تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 14 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 135

نام تاپيک: بایگانی پست های مفید زیرشاخه فوتبال داخلی | آوریل 2014

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کلا کم پست میدم تو اینجا
    اما از نکات بازی به جنگدگی عباس زاده اشاره کرد ( مثل ماندوکیچ) اما تو ضربات پا اصلا خوب نبود .
    دیگه دوران مهاجم هدف و کم تحرک تموم شده البته کلا از سید صالحی خوشم نمیاد من جمله بعد از اون مصاحه چند سال قبلش بعد از بازی سپاهان پرسپولیس.
    نیلسون خوب بود اما عالی نبود .
    دفاع خوب بود اما نمیدونم این ماهینی چرا یه روند ثابت نداره و غیر قابل پیشبینی هست.
    حقیقی الکی کار خودش رو سخت میکنه و داستان درست میکنه.

اما اون صحنه ای که کارت قرمز با شریفی داد به نظر من زرد داشت و داور سختگیری کرد قرمز داد.

کلا بازی خوب بود اما تو ضربه های اخر خوب نبودیم .
    کماکان منتظر داش مهرداد پولادی هستیم که یه زمانی بچه محل بود.
    کپی شده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcforlife; 31-01-2014 at 22:18. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سلام
    در ماه ژانویه 36 پست از تاپیک های مختلف زیرشاخه داخلی کپی و در این تاپیک قرار داده شده.
    با توجه به پست های کپی شده در این ماهه این تاپیک، چهار دوست عزیز زیر بیشترین تعداد پست مفید را در ماه ژانویه 2014 را در زیرشاخه داخلی داشتند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز با 5 پست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز با 4 پست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز با 3 پست
    +
    ریز تعداد پست های ارسالی توسط کاربران در این دو ماه، که در این تاپیک قرار داده شده رو میتونید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده کنید.
    +
    در پایان جا داره از تمامی دوستانی که با فعالیت مفیدشون کمک میکنند به پیشرفت انجمن ورزش، تشکر کنم.
    مخلصیم
    یاعلی

3. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من نمی دونم دیگه این مصاحبه های کیروش برای چیه ؟ تا حالا هر بازیکنی رو که خواسته برده قطر و قرار داد 3, 4 ماهه بسته واسشون دیگه دنبال چی هستی پس >؟

اگر اشتباه اون مدافع کره ای نبود که الان فرار کرده بودی که

کسی که می گه یک گل تو جام جهانی از قهرمانی باشگاه آسیا اعتبارش بیشتره معلومه دنبال چی می گرده . مثل اینکه پولا و فدراسیون خیلی بهش حال داده که هر چی دلش می خواد می گه . مردم ایران هم که اصلآ مهم نیستن
    اگه اشتباه داور تو بازی با ازبکستان تو تهران نبود زودتر هم صعود میکردیم .
    یادمون نره قبل از اون سه بازی هیچکس امیدی به صعود نداشت حتی اقای مافیا هم یه حرف هایی زده بود . هیچ بازیکنی با حرف کیروش قطر و... نرفته و 100% بازیکن ها به خاطر پول رفتن از سید جلال حسنی بگیر که برای مذاکره رفته تا قبل تر مثل خلعتبری - کریمی- مجیدی و...
    QUOTE=saeidrezay;8090822]کلا این آقای کی روش خیلی پر رو تشریف دارن سوار شده هر کاری دلش میخواد میکنه هر چی هم دلش میخواد میگه
    یادم نرفته ماشین بنده خدا مایلی کهن رو آتیش زدن
    همه ما اجنبی پرستیم اینقدر به این رو دادیم اینطوری شده دیگه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk[/QUOTE]

نه اتفاقا برعکس هست اگر اجنبی پرست بودیم به کرانچار تو پرسپولیس فرصت داده میشد .
    اون ماشین اتیش زدن هم فرهنگ شعبون بی مخ های اون زمان بود که دیگه خریدار ندارن.

