تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 14 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 134

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله یک چهارم نهایی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه بازی بود دورتموند رئال
    خیلی شبیه به پارسال شد با یه تفاوت،پارسال هوادارای دورتموند به مدت 10 دقیقه تا مرز سکته رفتن و برگشتن.
    امسال رئالیا یه ساعتی سکته ناقص میزدن مدام
    +
    جالب ترین صحنه بازی هم،صحنه ای بود که دوربین کنار زمین از کادر فنی دورتموند موقع اعلام پنالتی گرفت.
    کمک مربی دورتموند بعد اعلام پنالتی دوید سمت داور چهارم که بهش حمله کنه ولی کلوپ که زاویه دیدش مناسب بود و متوجه درستی پنالتی شده بود به طرز باحالی جلوشو گرفت و انگار بهش گفت که ولش کن،درست بود.
    +
    من نمیدونم کلوپ چی توی این میختاریان احمق دیده که 24 میلیون یورو پولشو داده،به جز قدرت حفظ توپ هیچ وجه بارز دیگه ای نداره،دیشب هم که یه تنه دورتموند رو حذف کرد با اون ضربات آخرش

2. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوستان هم گفتن PSG حرفی برای گفتن نداشت ، که شما نباید انتظار داشته باشی هیچ تیمی در زمین چلسی مثلا همش توپ رو در اختیار داشته باشه و هر 5 دقیقه یه موقعیت گل ایجاد کنه. به نظر پاریسی ها خیلی خوب بازی کردند. هم کاوانی 2 تا موقعیت خیلی خوب رو از دست داد و هم در آخر بازی اون مهار فوق العاده ی پتر چک باعث شد اون ها به دور بعد صعود نکنند.

.

صحبت ما نیست مورینیو هم این نظر را داشته که PSG حرفی برای گفتن نداشت

مورينيو: پاري‌سن‌ژرمن حرفي براي گفتن نداشت

سرمربي چلسي شاگردانش را شايسته صعود به دور بعد دانست و عنوان کرد پار‌ي‌سن‌ژرمن در استمفوردبريج حرفي براي گفتن نداشت.

4. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    ابتدا تبریک به هواداران رئال و چلسی
    و تبریک دیگه به دورتموندی ها بابت بازی شجاعانه مقابل رئال

دو برد 2-0 یکی شیرین یکی تلخ

در استمفورد بریج بازی کاملا متفاوتی نسبت به بازی رفت دیدیم.در بازی رفت psg کاملا برتر بود و به حقش هم رسید و در بازی دیشب اینبار چلسی کاملا برتر بود و مسحق صعود
    واقعا انتظار بیشتری از تیم پاریسی میرفت،نتیجه نگرفتن دیشب شاید عدم حضور زلاتان هم باشه،شاید گلزن نبودن کاوانی باشه،اما مهمترین علت تفاوت مربیان دو تیم هست

مورینیو با سه مهاجم بازی کرد و نشون داد که "یا همه چیز یا هیچ چیز" خیلی بهتره تا احتیاط

در چلسی دیوید لوئیز هم برخلاف بازی رفت که میشه گفت بدترین بازیکن زمین بود،اینبار جزو بهترینها بود
    در psg لوکاس خطرناکترین بازیکن نشون داد و کاوانی رو هم میشه بدترین بازیکن دونست بخاطر 4 ضربه خارج از دروازه
    بهترین بازیکن زمین هم مطمئنا شورله بود که کسی فکر نمیکرد بخاطر مصدومیتی که داشت اینقدر عالی باشه

مورینیو دیشب نشون داد چرا آقای خاص هست،هم بخاطر تغییر نتیجه با تعویض هایش و هم بخاطر حرکت جالبش بعد از گل دوم

به شخصه دوست داشتم ضربه اسکار که به تیر میخورد گل میشد،هم بخاطر اینکه بازی زیباتر میشد و هم به دلایل دیگه

psg باز هم بخاطر قانون گل زده در خانه حریف حذف شد

ایدونا پارک:
    رئال با خیالی راحت به زمین اومد.بازی یکطرفه در دور رفت،باعث غرور مادریدی ها شده بود.عدم حضور رونالدو کاملا به رئال ضربه زد،شاید اگه رونالدو در زمین بود و پنالتی رئال رو گل میکرد،دیگه دورتموند اینقدر روحیه نمیگرفت،همچنین اتکا به رونالدو در ادامه بازی کاملا محسوس بود

وایدن فلر،آغازگر اصلی تراژدی دورتموند بود.با یک سیو عالی در مقابل پنالتی دی ماریا
    در ادامه،رویس با هدیه په په در گل اول و سپس زدن گل دوم،مرد اول دورتموند شد
    بجز اینها دو موقعیت عالی رو برای میختاریان ساخت که میکی با مهارت تمام همه اونها رو نابود کرد و تراژدی دورتموند رو نیمه تمام گذاشت

در دورتموند،رویس و وایدن فلر با چند سیو عالی بهترین بازیکنان بودند و میختاریان هم مشابه کاوانی یکی از بدهای تیمش بود

در رئال،بیل چهار ضربه به دروازه داشت اما مودریچ بهترین بازیکنشان بود،دی ماریا هم شانس آورد که سبب حذف تیمش نشد و بدترین بازیکن زمین براش کافیه

6. 11 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

منم به نوبه خودم تبریک اول به طرفداران عزیز چلسی که خودم هم عضوی کوچیک از این هوادارن هستم ... دوم تبریک به هواداران رئال به خاطر صعود و همچنین طرفداران دورتمند بخاطر بازی با شهامت و زیبا ....

............

من بازی چلسی و PSG رو کامل نگاه کردم ... واقعا بازی خوب و درگیرانه و با کیفیتی بود ... 2 تیم کاملا جنگیدن اما چلسی چیز دیگه بود ... نکته ای توو مصاحبه مورینیو جالب ... گفته بود بازی کردن مقابل لوکاس و کاوانی و لاوتزی اصلا آسون نیست .... همچنین داوید لوییز رو به یه هیولا وسط میدون تشبیه کرده بود ... واقعا داوید مثل یه فیل قدرت داشت ... دقیقه 80 85 گفتم داوید دیگه کم میاره اما دیدم هنوزم یه تنه نصفه PSG رو حریفه ... شورله و ویلیان هم خیلی دوییدن ... من فقط کف بر دوییدن بازیکناا بودم ... انگار یه شوش یدکی همراشونه وقتی 2 تا توپ زدیم به تیر گفتم نریم بالا یکی از بدترین شبا میشه ....

........

بازی دورتمند و رئال هم هایلایت دیدم ... وقتی دیماریا پنالتی خراب کرد و بعدشم رئال 2 گل عقب افتاد .... گفتم الان آه و نفرین و فحش یه ملت پشت دیماریاس من کاملا درک میکنم بازی کردن مقابل تیمی مثل دورتمند تو ورزشگاهشون چقدر سخته ... تیمی با انگیزه ای مثل دورتمند هر تیمی رو قافل گیر میکنه .... من اصلا به رئال خورده نمیگیرم ... دورتمند خیلی عالی هست ...

مثل اینکه ایسکو بد جور دستشوییش گرفته
    Last edited by arashsard; 09-04-2014 at 12:23.

8. 7 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

به امید فینال چلسی رئال

10. 4 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

به امید فینال چلسی رئال
    ما هم امیدواریم
    چون بازی قشنگی میشه

ولی یه سوال
    بایرن رو چلسی میخواد حذف کنه یا رئال ؟؟؟ (( خلاصه این 2 برن فینال یکیشون قبلش باید بایرن رو حذف کنن ))

یا شاید امشب منچستر کار بایرن رو یکسره کنه !!!

12. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ما هم امیدواریم
    چون بازی قشنگی میشه

ولی یه سوال
    بایرن رو چلسی میخواد حذف کنه یا رئال ؟؟؟ (( خلاصه این 2 برن فینال یکیشون قبلش باید بایرن رو حذف کنن ))

یا شاید امشب منچستر کار بایرن رو یکسره کنه !!!

بایرن رو تیم شکست ناپذیری ندیدم به شخصه

هم چلسی، هم رئال، هم بارسا می تونن حذفش کنن...منچستر خیلی احتمالش ضعیفه.

14. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

یه نکته که تو بازی های رفت و برگشت انجام شده دیده میشه اینه که میزبان ها بردن. دیگه وقتی سطح تیم ها نزدیکتر میشه، نقش حمایت تماشاگرها هم خودشو بهتر نشون میده. دو تا بازی امشب یکم غیر قابل پیشبینی تر هستن. میهمان ها موفق شدن بازی رفت رو با زدن گل به پایان برسونن که خیلی ارزش داره. هر اتفاقی ممکنه بیفته.
    واقعاً بودن توی استادیوم تیمهایی مثل رئال یا میلان یا آرسنال و .... تو یه همچین بازیهایی مثل یه رویاست.

16. 7 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

بایرن رو تیم شکست ناپذیری ندیدم به شخصه
    چون سال گذشته و امسال آرسنال باهاشون بازی داشت شاید بتونم بگم در اینکه همچنان بایرن یکی از بهترین های لیگ قهرمانان هست و مدعی قهرمانی شکی نیست. اما بایرن امسال به قاطعیت و نفوذ ناپذیری سال گذشته نیست و آسیب پذیر تر نشون داده. شاید امسال اگه رئال یا بارسا این تیم رو حذف کنن چندان جای تعجب نباشه اما سال گذشته همه بایرن رو قهرمان می دیدن. به هر حال برگ برنده بایرن همیشه سبک بازی متفاوتش بوده.

18. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

صحبت های کلوپ بعد از بازی دیشب جالبه !

" پس از بازی نِون سوبوتيچ به من گفت؛ افتخار مي كند كه عضوي از چنين تيمي است. فيلم بازي امروز بايد بايگاني شود و به همه تيم هايي كه در بازي رفت 3-0 واگذار کرده اند بارها نشان داده شود كه چگونه مي توانند به برگرداندن نتيجه بازي اميدوار باشند. من نیز با این حرفهای او موافقم. "

20. 2 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •