دیجیتال hd ،فقط تهران
تو شهرستان ها فقط از طریق ماه***واره میتونید بگیرید
دیجیتال hd ،فقط تهران
تو شهرستان ها فقط از طریق ماه***واره میتونید بگیرید
از همون اول بازی وقتی پاس رو به عقب به بوفان دادند و توپ به کرنر رفت متوجه شدم این ایتالیا ایتالیای مقابل انگلیس نیست
تبریک به کاستاریکا که جلوی تیمی مثل ایتالیا انقدر شجاعانه بازی کرد نه مثل بعضی تیما که با یه مساوی در پوست خودشون نمیگنجن
البته این بردشون بیشتر از اینکه به خوب بازی کردن خودشون مربوط باشه، به افتضاح بازی کردن ایتالیا مربوط بود
اولا که منم قبول دارم ایتالیا جلوی انگلیس خوب نبود ولی باز بهتر از انگلیس بود. انگلیس تاکتیکش فقط دریبل زدن و اومدن به وسط و شوت از راه دور بود که پراندلی با تعویض اولش و آوردن موتا جای وراتی کلا اونجا رو بست و از اون به بعد انگلیس تقریبا هیچ موقعیتی نداشت
دوما منم با اینکه با خدا کردن پیرلو توسط یه سری ها مخالفم ولی با این حال پیرلو یه سر و گردن از خیلیا مخصوصا جرارد و لمپارد بالاتره. حداقل پاس گل به تیم حریف نمیده
وای ایتالیا هم اوت شه و کاستاریکا با اروگوئه برن بالا چقدر بخندیم
در ضمن بازی رو HD دیدم. چه حالی داد ولی حیف که بد عادت میشم و دیگه غیر HD اعصاب خوردکن میشه!
Last edited by MCSE MAN; 20-06-2014 at 22:19.
حاشیه های بازی حتی از خود بازی جذاب تر بود...
بالوتلی گفته بود اگه امشب گل بزنم، یه بوسه از طرف ملکه انگلیس طلب دارم!
با گل نکردن دو فرصت خوب احتمالا بدهکار شد
مورینیو گفته بود کاستاریکا دیگه قابل پیش بینی هست و نمی تونه بعد از نمایش
فراتر از انتظارش مقابل اوروگوئه، امشب ایتالیا رو هم سورپرایز کنه، صحبتی که
البته واکتش پینتو سرمربی کاستاریکا رو به دنبال داشت و خلافش ثابت شد.
کاستاریکا یکی از سه تیم برتر این جام میشه با کار تیمی دقیق چه گلی زدن
خلاصه بازی ایتالیا کاستاریکا
www .varzesh3 .com /match.do?id=14793
این کاستاریکا لامصب، همه ی معادلاتمو بهم ریخته...
البته با اين بازي ايتاليا فكر كنم ملكه بخواد همشونو يه جا گاز بگيره![]()
برادر برای چی بخندیم ؟!وای ایتالیا هم اوت شه و کاستاریکا با اروگوئه برن بالا چقدر بخندیم![]()
کاستاریکا که با شایستگی صعود کرده
و از اون طرف هم با این بازی که اروگوئه مقابل انگلیس انجام داد و دوندگی و جنگندگی و از همه مهمتر بازی زیبایی که ارائه میدن فکر نکنم صعود این دو تیم خنده دار باشه .
اگه ایتالیا بخواد در ادامه همین روند بازی رو به نمایش بذاره به طور حتم من نظرم اینه که اروگوئه به دور بعد صعود کنه .
با همه این صحبت ها بازی آخر اروگوئه و ایتالیا باید بازی زیبایی بشه ... مخصوصن از جانب اروگوئه که به پیروزی نیاز داره .
الان که دقت کردم کاستاریکا هر دو بازیش در مناطق شمالی و استوایی برزیل انجام شده آب و هوایی که به شرایط کشور خودشون کاملا شبیه ولی بازی سومشون در جنوب برزیل انجام میشه که من فکر کنم در برابر انگلیس شکست بخورند
در کل دو کشور کاستاریکا و کلمبیا که کشورشون در مناطق استوایی قرار داره و هر دو بازیشون هم در شمال برزیل انجام شده الان در گروهشون اول هستند!!
بقیه تیمهایی که کشورشون در استوا قرار داره و بازیشون هم در شهرهای شمالی برزیل بوده همه بازیهاشونو بردند!! (غیر از کلمبیا که کلا خیلی بد بازی کرده) بازی ایران و نیجریه هم ما خیلی شانس آوردیم که در جنوب برزیل انجام شد والا حتما باخته بودیم!!
فکر نکنم مورینیو دیگه اظهار نظر کنه تا الان دو با حرفاش برعکس شد (گفته بود اسپانیا برمیگرده ولی ...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)