تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قانون مناسب در رابطه با از بین بردن بارداری چیست؟ / قبل از پاسخ پست اول تاپیک مطالعه شود

راي دهنده
71. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • از بین بردن بارداری باید در هر شرایط و تحت هر حالتی ممنوع باشد.

2 2.82%
  • از بین بردن بارداری باید در شرایط عادی ممنوع باشد مگر وقتی که برای مادر خطر پزشکی داشته باشد.

7 9.86%
  • از بین بردن بارداری باید در شرایط عادی ممنوع باشد مگر وقتی که برای مادر خطر پزشکی داشته باشد یا شرایط خاص دیگر (مثل بارداری در اثر تجاوز).

18 25.35%
  • نظری ندارم / تصمیم نگرفته ام.

4 5.63%
  • از بین بردن بارداری باید آزاد باشد و هیچ منع قانونی نداشته باشد.

40 56.34%
صفحه 8 از 16 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 153

نام تاپيک: از بین بردن بارداری | Abortion (فلسفی، اخلاقی و قانونی)

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام.
    .

ببینید از بین بردن جنین با کشتن یک انسان کاملا متفاوت هست مقایسه شما رو بنده متاسفانه نمیتونم قبول کنم به این دلیل که اون جنین در مواردی ممکن هست از قبل روی به

وجود امدنش تفکری وجود نداشته باشه و پدر و مادر امادگی روانی / مالی کافی رو نداشته باشند و یا موارد زیادی میبینیم که بر اثر بارداری ناخواسته خانوم در حالی که زوج

در جین متارکه بودند با یک تصمیم احساسی مجددا به هم رجوع کردند ابا اون کودکی که در این شرایط قرار هست متولد بشه جق ارامش و یک زندگی عادی را نباید داشته

باشه ؟ ( به این دلیل که مجددا دوباره اون زوج پس از فرونشست احساسات به مشکل برخواهند خورد ) احساس میکنم مهمترین حق هر کودک اجساس امنیت روانی باشه ایا ما با به دنیا اوردن

اون جنین هر روز در حق ایشون مرتکب قتل نمیشیم ؟! ایا اون کودک جق داشتن یک امکانات مالی اولیه رو نباید داشته باشه که والدین بر اساس یک خودخواهی شخصی و یا دید مذهبی با متولد کردنش

اون کودک رو از بدیهی ترین حقوقش مجروم کنند. یا حتی مشکلات زنتیکی ایا ما با علم به اینکه میدونیم اون جنین در اینده کودکی ناقص ( معلول ) خواهد بود باز هم باید اجازه بدیم که متولد بشه ؟ ! تا

هر روز در یک رنج باشه ( هم شخص خود کودک و هم والدین )

به نظرم این مواردی که ذکر کردم بزرگترین ظلم در حق جنین هست به این دلیل که والدین به دلایل شخصی ( از نظر بنده خودخواهانه ) اون رو از یک زندگی خوب در اینده محروم خواهند کرد

و اگر بخواهیم از منظر یک خانوم ( بعد احساسی موضوع ) این موضوع رو بررسی کنیم وقتی یک جنین رشد میکنه طبیعتا در بدن مادر از هفته هفتم شروع به لگد زدن میکنه و مادر شروع به برقراری

ارتباط عاطفی با جنین میکنه از بین بردن اون برای مادر بسیار بسیار سخت میشه ولی به دلیل که پدر و مادر مسیول اصلی خوشبختی کودک هستند از نظر بنده سقط جنین باید ازاد و قانونی باشه

.

.
    سلام و تشکر از شما.
    نکات بسیار زیادی رو مطرح کردید که بعد از خوندن اونا بلافاصله ذهنم رو مشغول چیزهایی کرد که لازم دونستم ذکر کنم.
    اول اینکه تفاوت هایی که برای جنین و انسان بالغ قائل شدید هیچکدام علمی نبودند بلکه احساسی بودند.
    سه موضوع رو مطرح کردید:
    امادگی روانی پدر و مادر امادگی مالی و سوم اینکه آرامش و خوشبختی جنین.
    بیایید کمی مقایسه کنیم:
    نظر شما چیه هرگاه پدر و مادر امدگی روانی نداشتند فرزندان خودشون رو بکشند؟اگر نظر شما منفی هست در نتیجه جنین هم فرزند پدر و مادر هست و نباید ارتباط به این داشته باشه که پدر و مادر امادگی روانی داشته باشند.
    به نظر شما چطوره وقتی پدر و مادر بی پول شدند و دستشون تنگ شد فرزندانشون رو بکشند؟اگر جواب شما منفی هست در نتیجه جنین هم نباید مورد هجوم وضعیت مالی و احساسی و روانی پدر و مادر واقع بشه.
    به نظر شما چطوره تمامی بچه های بدبخت دنیا مثلاً سومالی رو بکشیم؟مگر هدف شما این نیست که بچه ها در آرامش و خوشبختی زندگی کنند؟پس تکلیف اون بچه های بدبخت چیه؟بنظرتون باید اونارو بکشیم؟
    پاسخ های شما بالا استثناء منفی خواهد بود من بارها و بارها عرض کردم که جنین هم حکم یک انسان رو داره.فقط چند تا چیز کم داره:
    1.فرصت اینو نداره که مظلوم نمایی کنه وبرای زنده موندنش متوسل به احساسات بشه.
    2.فرصت اینو نداره که حرف بزنه و از حق خودش دفاع کنه.
    3.فرصت اینو نداره که زندگی کنه
    4.فرصت اینو نداره که زنده بودن خودشو اثبات کنه
    5.فرصت اینو نداره که بگه من در آینده دکتری خواهم شد...

اکثر انسان های موفق در زندگیشون سختی های زیادی دیدند.من باز هم تکرار میکنم اگر قرار باشد کسی فرزند خود را بخاطر این دلایل سقط کند باید قبلش فکر این را میکرد و قبلش از بچه دار شدن جلوگیری میکرد.
    ظلم در حق جنین این است که اونو بوجود بیارید و قبل اینکه بخواد روشو توی این دنیا باز کنه از بین ببریدش....کاری عبس و بیهوده....
    موفق باشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

نکات بسیار زیادی رو مطرح کردید که بعد از خوندن اونا بلافاصله ذهنم رو مشغول چیزهایی کرد که لازم دونستم ذکر کنم.
    اول اینکه تفاوت هایی که برای جنین و انسان بالغ قائل شدید هیچکدام علمی نبودند بلکه احساسی بودند.
    سه موضوع رو مطرح کردید:
    امادگی روانی پدر و مادر امادگی مالی و سوم اینکه آرامش و خوشبختی جنین.

بنده ذکر کردم که تفاوت قایل هستم اما وارد مبحث تفاوت ها نشدم بنده فقط چند موضوع رو مطرح کردم ( وارد بحث علمی ماجرا نمیشم ( به دلیل عدم تخصص ) اما مسلما احساس میکنم مباحثی

که شما مطرح کردید احساسی هست )

نظر شما چیه هرگاه پدر و مادر امدگی روانی نداشتند فرزندان خودشون رو بکشند؟اگر نظر شما منفی هست در نتیجه جنین هم فرزند پدر و مادر هست و نباید ارتباط به این داشته باشه که پدر و مادر امادگی روانی داشته باشند.
    به نظر شما چطوره وقتی پدر و مادر بی پول شدند و دستشون تنگ شد فرزندانشون رو بکشند؟اگر جواب شما منفی هست در نتیجه جنین هم نباید مورد هجوم وضعیت مالی و احساسی و روانی پدر و مادر واقع بشه.
    به نظر شما چطوره تمامی بچه های بدبخت دنیا مثلاً سومالی رو بکشیم؟مگر هدف شما این نیست که بچه ها در آرامش و خوشبختی زندگی کنند؟پس تکلیف اون بچه های بدبخت چیه؟بنظرتون باید اونارو بکشیم؟
    پاسخ های شما بالا استثناء منفی خواهد بود من بارها و بارها عرض کردم که جنین هم حکم یک انسان رو داره.فقط چند تا چیز کم داره:
    1.فرصت اینو نداره که مظلوم نمایی کنه وبرای زنده موندنش متوسل به احساسات بشه.
    2.فرصت اینو نداره که حرف بزنه و از حق خودش دفاع کنه.
    3.فرصت اینو نداره که زندگی کنه
    4.فرصت اینو نداره که زنده بودن خودشو اثبات کنه
    5.فرصت اینو نداره که بگه من در آینده دکتری خواهم شد...

بنده ذکر کردم در شرایطی که از قبل برای به وجود اومدن کودک برنامه ریزی نشده باشه !!

ایا شما والدینی رو سراغ دارید که فرزندشون رو به دلیل عدم کفایت مالی بکشند؟ ( در یک جامعه اماری چند درصد اشخاص این کار رو انجام میدهند ؟( قتل فرزند ) مسلما درصد بالایی نیست )

ببیند شما دارید بحث رو منجرف میکنید ایا وقتی میتونیم با برنامه و با کمال ارامش بشری رو به دنیا تقدیم کنیم به دلیل رعایت مسایل ایمنی پیشگیری که منجر به بارداری شخص شده ایا باید شخص رو از

یک زندگی نرمال محروم کنیم ؟!

والدین سومالیایی میتونند ( با به دنیا اوردن فرزند کمتر و برنامه ریزی از قبل برای به وجود امدن اون جنین و یا با سقط جنین ناخواسته به دلیل وجود مشکلات و یا عذم امادگی

کافی ) به بشریت و از همه مهمتر برای رشد و تعالی شخصی کودک خودشون تلاش کنند . چرا ؟ به این دلیل که پدر و مادر مسیول اصلی خوشبختی و ارامش هستند.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

شما یک تصویر قرار دادی که تا حدی هم در مورد جامعه سنتی و بسیاری از فرهنگ های غلط ما میتونه درست باشه و منم براتون یک تصویر قرار میدم.

این عکس کاملا گمراه کننده است سعید جان. این شیوه برای هفته 23 (یعنی تقریبا ماه ششم!) هست، در حالی که طبق آمار بیشتر از 90 تا 95 درصد Abortion ها در همون 12 هفته ابتدایی صورت می گیرن که از این روش استفاده نمی شه. این عکس به هیچ وجه نمونه صحیح و دقیقی برای تصویرسازی از پروسه Abortion نیست. حتی تصویرسازی این عکس هم دقیق نیست، این عکس بخشی از پروپگاندای جامعه کاتولیک آمریکاست که قصد دارن باورهای خودشون رو تبدیل به قانون در آمریکا کنند.

4. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان عزیز تاپیک برای 24 ساعت قفل میشه تا هم کمی آب ها از آسیاب بیفته و هم یک رسیدگی سریع به بحث های اخیر تاپیک بشه و پست های نامربوط حذف بشن و هم توضیحاتی درباره روال ادامه فعالیت تاپیک داده بشه.

مرسی از همگی

6. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان تاپیک بازگشایی میشه و به نکات زیر توجه داشته باشید:

* پست هایی که از روال کلی تاپیک فاصله گرفته بودند حذف شدند. دقت کنید موضوع تاپیک چیست و فعالیت در چه زمینه ای است.

* بحث های تاپیک شخصی نیست، نقد ایده ها و صحبت های افراد با رعایت احترام مجاز است ولی عقاید افراد با خود افراد یکسان نیستند. هیچ نوع توهینی به افراد به دلیل عقایدشان قابل قبول نیست.

* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

* به تفاوت عقاید یکدیگر احترام بگذارید و قبول کنید قرار نیست همه در این مورد عقاید یکسان داشته باشند. لازمه شرکت در بحث های اینچنین قبول این پیشفرض است که قرار است با بعضی افراد به توافق نرسید. اگر قبول چنین چیزی برای شما ممکن نیست لطفا اصلا در اینچنین بحث هایی شرکت نکنید.

* هر گونه پیشنهاد و انتقادی رو فقط در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.

* به پست های خلاف قوانین پاسخ ندهید و از طریق دکمه گزارش تخلفات رو ارسال کنید تا رسیدگی شود.

ممنون

8. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این عکس کاملا گمراه کننده است سعید جان. این شیوه برای هفته 23 (یعنی تقریبا ماه ششم!) هست، در حالی که طبق آمار بیشتر از 90 تا 95 درصد Abortion ها در همون 12 هفته ابتدایی صورت می گیرن که از این روش استفاده نمی شه. این عکس به هیچ وجه نمونه صحیح و دقیقی برای تصویرسازی از پروسه Abortion نیست. حتی تصویرسازی این عکس هم دقیق نیست، این عکس بخشی از پروپگاندای جامعه کاتولیک آمریکاست که قصد دارن باورهای خودشون رو تبدیل به قانون در آمریکا کنند.
    بعداز این توضیحات پست مذکور اصلاح و تصویر حذف شد.

10. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

ضمن اینکه حقوق خانم ها نباید به هیچ عنوان کنار گذاشته بشه یا کمرنگ بشه، همینطور حقوق نوزاد به عنوان یک موجود زنده و یک انسان برای من سه سوال پیش میاد اینجا.

1. آیا خانمی که رابطه جنسی برقرار میکنه و از شیوه های جلوگیری از بارداری استفاده میکنند به اتفاق شریک جنسیش، نمیدونه که ممکنه به هر دلیلی نا خواسته جنینی تشکیل بشه؟
    2. دو هفته بعداز بارداری جواب تست های بارداری مثبت خواهد بود؛ در این صورت زمان پنج یا هشت هفته ای برای از بین بردن رویان کافی نیست؟!
    3. آیا در نظر گرفتن حقوق یک خانم میتونه توجیه کننده حذف حقوق یک انسان باشه؟
    .

[ 2 ].بله درسته حق با شماست 5 هفته زمان کاملی هست اما به این مساله هم توجه کنید که درصدی از خانوم ها دیر متوجه بارداری میشوند ممکنه هفته 7م به بعد که
    جنین شکل گرفته متوجه بارداری بشوند { به دلیل عدم توجه یا عدم اموزش درست }

[ 3 ] احساس میکنم توضیج داده شده مسیول اصلی کودک والدین هست و کوچکترین واحد جامعه خانواده هست حالا شما تصور کنید بحث یک عده معدود که نیست بحث
    میلیون ها انسان هست متاسفانه افزایش جمعیت هم بدون توجه کردن به حقوق و نیازهای انسان در برنامه هست حالا شما حقوق یک انسان (جنین )متولد نشده رو

با حقوق یک انسان کامل برابر میدونید ؟! ایا شما قبول دارید هزاران انسانی که به رشد و تعالی اون ها توجهی نشده وجودشون چه اثار زیان باری برای خود اون اشخاص و
    جامعه داره ؟ به دلیل این که برای تولد اون اشخاص از قبل تفکری وجود نداشته پس برای رشد اون ها هم برنامه ریزی خاصی نخواهد شد و همین مسایل باعث

به وجود اومدن مسایل متعدد در یک جامعه میشه اجازه بدید یک مثال روشن بزنم یک شخصی لباس های مارک تهیه میکنه یا از غرب براش هدیه میارند یک شخص دیگه
    هم هست که این امکان براش وجود نداره ایا شخص اول تقصیری داره نه . ایا شخص دوم که با حسرت تماشا میکنه تقصیری داره نه . مقصر اون اجتماع و اون اشخاصی

هستند که حقوق یک جنین رو به یکانسان کامل ترجیح میدند تا در نهایت جامعه به دلیل کمبود های شخص به سمت عقده . دروغ و... بسیار بسیار مسایل دیگه سوق پیدا کنه

.

12. 2 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

از دید طبیعت ، فرد ها مهم نیستند ، که x اگه بمیره بد میشه یا خوب میشه
    چیزی که واسه طبیعت تاثیر گذار و بنابر این مهم هست اینه که اگر هم جنینی هر چند ماهه یا حتی بعد از تولد ، به هر دلیلی بمیره ، منجر به انقراض بشر نشه
    بقیه همه سلیقه ای هست
    بنابر این در تمام دوران های تمدن بشر ، کسانی که توانایی ایجاد یک انسان جدید رو داشتن ، توانی کشتنش رو هم دارن ، این کار رو کردن ، در حال حاضر میکنن و خواهند کرد.
    آبورشن قسمتی از رفتار طبیعت هست ، چه خوب چه بد همیشه وجود خواهد داشت
    عاقل کسیه که با احترام به قوانین طبیعت زندگیشو تنظیم میکنه
    ///////
    از نظر خود من ، آبورت کردن زیاد مهم نیست ، وقتی خودمو جای جنین تصور میکنم ، قابلیت تفکرم دیگه نیست ، پس برام مهم نیست که بمیرم یا نه
    وقتی هم که فکر میکنم ، ممکنه اون جنینی که آبورت میشه شاید اگه به دنیا میومد فرد مهم و تاثیر گذاری در روند زندگی گونه ی ما یا گونه ای دیگه میشد، جوابی که به ذهنم میرسه اینه که
    چیزی که شخصیت موجودات زنده رو تعیین میکنه اتفاقاتیه که براشون رخ میده از جزئی ترین اتفاقات گرفته تا بزرگترین و غیر قابل فهم ترینشون ، نه اینکه خود فرد به طور تنها خاص باشه.
    هر چی باشه آدم ها هم آینه ای هستند که هرچی اطرافشون اتفاق میفته باز میتابونن پس چیزی که مهمه نسل انسان هست نه تک تک افراد

14. 4 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

نظری ندارم / تصمیم نگرفته ام.

تصمیم گیری در این مورد دشواره ... به همون اندازه که بخوایم راجع به عدالت صحبت کنیم چون به اساسی ترین جنبه ی زندگی جامعه ی انسانی مربوطه. زندگی یک فرد . باید ببینیم چه جنبه ای از حبات رو مد نظر داریم برای یک جنین ! برای مرغ یا گاوی که گوشت اون روی میز ما هست چه جنبه ای از حیات قائلیم ! برای سیبی که گاز میزنیم چطور ؟!!

چیزی که طبیعی هست اینه که ما انسان ها مثل هر جانور دیگه ای محیط رو از دید خودمون تفسیر میکنیم و قاعدتا ملاک سنجش هم نفع ، نیاز ، قدرت و ... هست. ما کشتارگاه دام داریم چون برای زنده بودن بهش نیاز داریم و همچین قدرت اینکار رو هم داریم ! اصلا برامون مهم نیست یک جاندار رو داریم سلب حیات میکنیم و اصلا بهش فکر نمیکنیم !!

چرا باید بهش فکر کنیم ؟ طبیعی هست که اینکارو نکنیم همونطور که یک یوزپلنگ حیات یک آهو رو میگیره و براش طبیعیه ... این خوی طبیعته و قاعدتا در انسان هم هست !

حالا در مورد یک جنین ما سقط رو خیلی طبیعی نمیدونیم ! همونطور که کمتر جانداری دیدیم که فرزند خودش رو بکشه !! (وجود داره ولی کم !) . ولی عموما با کمی سبک سنگین کردن به نفع سقط رای میدیم ! (نظر سنجی اینجا هم همین رویکرد رو نشون میده) . علتش به نظر من جنبه ای از حیات هست که در خودمون و جنینی میبینیم و از منظر خودمون تحلیلش میکنیم. اینکه یک مادر الان زندست و اون بچه الان زنده به این معنا که در این دنیا باشه نیست !

همونطور که در نظر سنجی شرکت کردم نظر قطعی ندارم و فکر میکنم از این رویکرد عمومی بخواهیم ببینیم بله طبیعی هست حق سقط باید باشه و البته هر مادری میتونه بهترین کار رو در اون شرایط بکنه اما وقتی بیشتر فکر میکنم به نظر میرسه ما باید دیدمون نسبت به حیات رو وسعت ببخشیم و درک کنیم که یک جنین عین ما زنده هست فقط به شکلی دیگه و این تاوت هیچ دلیل خاصی برای اینکه بتونیم برای زندگیش تصمیم بگیریم ارائه نمیده ! ما از او قدرتمند تریم ولی این یک دلیل نیست یک توجیه وقتی بخوایم رفتار ما برای سقط جنین رو توجیه کنیم !

کار منصافانه و قاعدتا اخلاقی و عادلانه اینه که ما همگی در شرایط یکسانی خودمون رو متصور بشیم و بخوایم تصمیم گیری کنیم ، در این شرایط یکسان آیا به سقط جنین رای میدیم !؟ شرایطی که خودمون هم نمیدونیم قراره یکی از اون انسان هایی باشیم که سقط میشیم یا بدنیا میایم !!

از نظر اجتماعی و وضع قانون به نظرم راهی نیست جز اینکه راه حل میانی گرفته بشه . یعنی کنترل لازم هست ، ولی نمیشه یک قانون سفت و سخت رو به اجرا گذاشت در محدودیت یا آزاد گذاشتن !

