به نظر من نبايد اينقدر زود و فقط با يك بازي قضاوت كرد... يادمون نره اسپانيا قهرمان جهان و تا قبل از بازي ديشب در كنار برزيل و ألمان شانس هاي قهرماني بودن...
Sent from my iPad using Tapatalk
به نظر من نبايد اينقدر زود و فقط با يك بازي قضاوت كرد... يادمون نره اسپانيا قهرمان جهان و تا قبل از بازي ديشب در كنار برزيل و ألمان شانس هاي قهرماني بودن...
من بازی شیلی -استرالیا رو دیدم
استرالیا تیم برتر بود و اصلا این نتیجه عادلانه نبود ...
بخصوص بعد از اینکه دو گل سریع خوردند ، خوب روحیه خودشونو حفظ کردند و به بازی برگشتند .
شیلی هم تیم چندان خطرناکی نشون نداد...
پس از دقیقه 15 که دو گل زدند دیگه بعد از اون فقط به فکر حفظ نتیجه بودند... (حالا شما اینو با هلند مقایسه کنید که تمام لحظات بازی تشنه گل زدن بود)
شیلیایی ها در وقت کشی هم نشون دادند حرفهایی برای گفتن دارند
+ اینکه بازی ای که من از شیلی دیدم یک ضعف بزرگ هم داره اینه که نمیتونه ضد حمله های سریع رو ترتیب بده ... در حالیکه بازیکنهایی رو در نقاط خوبی از زمین دارند نمیتونند توپ رو به اونها برسونند و ترجیح میدند توپ رو در بین بازیکنهای نزدیک خودشون جریان بدند ، شاید نوعی تقلید ناشیانه از اسپانیای سالهای پیشه (که به اعتقاد خیلی دیگه روشی منسوخ و از مد افتاده است) با این اوصاف جلوی تیمی مثل هلند و حتی اسپانیا قدرت مانور آن چنانی نخواهند داشت .
بنظر من دیشب نمیشه گفت فقط این اسپانیا بود که ضعیف بود ، بلکه این هلند بود که خیلی عالی بود
و اگر اسپانیا به خودش بیاد و قدر 6 امتیاز پیش رو رو بدونه ، شانسی برای شیلی و استرالیا نباید قایل بود...
البته در صورت اینکه اسپانیا بخواد نمایش دیشبو ادامه بده ، مسلما شیلی با 3 امتیازی که گرفته بخت دوم صعوده .
و حتی اگر اتفاقات جالب توجهی در ادامه رقم بخوره استرالیا هم میتونه پا به دور بعد بگذاره... در کل بر خلاف اون چیزی که در مورد استرالیا قبل از جام شنیده بودم و از باخت های سنگینش در بازیهای دوستانه گفته شده بود ، تیمی منسجم و حرفه ای نشون داد از نظر من .
هلند هم که نه تنها بخت مسلم سرگروهی هست که با مربی اعجوبه و جوونای جویای نامی که داره باید اونو یکی از مدعیای اصلی قهرمانی هم دونست .
پ ن : ولی در کل فکر میکنم اگه اسپانیا به بازیها برگرده بازی اسپانیا با برزیل خیلی مهیج تر خواهد بود تا برزیل با یکی از دوتیم شیلی یا استرالیا ...
Last edited by banii; 14-06-2014 at 14:03.
امیر حاج رضایی : برای هلند شانسی قائل نیستم![]()
خودتون میگید تا دیشب
2 سال از قهرمانی اروپاش میگذره .... افت داشته و ما افتش رو ندیدیم ... یه شبه که اینطور نشده انتظار داشته باشیم برگرده ...
البته همچنان قبول دارم اسپانیا پرقدرته و فکر میکنم بازی دیشب بیشتر قدرت هلند بود تا ضعف اسپانیا ... به هر حال باید منتظر بازی اسپانیا برزیل باشیم ... تا ببینیم اسپانیا واقعا همون اسپانیا هست یا اینقدر ضعیف شده
دوست عزيز من خودم طرفدار هلند هستم :دي ولي أخه دوستان ميگن كه اسپانيا حتي از گروه هم صعود نميكنه! بأيد ببينيم بازي اسپانيا-شيلي چي ميشه
داشتم نظر سنجی رو نگاه می کردم ، فقط دو نفر به برد هلند با بالای دو گل رای دادنچه امتیازی زدن به جیب
![]()
بازی هلند رو نتونستم ببینم .
کسی میتونه خلاصه وار بگه حقش این برد بود ؟
5 بر 1 اونم اسپانیا رو زده !
هلند و شیلی از این گروه صعود میکنن و اسپانیا و استرالیا خوش اومدن بسلامت
سلام
به نظر من که واقعا حقش بود ببره. خیلی قشنگ بازی کردند. روبن که مثل همیشه مثل جت می دوید و ون (فن) پرسی هم گلش خیلی قشنگ بود. گل سوم هلند رو میگن خطا رو کاسیاس بوده ولی در عوض پنالتی اسپانیا هم که باعث تنها گل اسپانیا شد به نظرم اشتباه گرفته شده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)