ممنون
فقط قاعده خواستی نداری که؟
چی رو باید توی ایمیل ذکر کنم؟
نام یوزر کافیه؟ کلا چی؟
ممنون
ممنون
فقط قاعده خواستی نداری که؟
چی رو باید توی ایمیل ذکر کنم؟
نام یوزر کافیه؟ کلا چی؟
ممنون
To: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cc: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Email Subject: Account Removal Request and personal information deletion
Message Body: [به زبان انگلیسی متنی بنویسید تا تیم وی چت متوجه بشوند که شما میخواهید اکانت خود را پاک کنید!]
نکته مهم این است که باید حتما، این درخواست از ایمیلی ارسال شود که در ویچت شما ثبت شده است. برای ثبت ایمیل خود در ویچت ابتدا به قسمت My Profile و سپس به My Account بروید و در قسمت Email ایمیل خود را وارد کنید.
پس از ارسال ایمیل خود، تیم ویچت این ایمیل را دریافت کرده و مطابق با آن عمل خواهد کرد.
هر کسی که میگه مردم فرهنگشو ندارن و این حرفا ، اگر راست میگه بره یقه باعث و بانیشو بگیره ! اگر نمیتونه حداقل نیاد اینجا سخنرانی کنه !
وقتی دختر و پسر رو از همون دوران بچگی از هم جدا میکنن و عقده ای بار میارن ، نتیجه اش میشه این وضعی که الان هست .
مشکلات فرهنگی هم مثل سایر مشکلات دیگه اعم از اقتصادی و فساد و مواد مخدر و غیره تو این ممکلت از یه جا ریشه میگیره . حالا همونا اومدن میخوان به بهانه همین مشکلات فرهنگی که خودشون به وجود آوردن ، مردم رو کنترل کنن .
تمام
(جماعتی هم که از اینا دفاع میکنن معلوم الحال هستن دیگه وضعیتشون واسه همه روشنه)
دوستان سلام
ببینید من با هیچ کدوم از شما ها دشمنی ندارم من به شخصه از تک تک کسانیکه به نحوی باهاشون بحث کردم و حرفی بهشون زدم عذر خواهی میکنم بی شک دوستی ما هست که میمونه و ممکنه من یا همون دوستی که باهم بحث کردیم از هم سوال و مشکلاتPC مون رو بپرسیم بنابراین بدونید حرف ما نظرات شخصی ماست و هیچکس به حرف ما گوش نخواهد کرد پس من از تک تک شما دوستان عذر میخوام
ابتدا از دوست عزیزم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عذر خواهی میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مخصوصا دوست گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما اینجا رفیق هم هستیم نه دشمن هم اگه حرفی زدم قصد تخریب کسی رو نداشتم
من حیث المجموع منظور من به کلیه افرادی بود که از وی چت استفاده نا سا لم میکنن و من برا اونا این کار رو تایید کردم
آرزوی موفقیت برای شما دوستان رو دارم
![]()
ضمنا مخابرات چند روزه روی پورت udp هم مشکل ایجاد کرده (به احتمال قوی به خاطر k e r i o این کارو کردن !) و جالب اینه که این وسط تمامی ارتباطاتی که نیاز به udp دارن مثل بازی های آنلاین هم با مشکل مواجه شدن
خب البته بازی های آنلاین هم احتمالا ازش استفاده نادرست میشه و باعث از هم پاشیده شدن خانواده هاستk e r i o که اصلا اسمش رو نیار باهاش میشه رفت تو سایتهای بدبد
کل فیل ترینگ ایران با این حرفا که ازش استفاده نادرست میشه داره توجیه میشه . که البته دقیقا فقط توجیه هست و دلیل اصلی یه چیز دیگه هست .
این وسط خیلی از بچه های 12 ساله به راحتی یه سایفونی چیزی میندازن رو سیستمشون و دور از چشم پدر و مادری که احتمالا بلد نیستن حتی کامپیوتر رو روشن کنن مستقیم میرن تو همون سایتهای بدبد (لابد با این قیافه :) ، پیدا کنید پرتقال فروش رو !
ضمن اینکه دیگه یه اکانت خریدن که کاری نداره ، حالا واسه یه بچه چه اهمیتی داره که فروشنده کیه
از اون طرف هم تو فرومی که مختص این طور چیزاست دیدم دوستان چنگ انداختن به دامن سیسکو !در این زمینه خداوکیلی شاهد پیشرفت شایانی از فرزندان ملت هستیم
Last edited by Undisclosed; 29-12-2013 at 02:49.
برای دقایقی اینستاگرام هم فیلتر شده بود
خدا خودش به خیر بگذرونه...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
از یک طرف فیلتر می کنن و از طرف دیگر با v-=p-=n دهنده ها کاری ندارن فقط برو توی یکی از سایت ها ی پر از تبلیغ بالای 40% از این تبلیغ ها مربوط به این موضوعه![]()
خواهشا اگر دوستان بدون فرهنگ استفاده از اینستاگرام رو دیدید بهشون بگین اون جا رو بهf---kندن تا یه جا برای l--k زدن داشته باشیم.(التماس
برای فرهنگ
داشتن)
یعنی بعضیا از یه زندگی فقط
L--k
زدن رو میدونن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)