جز شرایط خاص مثل احتمال مرگ مادر و ... که من فکر میکنم شرایطی هست که راه حلی براش وجود نداره ، بقیه موقعیت ها مثل وضع بد اقتصادی ، فرزندهای ناخواسته و ... از نظر اخلاقی و فلسفی دلیلی برای سقط نمیبینم و این چیزی هست که هر انسانی میتونه بهش برسه و عقلانی هست .

16. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

.

[ 3 ] احساس میکنم توضیج داده شده مسیول اصلی کودک والدین هست و کوچکترین واحد جامعه خانواده هست حالا شما تصور کنید بحث یک عده معدود که نیست بحث
    میلیون ها انسان هست متاسفانه افزایش جمعیت هم بدون توجه کردن به حقوق و نیازهای انسان در برنامه هست حالا شما حقوق یک انسان (جنین )متولد نشده رو

با حقوق یک انسان کامل برابر میدونید ؟! ایا شما قبول دارید هزاران انسانی که به رشد و تعالی اون ها توجهی نشده وجودشون چه اثار زیان باری برای خود اون اشخاص و
    جامعه داره ؟ به دلیل این که برای تولد اون اشخاص از قبل تفکری وجود نداشته پس برای رشد اون ها هم برنامه ریزی خاصی نخواهد شد و همین مسایل باعث

به وجود اومدن مسایل متعدد در یک جامعه میشه اجازه بدید یک مثال روشن بزنم یک شخصی لباس های مارک تهیه میکنه یا از غرب براش هدیه میارند یک شخص دیگه
    هم هست که این امکان براش وجود نداره ایا شخص اول تقصیری داره نه . ایا شخص دوم که با حسرت تماشا میکنه تقصیری داره نه . مقصر اون اجتماع و اون اشخاصی

هستند که حقوق یک جنین رو به یکانسان کامل ترجیح میدند تا در نهایت جامعه به دلیل کمبود های شخص به سمت عقده . دروغ و... بسیار بسیار مسایل دیگه سوق پیدا کنه
    .
    من از اول بحث متاسفانه نبودم ، برخی از پست ها رو خوندم از این به بعد سعی میکنم بخونم و در جریان باشم ... در این مورد که شما می فرمائید ، من فکر میکنم توجیه خوبی نیست ...

شما برای برخی نا بسامانی های موجود دلایلی ارائه کردید که من هم قبول دارم ... نبود توجه به رشد و تعالی یک انسان و اثرش بر وضع بد اجتماعی . اما برای تعیین راه حل به اشتباه می رید به نظرم .

این سوال که آیا حقوق یک انسان کامل مثل من و شما با یک جنین برابره سوال بسیار خوبیه !؟ شما فکر میکنید برابر نیست ؟ بدون در نظر گرفتن تفوات ظاهری و قدرت و انگیزه ما و ... بگید چرا یکسان نیست ؟

بحث میتونه جنبه های تخصصی زیادی داشته باشه ، مثلا اینکه جنین در رحم میخنده ! احساس داره ، میشنوه ! قاعدتا فکر هم میکنه !! چه فرقی بین یک جنین و یک انسان بالع هست ؟ جز اینکه تفاوت فقط یک لگ زمانیه ؟!

شاید اگر خیلی از بچه ها سقط میشدن جهان شکل بهتری میداشت ! تعداد ایدزی های افریقا کمتر بود ، فقر کمتر بود ، بسوادی کمتر بود !! ولی چطور میکتونیم بگیم چندتا از فلاسفه بزرگ یا دانشمندان یا انسان های موثر جزو اونهایی نبودن که میتونستن سقط بشن ولی نشدن ؟! وقتی ما بدنبال یک قاعده اخلاقی یا یک قانون هستیم ، باید کاملا واضح یک مکانیزم مشخص کنیم نه اینکه جنبه هایی از مسئله رو نادیده بگیریم . مشکلات اجتماعی با سیاست های درست اجتماعی اقتصادی قابل حله نه با سقط کردن جنین !!
    سقط جنین نه بخاطر یک هدف اجتماعی بلکه بخاطر یک هدف فردی در سطح خانواده گرفته میشه ! یک مادر و پدر که این تصمیم رو میگیرن هیچ وقت نمیگن بخاطر اینکه شوک جمعیتی ایجاد نشه اینکارو میکنیم !! و خب الزاما این تصمیم فردی در نفع جامعه هم نیست و از اون مهمتر الزاما اخلاقی هم نیست !

18. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •