنه اونوقت تا زماني كه يك پنجره مي ياد كليد ها رو نگه دار پنجره فرمتينگ كه اومد كليد ها رو ول كن (البته با اين كار تمام ليست دفتر تلفنت پاك مي شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)