تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 42 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 415

نام تاپيک: پرسش و پاسخ روانپزشکی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    بله کاملا بیاد دارم که این سوال رو قبلا هم مطرح فرموده بودید
    حملات پانیک panic یا هراس يک نوع پاسخ به شرايط استرس زا مي باشد. حمله ي هراس يک دوره ي احساس ترس شديد است که بطور موقت فعاليتهاي عادي فرد را مختل مي سازد. شروع آن معمولاً ناگهاني و بدنبال يک عامل محيطي آزاردهنده يا دلهره آور است.
    هر چند براي فرد اغلب احساس ترس و ناراحتي شديد را ايجاد مي کند، مکانيزم آن در حقيقت يک واکنش تکاملي بدن است که به آن اصطلاحاً fight-or-flight response (اين پاسخ يک پاسخ حاد به استرس خوانده مي شود ). بر اساس اين تئوري حيوانات و انسانها در مقابله با خطرات يک سري شارژهاي الکتريکي از دستگاه سمپاتيک خود صادر مي کنند که آنها را براي فرار يا مبارزه آماده مي سازد.
    بيماران دچار حملات هراس بخوبي با داروهاي ضد اضطراب و ضد افسردگي درمان مي شوند(به ویژه کلونازپام و ssris)مشخصه اصلي اختلال هراس، وقوع خود به خود و غيره منتظره حملات هراس است كه شامل حملات و دوره هاي مجزاي ترس شديد هستند. فراواني بروز حملات از چند نوبت در روز تا صرفا تعداد انگشت شماري حمله در يك سال فرق مي كند.
    علايم رواني عمده اين بيماري عبارتند از، ترس مفرط و احساس قريب الوقوع بودن مرگ و نابودي. بيمار غالباً نمي تواند علت ترس خود را بيان كند. ممكن است دچار اغتشاش شعور شود و در تمركز اشكال پيدا كند. برخي نشانه هاي جسمي حمله هراس عبارت است از افزايش ضربان قلب، احساس تپش قلب، تنگي نفس و تعريق. بيمار اغلب مي كوشد محلي را كه در آن قرارگرفته است ترك كند تا از كسي كمك بگيرد. حمله عموماً بيست دقيقه و ندرتاً بيش از يك ساعت طول مي كشد
    پروپرانولول و کلونازپام در کنار پاروكستين و یا سایر SSRIs کاملا موثر اند.
    علائم شما بیشتر حاکی از اضطراب و وسواس است،چرا با یک متخصص اعصاب و روان ملاقات نمیکنید؟
    ممنون بخاطر پاسختون .. من هيچكدوم از اين حالت هايي كه شامل اين تعريف بشه رو ندارم .. همونطور كه فرمودين فقط استرس آينده رو دارم .. استرس دو دقيقه بعد رو ... استرس زندگيمو ... كه كنترل نداشته باشم و مثلا دچار اعتياد بشم ...

همونطور كه خودتون گفتيد نميخوام هي دكتر عوض كنم و منتظرم 1 شنبه اين دكتره بگه درد من چيه ... من از چيزي كه نفرت دارم ميترسم .. ميدونم اينو چند بار به شما گفتم اما باور كنيد با هر بار گفتنش يكم ارومتر ميشم ( موقت البته )

2. این کاربر از Mehdi.M2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DrH.motasami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ممنون بخاطر پاسختون .. من هيچكدوم از اين حالت هايي كه شامل اين تعريف بشه رو ندارم .. همونطور كه فرمودين فقط استرس آينده رو دارم .. استرس دو دقيقه بعد رو ... استرس زندگيمو ... كه كنترل نداشته باشم و مثلا دچار اعتياد بشم ...

همونطور كه خودتون گفتيد نميخوام هي دكتر عوض كنم و منتظرم 1 شنبه اين دكتره بگه درد من چيه ... من از چيزي كه نفرت دارم ميترسم .. ميدونم اينو چند بار به شما گفتم اما باور كنيد با هر بار گفتنش يكم ارومتر ميشم ( موقت البته )
    کاملا درست میفرمایید،سعی کنید همیشه با عزیزانتان در مورد اتفاقات و مسائل روزتان صحبت کنید،مطمئن باشید به حرفتان توجه خواهند کرد.
    موفق و تندرست باشید،

4. 2 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام خسته نباشید آقای دکتر..پیشاپیش ممنونم ازینکه راهنماییم میکنین..
    بیشتر تمایل داشتم پیغامم خصوصی باشه ولی چون کاربر جدید هستم تعداد ارسالیام کمه و طبق قوانین سایت نشدکه خصوصی بپرسم..
    من یه دارویی میخوام واسه استرسم.. استرس من خیلی زیاده.. یعنی واقعا نمیشه کنترلش کرد .. همینکه استرسی میشم کلی فکرای مسخره به ذهنم میاد که حالمو خیلی بد میکنه...خیلی خیلی بد
    متاسفانه استرسم بالافاصله رو روده و مثانه م تاثیر میذاره و دچار سندرم روده و مثانه تحریک پذیر شدم
    میخواستم بدونم آیا میشه قرصی برام معرفی کنین که واقعا تو وقتایی که لازمه ازش استفاده کنم و این همه اذیت نشم؟ یعنی قرصی که واقعا حداقل برا چند ساعت استرس من رو آروم کنه ...کاملا در آرامش باشم؟
    من به تجویز پزشک قبلا کلردیازپوکساید5 و پرانول 20 خوردم ولی آنچنان تاثیری نداشته..
    متاسفانه اکثر داروهای مربوط به اعصاب خواب آوری دارن که اونم مسئله سازه.. البته من این قرص رو شاید فقط هفته ای یکی دوبار بخورم نه زیاد.. منظورم اینه به صورت مداوم استفاده نمکینم فقط برای وقتایی میخوام که استرسم زیاده...
    واقعا نیاز به راهنمایییتون دارم..

6. این کاربر از Mrs e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام خسته نباشید آقای دکتر..پیشاپیش ممنونم ازینکه راهنماییم میکنین..
    بیشتر تمایل داشتم پیغامم خصوصی باشه ولی چون کاربر جدید هستم تعداد ارسالیام کمه و طبق قوانین سایت نشدکه خصوصی بپرسم..
    من یه دارویی میخوام واسه استرسم.. استرس من خیلی زیاده.. یعنی واقعا نمیشه کنترلش کرد .. همینکه استرسی میشم کلی فکرای مسخره به ذهنم میاد که حالمو خیلی بد میکنه...خیلی خیلی بد
    متاسفانه استرسم بالافاصله رو روده و مثانه م تاثیر میذاره و دچار سندرم روده و مثانه تحریک پذیر شدم
    میخواستم بدونم آیا میشه قرصی برام معرفی کنین که واقعا تو وقتایی که لازمه ازش استفاده کنم و این همه اذیت نشم؟ یعنی قرصی که واقعا حداقل برا چند ساعت استرس من رو آروم کنه ...کاملا در آرامش باشم؟
    من به تجویز پزشک قبلا کلردیازپوکساید5 و پرانول 20 خوردم ولی آنچنان تاثیری نداشته..
    متاسفانه اکثر داروهای مربوط به اعصاب خواب آوری دارن که اونم مسئله سازه.. البته من این قرص رو شاید فقط هفته ای یکی دوبار بخورم نه زیاد.. منظورم اینه به صورت مداوم استفاده نمکینم فقط برای وقتایی میخوام که استرسم زیاده...
    واقعا نیاز به راهنمایییتون دارم..
    سلام
    بله حتما گزینه های دیگه ای وجود داره،قطعا با ملاقات یک روانپزشک میتونید از شر چنین مشکلاتی رهایی یابید،درمان اضطراب مزمن داروهای SSRIs هست و داروهایی که نام بردید درمان کمکی اند که در کوتاه مدت استفاده میشوند،داروهایی و استراتژیهایی وجود دارند که باعث خواب آلودگی نشوند
    نمیتوان صرفا با چند جمله دارویی رو توصیه کرد پس لطفا با یک متخصص اعصاب و روان ملاقات فرمایید
    داروهایTCAsهم در اضطراب و هم در سندرم روده تحریک پذیر استفاده میشوند.
    موفق و تندرست باشی

8. این کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    دکتر من تا حالا خیلی استرس داشتم ، لرزش دست هم دارم
    چند روزیه که یه مقداری حالتم عوض شده ، گاهی کلمه ها رو اشتباهی یا پس و پیش یا با لکنت میگم
    احساس گیجی و خستگی نسبی هم دارم. صبحها سخت از خواب بیدار میشم ، در حالی که در طول روز خیلی خسته نمیشم
    به نظرتون مشکل روحیه یا جسمی و توصیه میکنید چیکار کنم.
    به جز این ، برای لرزش دست ، من ده سالی هست که لرزش دارم ،ممکنه بعد از این در طول زمان بهتر بشه یا باید مداوا انجام بدم؟
    مرسی.

10. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    دکتر من تا حالا خیلی استرس داشتم ، لرزش دست هم دارم
    چند روزیه که یه مقداری حالتم عوض شده ، گاهی کلمه ها رو اشتباهی یا پس و پیش یا با لکنت میگم
    احساس گیجی و خستگی نسبی هم دارم. صبحها سخت از خواب بیدار میشم ، در حالی که در طول روز خیلی خسته نمیشم
    به نظرتون مشکل روحیه یا جسمی و توصیه میکنید چیکار کنم.
    به جز این ، برای لرزش دست ، من ده سالی هست که لرزش دارم ،ممکنه بعد از این در طول زمان بهتر بشه یا باید مداوا انجام بدم؟
    مرسی.
    سلام
    حالات روحی(روان) میتونه کلیه علائم مورد اشاره رو ایجاد کنه،جهت بررسی و رفع مشکلات نامبرده لطفا خیلی آسان با یک متخصص روانپزشکی ملاقات فرمایید.
    البته اگه سن خود رو بیان بفرمایید خیلی بهتره.

12. 3 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دکتر چرا من نسبت به اشخاص که بدحجاب هستن و پوشش نامناسب دارن توی خیابون احساس بدی پیدا میکنم هم به خودم هم به اونا دلیلش چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دکتر چرا من نسبت به اشخاص که بدحجاب هستن و پوشش نامناسب دارن توی خیابون احساس بدی پیدا میکنم هم به خودم هم به اونا دلیلش چیه؟
    میتونه ناشی از تجارب،آسیب ها و البته تفکرات مذهبی باشه.اما احساس بد نسبت به خودت رو میشه بیشتر توضیح بدی؟

15. این کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    حالات روحی(روان) میتونه کلیه علائم مورد اشاره رو ایجاد کنه،جهت بررسی و رفع مشکلات نامبرده لطفا خیلی آسان با یک متخصص روانپزشکی ملاقات فرمایید.
    البته اگه سن خود رو بیان بفرمایید خیلی بهتره.
    31 سالمه دکتر.

17. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

پس جوان هستید و حتما برای ریشه یابی و درمان لرزش دستانتان اقدام فرمایید.همون متخصص روانپزشکی عالیه.

19. این کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •