تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 96

نام تاپيک: مشکل در زبان برنامه نوسی فرترن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام....بازم برگشتم...
    دوستان ،،استادم گفته از طریق کدهای نوشته شده در درس سی اف دی،،،،یه مقاله بدم!!!!
    حالا من پروژه های زیر ر انجام دادم:
    1.انتقال حرارت هدایت یک بعدی بر روی اسلب و کره و استوانه
    2.انتقال حرارت هدایت دو بعدی بر روی استوانه
    3.انتقال حرارت در داخل رگ(استوانه)
    4.انتقال حرارت جریان خزشی بر روی یک کره
    حالا از بین کد های نوشته شده،باید مقاله مرتبط پیدا کنم و مقاله رو توسعه بدم و بشه یه مقاله جدید.
    واقعا دیگه نمیدونم چی بگم...پروژه درس دیگه هم دارم و واقعا وقتم کم هست.من سرچ هم کردم و نتونستم مقاله عددی(فارسی یا خارجی) مناسب پیدا کنم....نمیدونم باید چکار کنم...
    من این ترم در آستانه مشروطی هستمجبران میکنم.کمکم کنین.
    یاعلی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان

من به یه مشکلی در کدنویسی با فرترن برخورردم،،یه اروری در حین کامپایل کردن بهم میده و ارورش شماره داره،مثلا اینطوری: error FOR3598

خواستم بدونم راهی وجود داره که من بتونم بفهمم این ارور منظورش چیه و بیشتر راجع بهش بدونم؟

واقعا ممنون میشم که کمکم کنین باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام

من یک کد فرترن 90 دارم که با visual fortran 6.6 ران می کنم. من متغیرها رو با دقت مضاعف (double precision) تعریف کردم اما الان نیاز به دقت بالاتر دارم اما زمانیکه اونا رو با real*16 تعریف می کنم میگه این کامپایلر اون رو ساپورت نمیکنه. چه کامپایلری این متغیر رو ساپورت می کنه؟ من ویندوز xp 32 بیت دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام

من یک کد فرترن 90 دارم که با visual fortran 6.6 ران می کنم. من متغیرها رو با دقت مضاعف (double precision) تعریف کردم اما الان نیاز به دقت بالاتر دارم اما زمانیکه اونا رو با real*16 تعریف می کنم میگه این کامپایلر اون رو ساپورت نمیکنه. چه کامپایلری این متغیر رو ساپورت می کنه؟ من ویندوز xp 32 بیت دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
    سلام
    شما می تونید از این کتابخانه جهت محاسبات با دقت دلخواه استفاده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کامپایلر gfortran هم کامپایلر خوبیه

5. این کاربر از rahnema1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون.

من درست متوجه منظورتون نشدم یعنی می تونم با نصب این کتابخونه با همون compaq visual fortran کدم رو با دقت بالاتر ران کنم یا اینکه باید علاوه بر این کتابخونه، کامپایلری مثل gfortran هم نصب کنم؟

من به این پیج رفتم ولی از روش نصب کتابخونه چیزی سر در نیاوردم. میشه بیشتر راهنماییم کنین. پس از نصب کتابخونه باید همونطور که یک تابع رو صدا می زنیم از این کتابخونه استفاده کنم؟

ممنونتون میشم کمکم کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    شما می تونید از این کتابخانه جهت محاسبات با دقت دلخواه استفاده کنید
    کامپایلر gfortran هم کامپایلر خوبیه
    ممنون از راهنمایی تون.

من درست متوجه منظورتون نشدم یعنی می تونم با نصب این کتابخونه با همون compaq visual fortran کدم رو با دقت بالاتر ران کنم یا اینکه باید علاوه بر این کتابخونه، کامپایلری مثل gfortran هم نصب کنم؟

من به این پیج رفتم ولی از روش نصب کتابخونه چیزی سر در نیاوردم. میشه بیشتر راهنماییم کنین. پس از نصب کتابخونه باید همونطور که یک تابع رو صدا می زنیم از این کتابخونه استفاده کنم؟

ممنونتون میشم کمکم کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

لازمه که gfortran را نصب کنید. اگه نحوه نصبش را نمیدونید توی یکی از همین تاپیک ها توضیح دادم کافیه فایلش را دانلود و نصب کنید
    این کتابخانه را برای محاسبات دانلود کنید:
    بعد از اینکه از زیپ خارج شد با cmd وارد فولدر f90 بشید و دستور make را بزنید تا کتابخانه به همراه برنامه های تست ایجاد بشه

یک نمونه سورس استفاده از کتابخانه در فایل readme قرار داره که به این ترتیب هست یک فایل مثلا به نام my.f90 درست کنید و کد زیر را در اون بذارید و داخل فولدر f90 ذخیره کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که یک محاسبه ساده را با دقت 500 رقم اعشار انجام میده
    برای کامپایل این برنامه این دستور را بزنید
    کد:
    یک برنامه به نام a.exe ایجاد میشه

9. این کاربر از rahnema1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

لازمه که gfortran را نصب کنید. اگه نحوه نصبش را نمیدونید توی یکی از همین تاپیک ها توضیح دادم کافیه فایلش را دانلود و نصب کنید
    این کتابخانه را برای محاسبات دانلود کنید:
    بعد از اینکه از زیپ خارج شد با cmd وارد فولدر f90 بشید و دستور make را بزنید تا کتابخانه به همراه برنامه های تست ایجاد بشه

یک نمونه سورس استفاده از کتابخانه در فایل readme قرار داره که به این ترتیب هست یک فایل مثلا به نام my.f90 درست کنید و کد زیر را در اون بذارید و داخل فولدر f90 ذخیره کنید
    کد:
    که یک محاسبه ساده را با دقت 500 رقم اعشار انجام میده
    برای کامپایل این برنامه این دستور را بزنید
    کد:
    یک برنامه به نام a.exe ایجاد میشه

یلی خیلی ممنون
    من gfortran رو نصب کردم بعد کتابخونه mpfun90 رو دانلود کردم و کارایی که گفته بودین انجام دادم بعداز تایپ make دو تا ارور داد.
    بعد یه فایل با اون سورسی که داده بودین ساختم و اجرا کردم.
    الان چند تا سوال برام پیش اومده:
    1. برای هر بار اجرای کدم باید یک فایل به شیوه بالا در فلدر f90 بسازم بعد فایل exe که میسازه رو ران کنم؟
    2. این دستوراتی که در این نمونه کد فرستادین باید توی برنامه خودم وارد بشه؟
    3. در این نمونه کد، زیربرنامه mpwrite چکار میکنه؟
    4. چرا gfortran بعد از نصب توی لیست all programs من اضافه نشده و اینکه چجوری می تونم همون کد خودم رو با دقت معمولی و بدون استفاده از کتابخونه بالا با gfortran ران کنم؟
    من شرمنده ام که این قدر وقت تون رو گرفتم و این همه سوال پرسیدم . ممنون میشم اگه جواب سوالای من رو بدین البته تا هر جا که وقت تون اجازه میده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

یلی خیلی ممنون
    من gfortran رو نصب کردم بعد کتابخونه mpfun90 رو دانلود کردم و کارایی که گفته بودین انجام دادم بعداز تایپ make دو تا ارور داد.
    بعد یه فایل با اون سورسی که داده بودین ساختم و اجرا کردم.
    الان چند تا سوال برام پیش اومده:
    1. برای هر بار اجرای کدم باید یک فایل به شیوه بالا در فلدر f90 بسازم بعد فایل exe که میسازه رو ران کنم؟
    2. این دستوراتی که در این نمونه کد فرستادین باید توی برنامه خودم وارد بشه؟
    3. در این نمونه کد، زیربرنامه mpwrite چکار میکنه؟
    4. چرا gfortran بعد از نصب توی لیست all programs من اضافه نشده و اینکه چجوری می تونم همون کد خودم رو با دقت معمولی و بدون استفاده از کتابخونه بالا با gfortran ران کنم؟
    من شرمنده ام که این قدر وقت تون رو گرفتم و این همه سوال پرسیدم . ممنون میشم اگه جواب سوالای من رو بدین البته تا هر جا که وقت تون اجازه میده.
    در ابتدا یک نکته بگم که این خط از برنامه را پاک کنید که خودم همین جور اضافه کردم:
    write (*,* )b
    ببینید این برنامه در فایل readme در همون فایل زیپ قرار داره و من دقیقا همون را کپی کردم و این یک نمونه برنامه هست که روند استفاده از این کتابخانه را به شما نشون میده

@1. برای هر بار اجرای کدم باید یک فایل به شیوه بالا در فلدر f90 بسازم بعد فایل exe که میسازه رو ران کنم؟

یا این کار را بکنید یا برنامهتون را در یک فولدر دیگه بذارید و فایلهای :
    mpfun90.o mpmod90.o mpmodm90.o mpmodx90.o
    را داخل اون فولدر کپی کنید و طبق اون دستور که گفتم برنامه را کامپایل کنید

این دسوترات باید وارد بشه ساختارش روشنه
    فقط mpwrite برای چاپ عدد مذکور هست و لازم نیست بذارید

gfortran آیکن نداره که توی لیست برنامه اضافه بشه این برنامه در یک فولدر کپی شده و مسیر خودش را به سیستم معرفی کرده که هر وقت در cmd بزنید gfortran کامپیوتر بتونه اسم اون راتشخیص بده
    برای کامپایل یک برنامه ساده مثلا به نام myfile.f کافیه با cmd به فئلدر برنامه برید و بزنید gfortran myfile.f
    توی این تاپیک:
    در باره یک محیط گرافیکی به نام codeblocks برای gfortran نحوه نصبش توضیح دادم توی سایت جستجو کنید تا دیگه لازم نباشه از طریق cmd این کار را انجام بدید

12. این کاربر از rahnema1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

در ابتدا یک نکته بگم که این خط از برنامه را پاک کنید که خودم همین جور اضافه کردم:
    write (*,* )b
    ببینید این برنامه در فایل readme در همون فایل زیپ قرار داره و من دقیقا همون را کپی کردم و این یک نمونه برنامه هست که روند استفاده از این کتابخانه را به شما نشون میده

@1. برای هر بار اجرای کدم باید یک فایل به شیوه بالا در فلدر f90 بسازم بعد فایل exe که میسازه رو ران کنم؟

یا این کار را بکنید یا برنامهتون را در یک فولدر دیگه بذارید و فایلهای :
    mpfun90.o mpmod90.o mpmodm90.o mpmodx90.o
    را داخل اون فولدر کپی کنید و طبق اون دستور که گفتم برنامه را کامپایل کنید

این دسوترات باید وارد بشه ساختارش روشنه
    فقط mpwrite برای چاپ عدد مذکور هست و لازم نیست بذارید

gfortran آیکن نداره که توی لیست برنامه اضافه بشه این برنامه در یک فولدر کپی شده و مسیر خودش را به سیستم معرفی کرده که هر وقت در cmd بزنید gfortran کامپیوتر بتونه اسم اون راتشخیص بده
    برای کامپایل یک برنامه ساده مثلا به نام myfile.f کافیه با cmd به فئلدر برنامه برید و بزنید gfortran myfile.f
    توی این تاپیک:
    در باره یک محیط گرافیکی به نام codeblocks برای gfortran نحوه نصبش توضیح دادم توی سایت جستجو کنید تا دیگه لازم نباشه از طریق cmd این کار را انجام بدید

خیلییییییییییییی ممنونم. نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم. خیلی کمکم کردین.
    امیدوارم هر چی از خدا میخواین بهتون بده.
    بازم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •