تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 20 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 199

نام تاپيک: *********k800يا n73***********

پروفشنال ali_j98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زیر سقف اسمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط PeS
    بابا بس کنید بخدا یه زمانی کاربرا زیمنس اینجوری حرف میزدن حالا سونی اریکسون ، تا کی میخواییم ادامه بدیم؟ اگر این شرکتا مال خودمون بودن که دیگه لشکر میکشیدیم.
    یک خورد بزرگ شین!!! یک چیزی که من از کاربرای نوکیا یاد گرفتم این بود که تعصب ندارن ولی برعکس..
    الان از بابا میپرسی سیب بهتر یا موز ؟ میگه سونی اریکسون اون یکی میگه نوکیا .
    دیگه نمیدونم چی بگم مدیران یک فکری کنن
    ولي من با نظر اين دوستمون كاملا مخالفم به غير از اون قسمتي كه گفت بس كنيد
    من يادم نميا برتد زيمنس تا حالا يه گوشيه شاخ و سطح بالا داشته باشه
    اگه داشت الان يه شركته از رده خارج نبود.پس خيلي بده كه اونو با شركت بزرگي مثل سوني اريكسون مقايسه كنيد كه در عرض 5 سال تونسته اينقدر پيشرفتو جلوي نوكيا در بياد با اين همه سابقه و ازش جلوتر هم بزنه
    طرفداري بچه ها هم رو تعصب نيست رو واقعيتي كه دارن ميبينن.
    بالاخره هر كسي طرفدار يك برند هستش و از برتريش خوشحال ميشه پس لطفا به علايقشون تهين نشه.

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط PeS
    بابا بس کنید بخدا یه زمانی کاربرا زیمنس اینجوری حرف میزدن حالا سونی اریکسون ، تا کی میخواییم ادامه بدیم؟ اگر این شرکتا مال خودمون بودن که دیگه لشکر میکشیدیم.
    یک خورد بزرگ شین!!! یک چیزی که من از کاربرای نوکیا یاد گرفتم این بود که تعصب ندارن ولی برعکس..
    الان از بابا میپرسی سیب بهتر یا موز ؟ میگه سونی اریکسون اون یکی میگه نوکیا .
    دیگه نمیدونم چی بگم مدیران یک فکری کنن
    آقا يا خانم PeS
    اگر جنابعالي حوصله و اعصاب خوندن تاپيك رو ندارين كسي شما رو مجبور به خوندن اون نكرده ميتونين برين تو انجمن نوكيا از اونجا استفاده كنين بالاخره هر كسي يه عشقي داره يكي به ماشين يكي به پرندگان يكي به جنس مخالف و يكي هم به سوني اريكسون
    شما هم لطف كن برو با همون كاربراي نوكيا كه تعصب ندارن حال كن به بقيه دوستان هم درس اخلاق نده
    ممنون

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

مهدي جان نميشه هر كي رسييد عشقي يه حرفي بزنه
    اون بابايي كه مياد ميگه ان73 يا كا800 بهتره بايد دليل بياره تعصب در مورد مسايل احساسي بكار ميره نه اينجا
    من خيلي از عيب هاي ان73 رو گفتم(ص 5) اگه كسي خلافشو مي تونه ثابت كنه بسم الله ولي نه بياد عشقي صحبت كنه چون در اين موارد منطق حرف اول رو مي زنه
    تا كي مي خوايم ما ايراني احساسي صحبت كنيم؟؟؟

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

همه يه پست ها تاييد ميشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من كه آخر نفهميدم كا800 بگيرم بهتره يا ان 73

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زیر سقف اسمون

پيش فرض

دوست عزیز تو هم که دیگه .......
    ببین باید اول بگی از یه گوشی چه انتظاری تا بشه بهتر راهنماییت کرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

انتظار دارم همه چيزش بيست باشه پولشم مهم تا 600/000 ميتونم بدم

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زیر سقف اسمون

پيش فرض

خوب کا800 دوربین عالی . صدای عالی و پخش خوبmp3 . ال سی دی با کیفیت عالی و ابعاد مناسب . خوشدست .
    معایبشم داشتن مموری ناشناخته که الان یکمی گرون و اصلا مموری همراه نداره .فیلم برداری با کیفیت پایین. و به نظر بعضی ها هم نداشتن سیستم عامل
    قیمتشم الان440000 که از این پایین تر هم میاد

ان73 یه دوربین خوب(البته به نظر من مال کا800 بهتره) با زوم اپتیکال که مهشره.سیستم عامل سیمبین9.1 . ال سی دی بزرگ و با کیفیت مناسب. فیلم برداری با کیفیت عالی.ولی میگن از نظر فیزیکی یه سری مشکل داره.در کل ان73 یکی از کامل ترین گوشیای موجود در بازاره.
    قیمتشم 580000

حالا انتخاب با شماست....

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ali_j98
    خوب کا800 دوربین عالی . صدای عالی و پخش خوبmp3 . ال سی دی با کیفیت عالی و ابعاد مناسب . خوشدست .
    معایبشم داشتن مموری ناشناخته که الان یکمی گرون و اصلا مموری همراه نداره .فیلم برداری با کیفیت پایین. و به نظر بعضی ها هم نداشتن سیستم عامل
    قیمتشم الان440000 که از این پایین تر هم میاد

ان73 یه دوربین خوب(البته به نظر من مال کا800 بهتره) با زوم اپتیکال که مهشره.سیستم عامل سیمبین9.1 . ال سی دی بزرگ و با کیفیت مناسب. فیلم برداری با کیفیت عالی.ولی میگن از نظر فیزیکی یه سری مشکل داره.در کل ان73 یکی از کامل ترین گوشیای موجود در بازاره.
    قیمتشم 580000

حالا انتخاب با شماست....
    دوست عزيز واقعا ممنون از راهنماييت ولي واقعا انتخاب سخته

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

مقایسهn73 با K800:

Cameras are equivalent, video recording is better on Nokia, there is slight advantage in terms of photography perception too.
    Sony Ericsson K800i has about 30% more battery life.

Interface operating speed is about 2x times faster in case with Sony Ericsson (typical operations).

Display is bigger and better in Nokia N73.

Keypad and joystick are better in case with Sony Ericsson K800i.

Nokia has no A2DP support, and it prevents you from listening to music via wireless headsets.

Music player is better organized on K800i, sound with custom headphone is comparable in both cases.

اين به نظرم جالب اومد:

Nokia tops list of "green" electronics

According to a recent report by Greenpeace, Nokia does the best job using minimal amounts of hazardous chemicals in cell phones. The report gives Nokia kudos for eliminating the use of polyvinyl chloride -- a potentially toxic plastic compound -- and other dangerous substances in its 2006 handsets. Check out Nokia's Nokia N73 and Nokia N93 -- two of the manufacturer's environmentally friendly phones that also make for impressive cameras

N73 و N93 نوکیا گوشیهایی که در آن از مواد مضر شیمیایی استفاده نشده و بالاترین امتیازها را از greenpeace حامیان محیط زیست دریافت کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •