تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 78 از 78

نام تاپيک: حماسه شرمساری ایرانیان برابر مسی و جواب مودبانه مسی

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

بخوایم یا نخوایم این هدف وسیله را توجیه نمیکند یک حقیقته و نسبی و غیرنسبی نداره و بیطرف که نگاه کنیم اون حمله به پیج ملک عبدالله هم نادرست بود اگرچه بعضی جاها ازش تعریف و تمجید هم شد و همه شاد و راضی بودن و مخاطبش هم کسی نبود که باعث شه بعدا اون حرکت بخواد به نقد شدن کشیده بشه (حداقل در داخل خارج رو خبر ندارم) ولی باز هم در باطن اون کار اشتباه بود ولی این هم یک حقیقته که تمام این عزیزان اشک به چشم کنونی در غم جفای به عمل امده در حق برادر مسی یا خانوم مجری اون موقع ساکت بودن و چیزی نگفتن!

پس خیلی ساده نتیجه میگیریم که اکثریت ماها با عقاید خودمان(=هدف) وسیله رو توجیه میکنیم که فلان چیز در اینجا خوبه یا در اونجا بده اگرچه موافق هم نیستم با چیزی که دوستان گفتن که مثلا کشتن در همه حالت یکیه حتی در مجازات! موقعی میشه گفت اشتباه کردیم که وسیله و راه غلط باشه و هدف درست ولی یه حالت دیگه هم هست که وسیله درسته ولی چه فایده وقتی که هدف پوچ و نادرست باشه؟! تازه با فـرض درست بودن وسیله! یکم دقت کنید متوجه منظورم میشید که چرا این نگرش رو غلط میشمرم

ببخشید که در جمع بزرگان اظهار نظر میکنم/ شب و روز خوش

2. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بخوایم یا نخوایم این
    هدف وسیله را توجیه نمیکند یک حقیقته و نسبی و غیرنسبی نداره و بیطرف که نگاه کنیم اون حمله به پیج ملک عبدالله هم نادرست بود اگرچه بعضی جاها ازش تعریف و تمجید هم شد و همه شاد و راضی بودن و مخاطبش هم کسی نبود که باعث شه بعدا اون حرکت بخواد به نقد شدن کشیده بشه (حداقل در داخل خارج رو خبر ندارم) ولی باز هم در باطن اون کار اشتباه بود ولی این هم یک حقیقته که تمام این عزیزان اشک به چشم کنونی در غم جفای به عمل امده در حق برادر مسی یا خانوم مجری اون موقع ساکت بودن و چیزی نگفتن!

پس خیلی ساده نتیجه میگیریم که اکثریت ماها با عقاید خودمان(=هدف) وسیله رو توجیه میکنیم که فلان چیز در اینجا خوبه یا در اونجا بده اگرچه موافق هم نیستم با چیزی که دوستان گفتن که مثلا کشتن در همه حالت یکیه حتی در مجازات! موقعی میشه گفت اشتباه کردیم که وسیله و راه غلط باشه و هدف درست ولی یه حالت دیگه هم هست که وسیله درسته ولی چه فایده وقتی که هدف پوچ و نادرست باشه؟! تازه با فـرض درست بودن وسیله! یکم دقت کنید متوجه منظورم میشید که چرا این نگرش رو غلط میشمرم

ببخشید که در جمع بزرگان اظهار نظر میکنم/ شب و روز خوش

موافقم البته جز ملک عبدلله و فابیوس و .... به خیلی های دیگه حملات سایبری شده و میشه که اصلا در این حد هم رسانه ای نشدن همه هم هورا کشیدن!چرا راه دور بریم بیش از 3 دهه هست که به یک ملت شعار مرگ بر تو باد سر میدیم! اصلا فحش دادن جوک سازی و در ابعاد بزرگ ترور شخصیت یک عمل انفعالی سخیف و از موضع ضعف هست تازه اونم در شرایطی که واقعا تقابلی و درگیری در کار باشه نه این مورد فردی که کاری با ما نداشت و نداره !حرفی برای گفتن دارید در جا و مکان خودش با ابزار خودش چه سیاست چه ورزش و فرهنگ و هنر ... شاید هیچ کشوری به اندازه ژاپن حق کینه و تقابل با امریکا رو نداشته باشه (جنگ جهانی/بمب هسته ای) اما ژاپنی ها به جای شعار مرگ بر امریکا و پایین کشیدن طرف مقابل در سخن, تلاش کردن و با عمل خودشون رو بالا کشیدن و امروز از قطبهای تکنولوژی و در تمامی سطوح توانمند و رقیب هستند!

