این Nvidia 7800 GTX که نیومده شکست خورده اختلافش با x850 انچنان زیاد نیست و بازی رو راحت به کارت جدید ati خواهد باخت
حداقل انویدیا برای 6800 میگفت 2 3 برابر 9800 قدرت داره ولی این 7899 خیلی دهن سوز نیست
این Nvidia 7800 GTX که نیومده شکست خورده اختلافش با x850 انچنان زیاد نیست و بازی رو راحت به کارت جدید ati خواهد باخت
حداقل انویدیا برای 6800 میگفت 2 3 برابر 9800 قدرت داره ولی این 7899 خیلی دهن سوز نیست
الان ديگه دنبال كارتهاي AGP 8X يا پايينتر نباشيد!!! دنبال يك كارت PCI Expres بگرديد و مادربوردي بگيريد كه از اون پشتيباني كنه. سرعت اين سري كارتهاي گرافيك 16X يعني دوبرابر بالاترين سرعت AGP است. اگه روي انتخاب يه كارت گرافيكي AGP سماجت داريد يا پول بيشتري براي خريد مادربورد جديد نداريد به نظر من دنبال ATI Radeon 9600 باشيد كه هم از نظر Rendering و Game عاليه!!
كسي با حرف من مخالفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک توضیح درباره sis650
اینم درایور جدید ATI که همین 2.3 روز پیش اومده . آدرس دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوهفته اي هست كه درايور جديد انويديا (77.72 )اومده براي دانلود سري به سايت انويديا بزنيد
(البته اگه قبلا جايه ديگه معرفي شده معذرت مي خوام )
چون مستقيم دانلود نميشه لينك نذاشتم
علی جان یکی از دوستان تو یه تاپیک معرفی کرده بود![]()
آقا این تاپیک خیلی داره بی رونق میشه.اصلا من احساس میکنم تو تابستون بازدیدکننده های سایت کمتر شدند نسبت به ماه های قبل.
حمید جان اگه وقت داری 5900 رو معرفی کن.تا من دوباره یه رونقی به تاپیک بدم.
آره gilopa, جان اكر برات مقدور در مورد Nvida 7800 يك مقاله بذار عزيز. بدون كه به شخصه خط به خط اين تاپيك رو مطالعه كردم و به اطلاعاتم خيلي افزوده شد و از اين بابت خيلي ممنونم عزيز.
منتظر مقالات خوب شما هستم...
دوست عزيز حتما.ولي خدا شاهده الان اصلا وقت ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)