دارای طراحی عالی هست . اما ساپورتش در حد سامسونگ و سونی نیستطبق کدوم مدرک ساپورت سونی رو بهتر از htc میدونی اونم m8 ????طراحی زیبایی داره و ساپورتش بهتره از HTC
دارای طراحی عالی هست . اما ساپورتش در حد سامسونگ و سونی نیستطبق کدوم مدرک ساپورت سونی رو بهتر از htc میدونی اونم m8 ????طراحی زیبایی داره و ساپورتش بهتره از HTC
بیشتر بحث سلیقه هم مطرحه یکی مثل من نرم افزار های اختصاصی سونی رو بیشتر میپسنده مثل movies..walkman ..و برنامه sony pc companion و... کلا" با سیستم سونی بیشتر حال میکنم ..
رابط کاربری سونی ساده ست و شبیه اندروید خامه ولی خوبیش اینه خیلی سریعتره نسبت به تاچ ویز سامسونگ و ... البته امکانات و ظاهر خیلی خوبی هم داره سونی همیشه خوب اپدیت میکنه و در آپدیت بعدی کاملا" مشکلات رو برطرف میکنه وقتی که من گوشیمو اکسپریا وی رو به 4.3 آپدیت کردم کیفیت و نور صفحه نمایش خیلی بهتر شد همچنین عمر باطری تقریبا" 40% افزایش پیدا کرد... سونی خیلی به نظر مشتریا اهمیت میده ... بعضی مواقع شده سامسونگ آپدیت داد مشکلات گوشی بیشتر از قبل شد نمونش گلکسی اس3 که دوستم به 4.3 آپدیت کرد مشکل آنتن دهی و وای فای پیدا کرد ..سونی
سونی توی آپدیت گوشی هاش داره خیلی خوب عمل میکنه. گوشی های میان رده رو هم برخلاف مثلا سامسونگ مرتب آپدیت میکنه یا مشکلاتی رو که دارن برطرف میکنه. دیگه چه برسه به گوشیهای flagshipش مثل Z2.
از نظر ساپورت نرم افزاری سری Nexus و موتورولا رو کنار بذاریم سونی از بقیه خیلی خیلی بهتره.
Last edited by NaughtyCat; 24-07-2014 at 21:22.
هنوز هم که هنوز هست طراحی HTC ONE همونی که بیتس داشت رو بهترین طراحی موبایل ها تا کنون میدونم .و اقعا زیباست .
اما HTC تو HTC ONE 2 یا M8 گند زد . نسبت به طراحی قبلی خیلی بده .
بعشدم به نظر من ساپورت اچ تی سی مثل اون اول ها نیست . قضیه HTC ONE X که یادتون هست![]()
htc گند زد ؟؟ اونم تو طراحی m8 ؟؟؟؟ ( جوک سال ) شما از نزدیک M8 رو دیدی ؟ دستت گرفتیش ؟ خودت Z2 داری ؟ کلا تعریفت از طراحی چیه ؟
اونوقت one x که سه نسل قبلتر بود چه ربطی داره به m8 ? سونی سه نسل قبل چی میزد ؟
در مورد ساپورت هم بهتره یکم تو سایت های معتبر خارجی بگردی تا ببینی android L رو کدوم شرکت زودتر واسه گوشیاش میده
![]()
Last edited by sAeEd_kHaAn; 26-07-2014 at 21:56.
حرف شما کاملا بی منطق و از اساساً غلطه htc تو همه سال ها خیلی خوب عمل کرده و بهترین طراحی و نو آوری هارو داشته m8 با بدنه الومینیومی برس خورده باعث میشه خش کمتری روش بی افته و منحنی پشت تو دست بهتر جا میگیره فقط یکم مشکل دوربین داره که تو شرایط خاصی خیلی خوب عکس میگیره
همچنین سونی بعد از z1 کیفیت محصولاتش فوق العاده بهتر شد
لطفاً این بحث هارو ادامه ندین و صرفاً تجربه خرید اون محصول رو در تاپیک خودش به اشتراک بزارید تا بقیه هم مقایسه درستی داشته باشن
سونی خیلی عجله میکنه هنوز گوشی Z2 تو بازار خوب جا نیافتاده .. داره گوشی های Z3 , Z3X رو تولید میکنه .. خبرش و عکس هاش تو سایت های فناوری اومده..من نمیدونم چرا سونی اینقدر زود پرچمدار میده بیرون ..
در مورد Z2 از نظر سخت افزر و طراحی از گوشی های قدرتمند امروزی بهتره .. به نظر من تنها نقطه ضعفش اینه که بلندی صداش پایینه اونم به خاطر لایه های ضد آب بودنشه ... البته سونی اگه به اینترفیس توجه بیشتری کنه و یه مقدار امکانات رابط کاربریشو افزایش بده دیگه تو بازار اندرویدی کسی سراغ برندهای دیگه نمیره ....البته آیفون همیشه طرفدارای خودشو داره
دوستان عزیزان ریلکس ریلکس ریلکستر ...
من نمیگم HTC M8 طراحی بدی داره . خیلی خیلی طراحی عالی تری داره . حتی نسبت به xperia z2 .
اما من نسبت به نسل قبلش یعنی HTC ONE گفتم . انصافا نظرسنجی بزان . متوجه میشن که HTC One بسیار بسیار بسیار زیباتر از M8 هستش . نه اینکه طراحی M8 بد باشه . (اینو به یک بچه هم نشون بدی میدونه کدوم زیباتره)
هر گوشی یک سری نقض ها داره . سامسونگ که همه چیزش عالی هست مشکل طراحی و نداشتن رم 3 داره . htc طراحیش عالی هست . اما دوربین رزولیشن پایین و عدم توانایی فیلم برداری 4k و نداشتن رم 3 و عدم ضد اب بودن
در مورد ساپورت اینو درنظر بگیرید که سیاست یک شرکت باید اینطور باشه که از ضعیف ترین گوشی تا قوی ترین گوشی رو اپدیت بده بیرون . نه فقط برای پرچمدارش .
از این لحاظ ببینید کدوم شرکت تا این حد گوشی های میان رده و ضعیف رو ساپورت کرده . یعنی سونی . بعد سامسونگ و بعد از ان HTC . HTC ساپورت خوبی فقط برای پرچمدارانش دارد .
داره . اما اگر به طور منطقی نگاه کنیم . در مقایسه این سه گوشی : Galaxy s5 + M8 + Xperia z2 .
کمترین عیب رو Xperia z2 داره . نه تنها مشکل طراحی نداره بلکه سخت افزار قدرتمند تری داره از هر سه و ضد اب تر هستش و رزولیشن دوربینش از همه بالاتره .
پس گزینه مناسب تری هست نسبه به اون دو . بعدش S5 و بعد از ان M8 .
Last edited by sansa; 26-07-2014 at 23:20.
مشکل اینه که انتظارات رو از اچ تی سی زیاد بردید بالا ، باتری رو خوب کرد جای شکر داره .
درسته که پشت گوشی داغ میکنه؟!
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)