البته در مقایسه نباید از شخصیت مسی محبوبیتش و بزرگنمایی رسانه ای در مقابل تقابل چند دهه ای ما با اعراب مخصوصا عربستان گذشت وگرنه هر دو اشتباه بود!

بگذریم اما بحث ما هدف و وسیله نبود:

این بیان
    "هدف وسیله رو توجیه میکنه" نیست!
    تفاوت داشتن اعمال در شرایط مختلف هست مثلا کشتن به هیچ عنوان در همه حالات یکسان نیست دفاع از خود برای حفظ جان بر اساس غریزه و عقل انسان!با حادثه رانندگی بر اثر غفلت یا اشتباه غیر عمدی با قتل عمد با برنامه قبلی با کشتن بر مبنای مجازات (که همچنان در تعداد قابل توجهی از کشورها در جریانه) خیلی خیلی خیلی تفاوت داره !

نمیتونیم یک عمل یا انگاره رو در تمامی شرایط حکم یکسان براش در نظر بگیریم (مخصوصا در بحث هنجار و ناهنجار فرهنگی جوامع مختلف!)و این هیچ ارتباطی با هدف و وسیله نداره همونطور که نفس کشیدن عادی وسیله درست و لازم برای هدف(ادامه حیات) هست تو شرایط خاص دیگه ای (وجود گاز سمی/زیر آب!) اتفاق دیگه ای رخ میده!
    فقط به همین مورد میخواستم اشاره کنم و مشکل بزرگتر و اصلی باقیه و با این شرایط قطعا بهتر نخواهیم شد!

به امید روزی که از هر ابزاری درست و در راه خودش استفاده کنیم /

4. 9 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

یجا خوندم استقلال میخواد جمشد مشایخی رو بفرسته اسپانیا پیش مسی برای دلجویی...
    به نظر شما زیادی نیست دیگه این حرکت؟؟؟؟؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

یجا خوندم استقلال میخواد جمشد مشایخی رو بفرسته اسپانیا پیش مسی برای دلجویی...
    به نظر شما زیادی نیست دیگه این حرکت؟؟؟؟؟
    حالا اونم فرستادن
    من نمی فهمم چرا اینقدر شلوغش کردن

8. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این معذرت خواهی از هزاران فحش برای ما ایرانی ها بدتره این ابراز تاسف تنها بخاطر بیشتر شرمنده کردن رفتار ما ایرانی هاست نه برای یک معذرت خواهی واقعی ! با این حرکت ایشون یعنی ما ایرانی ها باید بیشتر از این حرفا شرمنده بشیم یعنی داره میگه با اینکه کاری نکردم که معذرت خواهی کنم ولی این کارو میکنم تا فرق بین انسان و حیوان مشخص بشه یعنی باید بیشتر ای اینا در مقابل جوامع بشری سرمون بندازیم پایین و گل قالی رو نگاه کنیم یعنی بعد این همه وقت هنوز لیاقت حتی تماشای یک برنامه تلویزیونی رو با یک مجری زن نداریم داره میگه حالا حالا ها باید تو صف بوق بزنید

10. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرناندا لیما: مسی الگوی ایده آلی برای بچه هاست؛ از جنجال بر سر لباسم واقعا ناراحت شدم

من حرکات دست آقای والک در قرعه کشی جام جهانی را ندیدم ولی اینها هم تردیدهای جدیدی است که مطرح شده و همیشه چنین حرفهایی به گوش می رسد

سایت گل-فرناندا لیما، مجری و مدل سرشناس برزیلی که با حضورش در قرعه کشی جام جهانی 2014 برزیل که چندی پیش در این کشور برگزار شد، همه توجهات را به خودش جلب کرد، در گفتگو با روزنامه آرژآنتینی لا ناسیون گفته که طرفدار لیونل مسی است

خانم لیما در پاسخ به این سوال که آیا آلبی سلسته با رهبری مسی می تواند قهرمان جام جهانی شود یا خیر گفت:« آرژآنتین همیشه تیم قدرتمند و جنگنده ای است. تیمی که لیونل مسی را در اختیار داشته باشد، شانس زیادی برای رسیدن به فینال دارد. او بازیکن و سمبل بزرگی است. مسی بازیکنی اخلاقی، مسئول و جدی است و تمام ویژگی های یک الگوی بزرگ ورزشی برای بچه های ما را دارد.»

مجری قرعه کشی جام جهانی در ادامه یادآوری کرد که رویایش دیدن فینال برزیل- آرژانتین در جام جهانی 2014 است:« از شانس خوب آرژآنتینی ها، ما برزیلی ها همسایه هایی مملو از مهارت و توانایی هستیم و در جام جهانی در خانه بازی می کنیم. یک فینال بیل برزیل و آرژانتین می تواند برای تمام مردم آمریکای جنوبی وسوسه کننده باشد. من به عنوان یک خانم، تعریف و تمجید های زیادی از آرژآنتینی ها دریافت می کنم.»

خانم لیما که 36 سال سن دارد، ریشه و اصالتی کاتالان دارد و قرار بر این است که مجری اهدای جایزه توپ طلای سال 2013 که روز 13 ژانویه در زوریخ و باحضور لیونل مسی، کریستیانو رونالدو و فرانک ریبری برگزار می شود نیز باشد.

خانم لیما با اشاره به انتشار گزارشهای ویدئویی مبنی بر احتمال تقلب در قرعه کشی جام جهانی و دستان آقای ژروم والک مدیرکل فیفا که پشت پنل آبی رنگ فیفا قرعه ها را باز می کرد گفت:« من حرکات دست آقای والک در قرعه کشی جام جهانی را ندیدم ولی اینها هم تردیدهای جدیدی است که مطرح شده و همیشه چنین حرفهایی به گوش می رسد.»

بخش دیگری از صحبت های او مربوط به پخش نشدن مراسم قرعه کشی جام جهانی از تلویزیون ایران به خاطر پوشش منشوری لباس او بود:« من به خاطر جنجال به راه افتاده واقعا ناراحت شدم. از نظر خودم، لباسی که انتخاب کرده بودم کاملا طبیعی و عادی بود.» و ادامه داد:« این جنجال برای من یک درس بزرگ بود. هیچ وقت تصورش را نمی کردم که چنین اتفاقی می تواند رخ دهد وگرنه هیچ وقت چنین لباسی انتخاب نمی کردم. این لباسها در غرب خیلی عادی و معمولی است. اینکه بدانی که خیلی افراد به خاطر لباس من نتوانستند قرعه کشی جام جهانی را تماشا کنند خیلی ناراحت کننده است. من هیچ وقت به ایران نرفته ام و با یک خانم ایرانی صحبت نکرده ام تا بدانم که آیا آنها از این سبک لباسها خوششان می آید یا نه و آیا چنین لباس هایی می پوشند یا نه. این بحثی فرهنگی است که همچنان بحث در آن در صفحه فیس بوک من ادامه دارد. من امیدوارم که مردم صبورتر باشند و احترام متقابل را رعایت کنند.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

سلام بینند گُل توی دروازه وای ابتدای بازی چه اتفاقی بدی افتاد بچه ها شروع خوبی نداشتن...هنوز فرصت زیادی برای جب گُل توی دروازه خب آرژانتین هست ویکی از تیم های همیشه مدعی جامبچه ها نباید ناراحت بشوند تا اینجا فقط دو گُل عقبیم و 88دقیقه دیگه فرصت باقیست ...

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •