صفحه نمایشش hd هست و وقتی آپدیت 205 رو انجام دادم به وضوح کیفیت صفحه نمایش بالا رفت و دوربینش هم بهتر شد --- اوایل که گرفته بودم زیاد کیفیت نداشت با آپدیت عالی شد
شاید یک عکس باهاش گرفتم و اینجا گذاشتم و از صفحه نمایشش![]()
صفحه نمایشش hd هست و وقتی آپدیت 205 رو انجام دادم به وضوح کیفیت صفحه نمایش بالا رفت و دوربینش هم بهتر شد --- اوایل که گرفته بودم زیاد کیفیت نداشت با آپدیت عالی شد
شاید یک عکس باهاش گرفتم و اینجا گذاشتم و از صفحه نمایشش![]()
آره میشه ولی اولش باید از همین 4.1 باید بکاپ بگیرید (آموزشش تو اینترنت هست) --- خب اگه اینترنت پرسرعت دارین برید برنامه update center که بازش کنید بعدش همش مشخصه
آقا دمت گرم
اگه میشه اون نرم افزاری ک گفتی بک آپ میگیره رو بگو ک بدون روت میتونم برگردونم دوباره ب 4.1 رو معفی کن
شرمنده میترسم اشتباهی پیدا کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک چیزی نوشته البته من امتحان نکردما و گوشی هم در دست تعمیره ببینم درسته یا نه؟ شما امتحان کن![]()
سلام دوستان
یک سوال داشتم
چرا وقتی من برای گوشی wallpaper قرار می دم بعد از زدن دکمه home و یا دکمه ای که به صفحه ی اصلی بره
wallpaper می پره یه جور دیگه میشه
یه جورایی روش زوم می کنه
برای شما هم اینجوریه؟
سلام
بله همینطوریه البته بسته به تعداد صفحات صفه اولت یا زوم میشه یا کش میاد یا یه تیکه ش میفته صفهایه بقیه تصویر هم صفحات بعدی چند جاپرسید م دقیق جواب ندادن دوستام اگه نرم افزاری هست معرفی کنید .
من فقط 1 صفحه دارم
پس چرا دوباره اینجوری میشه؟؟؟؟؟
سلام اندروید 4.4 نیومده براش ؟ ب صورت رسمی؟
نخیر و نخواهد آمد چون سونی رسما چند وقت پیش لیست گوشی هایی که 4.4 براشون میاد رو معرفی کرد و SP جزوشون نبود
ظاهرا 4.4 نمی یاد
واقعا چرا نیومد؟
کسی می دونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)