تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 73 از 73

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خیلی بازی چرتیه به نظرم من چیکو و همه زندانی ها رو با هلیکوپتر فرستادم ولی 2روز پاشم هنوز نمیدونم چطور پاز رو پیدا کنم خیلی بازیش خسته کنندست دشمنا هم هر چی ازشون میکشی دوباره میاد اصلا تمومی ندارن کل اردوگاهو گشتم ولی پازو پیدا نکردم اعصابمو خورد کرده
    Last edited by farshad0123; 27-02-2015 at 04:00.

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

خیلی بازی چرتیه به نظرم من چیکو و همه زندانی ها رو با هلیکوپتر فرستادم ولی 2روز پاشم هنوز نمیدونم چطور پاز رو پیدا کنم خیلی بازیش خسته کنندست دشمنا هم هر چی ازشون میکشی دوباره میاد اصلا تمومی ندارن کل اردوگاهو گشتم ولی پازو پیدا نکردم اعصابمو خورد کرده
    موافقم شاید بنظر این نسخه به پای سری 1 و 2 و مخصوصا 1 نرسه ولی یادت یاشه دوست من این بازی به خاطر سبک و داستان قوی که داره طرفدارای زیادی داره.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

موافقم شاید بنظر این نسخه به پای سری 1 و 2 و مخصوصا 1 نرسه ولی یادت یاشه دوست من این بازی به خاطر سبک و داستان قوی که داره طرفدارای زیادی داره.
    بالاخره امروز بعد از سه روز که کل پادگانو گشتم رفتم تو یه زیر زمینه دیدم پاز اونجاست
    واقعا داستانش عالی بود
    الان باید منتظر the phantom pain بمونیم چون اون ادامشه snake هم هلیکوپتر خورد بهش تیکه های the phantom pain هم آخرش گذاشته بودن معلومه اون بازی توپیه مخصوصا داستانش چون snake دستشو از دست میده و رباتش میکنن البته اگر رو سیستمم اجرا بشه
    من این بازی رو با گرافیک 5470 ati روون اجراش کردم رو رزولیشن 1280*720عجیبه این سایت sysemrequriment میزد اصلا اجرا نمیشه

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •