HUAWEI G610
.
همه ی این کارا رو میکنم، همه شم درسته، اتصالم برقرار میشه! زمانیکه گزینه ی Share نرم افزاره روی گوشی رو میزنم همون پیغامه عکسه میاد
( اگه برنامه ی Smartshare تلویزیون رو هم باز کنم، پیغام "همه ی دستگاه های متصل شده جدا شدند" میاد)
HUAWEI G610
.
همه ی این کارا رو میکنم، همه شم درسته، اتصالم برقرار میشه! زمانیکه گزینه ی Share نرم افزاره روی گوشی رو میزنم همون پیغامه عکسه میاد
( اگه برنامه ی Smartshare تلویزیون رو هم باز کنم، پیغام "همه ی دستگاه های متصل شده جدا شدند" میاد)
دوست عزیز
ممکن است با گوشی شما سازگار نباشد و در ضمن اگر آنتی ویروس و یا فایروال روی گوشی تان دارید آن را غیر فعال کنید چون آنی ویروس ممانعت از ارتباط می کند.
با سلام تلویزیون من اسنوا اسمارت هست وای فای هم داره چطور میتونم فایلها رو مستقیم با گوشی روش پخش کنم
دوست عزیز
اگر از پست اول نمی توانید استفاده کنید می توانید از این برنامه استفاده کنید.
نرم افزار Chromecast
تنها کافی است شبکه وای فای را با گوشی و تلویزیون Sync کرده و فیلم مورد علاقه خود را در تلویزیون تماشا کنید . از این پس دیگر به هیچ کنترلی احتیاج نخواهید داشت . شما می توانید از راه دور فیلم مورد نظر را کنترل کرده و آن را عقب/جلو ببرید .
وایفای روشن ولی گوشی نمیتونه پیداش کنه
سلام ، من تلویزیون فیلیپس دارم که وای فای نداره و با کابل به مودم وصله.
چطوری میتونم محتوای گوشی رو تلویزیون ببینم ؟
بین تلویزیون و کامپیوترم با روش dlna ارتباط هستش و همینطور بین گوشی و کامپیوتر. اما گوشی و تلویزیون همدیگر رو پیدا نمیکنند ، آیا باید توی مودم تنظیم خاصی رو انجام بدم یا راه دیگه ای داره؟
سلام
مودم رو با کابل به تلویزیون وصل کنید. با وای فای گوشی به مودم وصل بشید. فایل مورد نظرتون رو تو گوشی باز کنید و با برنامه هایی مثل AllCast اجرا کنید. به همین سادگی( من خودم با گوشی توت 2 و تلویزیون سونی ) انجام دادم. فقط متاسفانه تصویر زیاد بزرگ نیست
و باز هم متاسفانه چون تلویزیون من MKV را ساپورت نمیکنه تو این حالت هم MKV را پخش نمیکنه
برنامه اي معرفي كنيد واسه گوشي سامسونگ كه فقط واسه ارسال فيلم و عكس نباشه بشه بازي رو هم ارسال كنه رو تلوزيون
دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم بازی را نمی شود انتقال داد.
باسلام دوستان یه سوال، میخوام تلویزیون lg با سیستم امل web os 2 رو دایرکت کنم اما،تو همون مرحله اول یعنی رو شن کردن وایفا وقتی وایفا رو روشن میکنم درحال سرچ کردن تلویزیون رو نمیتونه پیدا کنه چیکار کنم،قابلیت شیر اسکرین رو میشه انجام داد تیوی رو و پیدا میکنه اما واسه دایرکت کردن چیزی به اسم تلویزیون پیدا نمیکنه ،هات اسپاد تلویزیون رو باید از کجا روشن یا فعال کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)