سلام دوستان یه خبر خوب دارم
قراره که اندروید کیت کت برای تبلت های A1-810-811 منتشر بشه ولی هنوز تاریخ دقیقی مشخص نشده براش ولی ایسر گفته که حتما منتشر می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه خبر خوب دارم
قراره که اندروید کیت کت برای تبلت های A1-810-811 منتشر بشه ولی هنوز تاریخ دقیقی مشخص نشده براش ولی ایسر گفته که حتما منتشر می کنه
یک سوال از دوستانی که این تبلخو دارن میخاستم یک چک بکنین ببینین وقتی تبلتو مستقیم با کابلش به کامیپوتر میزنین شارژ میشه یا نه ؟چون من که میزنم ۸۱۰دارم شارژ نمیکنه فقط با شارژرش شارژ میشه با کامپ نمیشه میخاستم شما ها هم یک تستی بکنین ببنم ماله من مشکل داره یا کلا همینجوریه؟
مرسی![]()
شما برید تو تنظیمات بخش about tablet بعد روی build number چند بار تاچ کنید تا بخش Devolopers Options به منوی سمت چپ اضافه بشه توی اون بخش می تونید گزینه USB debugging رو فعال کنید
رفتم فعال بودش ولی یک بار فعال و غیر فعالش کردم درست شد ولی باز که دوباره دی اکتیوش کردم بعدش هرکاری کردم نشد :(
دوستان حالا تبلت شما هم اینطوریه یا فقط ماله منه ؟ هرچند با کامپیوتر که بخای شارژ کنی صبر عیوب میخاد که با ادن امپراژ پایین باتریشو پر کنه و فک نکنم کسی هم ازش استفا ه کنه حالا به نظرتون ارزش داره دنگو فنگ شو تحمل کنم بدمش گارانتی و تبلتو باز کننو و..... یا کلا بیخیالش بشم چون همه چیش اوکی هست باتری و....
راستی اگه بدم گارانتی عوضش میکنن یا بازش میکنن گند میزنن توش اخرشم هیچی به هیچی !
راستز کسی بلده چجوری این تبلت فلش میشه فایل رامشم کشیدم بیرون ولی نمیدونم چجوری فلش کنمش!
راستی دیجیکالاانواع مدل های این تبلتو اورده و فقط کیف رو نیاورده :( من که ایمیل دادم بیاره شما ها هم بدین !
سلام . من میخوام این تبلتو بخرم. یک سوال دارم
قابلیت مولتی تسکینگ در این تبلت چه جوری است؟اصلا داره؟
سلام دوستان
سایت دیجی کالا محافظ صفحه این تبلت رو آورده!!!!!!!
بر چسب چیز واجبی نیست مشکلمون از اولشم برچسب تبود کیفشو ور داره بیاره لطفا شما هم پیام بهشون بدین بگین کیفشو بیارن!
بچه ها یک خبر خیلی خوب برا تبلتم کیف گیر اوردم !!
منم همین مشکل دارم ولی فک نکنم مشکل خاصی باشه :ذی
کیف تو سایت رایانستان موجود هست ولی اورجینال نیست
نه دوست عزیز مشکل نداره چون اندروید خام گوگل روی این تبلت نصب هست خیالتون راحت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)