كيروش اگه مربي درست درموني بود لابد الان تو يه ليگ معتبر يه تيم . . .كيروش خيلي دلش به حال خودش ميسوزه والسلام
    کیروش اگر معتبر نبود سر مربی تیم مادرید نمیشد حتما از نظر شما مربی های ایرانی معتبر هستن؟ کیروش 100% تلاشی که میکنه برای حفظ اعتبار خودش هست.
    دوره قبل همه گفتن به راحتی میریم جام جهانی اما دیدید با یه انتخاب غلط و گذاشتن علی دایی به عنوان سرمربی به رقیب سنتیموان باختیم اونم رقیبی که بعد از برد ایران از سر خوشحالی سکته کردن و از سطح اول فوتبال محو شدن.
    یادم نرفته با برانکو چی کار کردن و چه بلایی سرش اوردن کسی که خیلی شیرین و بدون اما و اگر تیم رو به جام جهانی برد .
    کیروش مجبور بازیکن های داخل رو زودتر در اختیار داشته تا از نظر بدن سازی بازیکن ها رو اماده کنه . بازیکنی که تو 1 هفته نمیتونه 2تا بازی انجام بده و به خاطر جام باشگاه های اسیا لیگ تعطیل میشه یا بازی به تعوبق میفته قطعا از نظر بدنی مشکل داره و مطمعن هستم فیفا هم بازی های ایران رو به خاطر خستگی بازیکن ها عقب نمیندازه پس کیروش مجبور اول از نظر بدنی با بازیکن ها کار کنه

کلا خیلی از پست های دوستان تعجب کردن امدوارم یکم صادقانه تر به قضیه نگاه کنن. اگرم غلط املایی داره ببخشید اشکال از مانیتور هست
    کپی شده از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 06:45. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من نميدونم چرا بعضي ها همه چيزو با هم قاطي مي كنن. به بهانه تيم ملي و ... هر چه دلشون مي خواد نثار يه باشگاه مي كنن. عزيز من تيم ملي جايگاه خودشو داره تيم باشگاهي هم جايگاه خود. قانون فيفا هم فكر چنين روزهايي رو كرده و وضعيت اين دو رو نسبت به هم معين كرده، ديگه اولويتو اين حرفا نميدونم چه صيغه ايي هست. توي تمام دنيا بر اساس همين قانون عمل ميشه ولي به كشور ما كه ميرسه، حرف زور حاكم ميشه. كيروش كه ميگه قانون فيفا رو من نوشتم، خوب چرا بهش پايبند نيست؟

اصلا واقعا خنده داره که جام باشگاه های اسیا رو با ارزشتر از جام جهانی بدونیم . یعنی چی اخه ؟

الان یه تیم میره جام باشگاه ها . بر فرض محال هم گیریم که قهرمان هم شد و رفت به جام باشگاه های جهان .
    غیر از اینکه در صورت حذف دوباره 6 ماه بعدش میتونن توی همین تورنومنت بازی کنن و هر سال داره برگزار میشه ایا حتی قهرمانی در جام باشگاه ها برای یک ملت با ارزش تر یا صعود از گروهمون تو جام جهانی و قرار گرفتن توی 16 تیم برتر دنیاست ؟ نه واقعا ارزشش رو داره ؟
    اين ديگه چه استدلاليه؟ اينكه فوقش يه تيم قهرمان آسيا بشه آخرش اينه كه بره باشگاهها جهان پس بي ارزشه.
    با اين حساب همين ليگ برتري كه همه دارن براش سر و دست مي شكنن مگه آخرش قرار چي بشه، مگه غير از اينه كه آخرش سه تيم برترش برن همون جام از نظر شما بي ارزش، شركت كنن، پس چطوره كلن ليگ رو هم بي خيال شيم.

ایا حتی قهرمانی در جام باشگاه ها برای یک ملت با ارزش تر یا صعود از گروهمون تو جام جهانی و قرار گرفتن توی 16 تیم برتر دنیاست ؟ نه واقعا ارزشش رو داره ؟
    معلومه كه براي طرفدار يه باشگاه، قهرماني اون باشگاه توي آسيا از صعود تيم ملي از گروه خودش با ارزشتره، حالا اون باشگاه مي خواد استقلال باشه يا پرسپوليس يا تراكتور يا ....

من قول میدم تیم ژاپن تا 50 سال اینده قهرمان جام جهانی میشه . اما اون موقع ایران باشگاه های ایران همچنان واسه قهرمانی تو جام باشگاه ها ارزو میکنن .
    همون ژاپني كه شما ازش مثال مي زنين، بريد نگاه كنيد ليگ شون تا چه تاريخي برگزار ميشه، در مورد ليگ قهرمانان چه تصميمي گرفته. آيا اونها هم اولويت بندي كردن، يا نه بر اساس قانون فيفا عمل مي كنن.
    کپی شده از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 06:50. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم چرا این همه به این پرتغالی باج دادن و میدونو براش باز کردن که خودشو ظاهرا در قیاس با ما از یک سیاره دیگه میدونه و فکر میکنه که اون اولین کسی بوده که مارو برده جام جهانی و اصولا غیر از ایشان هیچ بنی بشری توانایی رساندن ایران به جام جهانی رو نداره !جوری برخورد میکنه که انگار افغانستانو رسونده به جام جهانی!!
    نه آقای پرمدعا ! ایران تیمیه که اصل و پایه اش بر غیرقابل پیش بینی بودن بنا شده و موفقیت یا ناکامیش ارتباط مستقیم با "حال " بازیکنان و " نگاه " اون بالایی داره !
    این کشور ، تیم ملیی داره که اگر روز بازیکناش نباشه ،یک روز به قطر و بحرین میبازه و در یک قدمی حذف قرار میگیره و یا در زمان خود جنابعالی که خود را سری از سرها جدا میدانی ؛ به ازبک و لبنان میبازه و با قطر تو تهران مساوی میکنه ؛ و اگر روزشون باشه ژاپنو برای رسیدن به جام جهانی میبرن یا استرالیارو تو زمین خودش حذف میکنن اونم با یک مربی که خواب سرمربیگری مالدیو رو هم نمیدید و شد سرمربی ایران و ایران چون حال بازیکنان و نگاه اون بالایی رو با هم مساعد دید با همون ویرای ناشناخته هم رفت جام جهانی !
    پس شاخ غول نشکستی که بازیکنانت برحسب توانایی خودشون ، امداد غیبی و از هر چیزی مهمتر ساخته پرداخته شدن در استقلالی که تو الان با بی چشم و رویی به آن میتازی ؛ راهی جام جهانی شدی . کم مونده بود قافیه رو به تیمی مثل ازبکستان که تا پیش از حضور شما سابقه بردن ما را نداشت ؛ ببازیم و بریم برای پلی آف . اما طبق همون عواملی که گفتم قسمت این بود که جهانی شویم که برای تو هم بد نشد ! مدال افتخارش را به سینه و بنام زدی !
    اومدی به همه مربیان ایرانی داری تیکه میندازی و تحقیرشون میکنی انگار که خودت خدای مربیایی ! هر دفعه سرمربی جایی شدی خاطره خوبی از خودت بجا نذاشتی چه رئال ،چه پرتغال که خود بازیکنای سابق اون تیمها هم ازت به نیکی یاد نمیکنن . تعریفی که ما ازت شنیدیم این بوده که مربی دوم خوبی هستی و باید بذارنت پیش یک کاربلد مثلا فرگوسن . باید یکی حتما بالا سرت باشه و جمعت کنه وگرنه به حال خودت رهات کنن نشون دادی میتونی حتی به لبنان هم ببازی !! (دقیقا منظورم این بود که سه بازی آخر تیم ملی هم که به صعودمان انجامید امیر قلعه نوئی بطور نامریی هدایتت میکرد ! چراکه با بازیکنان او تاکتیک تیمیش را موبه مو اجرا کردی !)
    مثلا علی منصوریان رو هم مسخره کردی که من مثل اون مربی نیستم که دوتا بازیکنم نباشن تیممو ول کنم ! ماشالله خیلی رو داری !! اولا که علیمنصور دوتا بازیکنش پر نشدن که بعد ندادن بازیکن توسط پرسپولیس ، تیمهای دیگر هم از بازیکن دادن عموما پاپس کشیدند و گفتند به انتخاب خودمان بازیکن میدهیم ! و این استقلال داش علی رو کاملا زیر سوال میبرد و دوم اینکه منصوریان داشت تیمو برای یک سری مسابقات رسمی میبرد و پای حیثیت کاریش در میون بود . اما وقتی میگم رو داری برای اینه که تو خودت برای نبود 2-3 بازیکن یک اردویی که این همه براش برنامه ریزی شده بود رو بهم زدی و ترسیدی تو یک بازی دوستانه آبدوخیاری تیمت ببازه ! پس بهتره قبل از جوالدوز زدن به دیگران اول یک سوزن بخودت بزنی !
    ولی حالا که نگاه میکنم میبینم این انتقال منتظری و نکونام به قطر هم همچین برامون بد نشد ! چراکه اگر ایندو نمیرفتند این اردوی کذایی برگزار میشد و ما حالا مجبور بودیم بجای نداشتن ایندو ، آندو ،خسرو ، صادقی و بیک زاده و شاید رحمتی را در مسابقات نداشته باشیم !! نه ؟ اصلا خوب شد !!

Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 06:57. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

حالا کاری به کیروش و اخلاقیاتش ندارم
    ولی انصافا کدوم مربی خارجی ادوار گذشته ی تیم ملی بوده که باهاش خوب رفتار شده باشه؟

اون از بلازویچ اون هم از برانکو با اون همه تلاش و خدماتش برای ما
    قبل از اون هم ایویچ که تمام اماده سازی تیم ملی 98 پای اون بود و اخرش عین چی پرتش کردن بیرون
    به کی رحم کردن؟ همه بد بودن؟ برای هرکدوم یک عیب و ایرادی پیدا کردن!!!
    همه سو استفاده گر؟؟؟!

معیارشون نتیجه گیری نبود! هنوزم همینه شک نکنید جای کیروش ایکس و ایگرگ هم که بود مربی های لیگ و فدراسیون و روزنامه ها انواع و اقسام بازی ها رو سرش در می اوردن

واقعا چرا همیشه حاشیه بیشتر از اصل بر فوتبال ما حاکم هست؟
    چجور ادمایی میتونن بخاطر رو کم کنی از یک مربی ابروی یک ملت رو بخوان ببرن؟
    برای اینکه کیروش ضایع بشه بریم نتیجه افتضاح بگیریم؟ واقعا جای تاسف داره همچین طرز فکری

4سال دیگه 8سال دیگه نمیان بگن کیروش چیکار کرد و اخرش چی شد میگن تیم ایران در جام جهانی چیکار کرد!؟
    بنظرم تحت هر شرایطی باید حامی تیم ملی باشیم برای اینکه تا جایی که میتونه با حداکثر توان (میدونم کمه ،بده، بازی تدارکاتی فلان بازیکن ها بسار...) همینی که هستند بهترین ارائه رو داشته باشند
    فقط
    بخاطر ایران
    همین

Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 07:00. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

چند وقت قبل بعد از مدت ها داشتم 90 نگاه میکردم بعدش مهمان برنامه جلال حسینی بود
    عادل داشت یکی از آمار های پرسپولیس رو مقایسه میکرد (( همون آماری که فکر کنم کمترین گل خورده یا کمترین تفاضل داشت و باشگاه پرسپولیس بیانیه داد که پرسپولیس تو دنیا بهترین عملکرد رو داره .. ))
    ** یه چیز تو همین مایه ها دقیق یادم نیست **
    بعدش عادل داشت یه مقایسه میکرد با لیگ های آفریقایی - آمریکایی که تیم های کشور های دیگه هم بهتر هستن

بعدش جلال حسینی یه چیز گفت من خندم گرفت !!!!!!!!
    گقت آقای فردوسی پور بهتره ما خودمون رو با همچین تیم هایی مقایسه نکنیم و با تیم های اروپایی مقایسه کنیم
    اینو گفت من خندم گرفت
    پیش خودم گفتم این رو چه حسابی لیگ ایران رو با اروپا مقایسه میکنه ؟؟؟

تو ایران (( به خصوص دوستان تو همین فروم ))
    دارن بحث میکنن که به دلیل بازی های آسیایی بازیکن نمیتونه بره تیم ملی
    بعدش تو اروپا طرف تو 10 روز 3 تا بازی میکنه و هیچ مشکلی پیش نمیاد

تو لیگ های معتبر اروپایی (( آلمان - انگلیس - اسپانیا - ایتالیا )) بازیکن ها تا اردیبهشت ماه بازی میکنن (( حتی تیم هایی مثل رئال - بارسا - بایرن و .... )) تا آخرین هفته ها هم تو 3 تا 4 جام شرکت میکنن و حداقل تو 8 روز 3 بازی انجام میدن
    و بعدش 1 ماه استراحت میکنن و میرن جام جهانی
    اونجا هم بهترین کیفیت رو از خودشون به نمایش میزارن

تو ایران 2 ماه قبلتر لیگ تموم میشه و بازیکن ها بعد از عید فقط تو 3 تا 4 بازی آسیایی شرکت میکنن
    به همون 3 بازی ما میگیم فشردگی و بازیکن هامون آسیب میبینن و بهشون فشار میاد .....

واقعا عادل حق داشت
    باید خودمون رو باید لیگ های آفریقایی و آمریکایی مقایسه کنیم

اینکه گفتم جلال حسینی دوستان پرسپولیسی ناراحت نشن
    موضع گیری هم نکنید
    چون طرف حسابم کس خاصی نبود
    فقط یه چیز تو این تلویزیون واسم جالب بود !!!!!

در حرف زدم میخوایم با اروپا مقایسه بشیم
    در عمل 2 تا بازی نمیتونیم انجام بدیم

Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 07:03. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوست عزيز شما انگار موضوع تيم ملي و باشگاههارو برعكس متوجه شدين.
    موضوع از اين قراره كه جناب كيروش ميگن بازيكناي تيم ملي بايد از فروردين در اختيار من باشن و تيمهاي آسيايي هم بدون ملي پوشانشون تو آسيا شركت كنن، چيزي كه توي اروپا كه چه عرض كنم، توي بوركينافاسو هم از اين قانون ها نيست.
    هدف مهمه عزيز جان! مثلاً همين امسال مكزيك ليگشو به خاطر جام جهاني تعطيل كرده و كره جنوبي هم به خاطر جام جهاني 2002 يك سال ليگشو تعطيل كرد. پس نگو بوركينافاسو هم از اين كارها نميكنه.
    نگه داشتن با كيفيت ليگ برتر، ليگ قهرمانان قاره و تيم ملي به صورت همزمان مختص تيم هاي اروپايي و امريكاي جنوبي است. همين ژاپن و كره هم اين چند وقت ليگشون تعطيل بوده و تازه ميخوان شروع كنن.به همين خاطر هم بوده كه تونستن بازي هاي خوبي انجام بدن البته اونها به خاطر برنامه ريزي منظمي كه دارن تقريباً ميشه گفت در صورت انطباق با تقويم فيفا هم ميتونستن كارشونو درست انجام بدن.
    بازيكن هاي كليدي ما با چند تا بازي فشرده مصدوم ميشن. تمام تيمهاي مطرح اروپايي به دليل شركت در چند رقابت بزرگ مجبور هستن تعداد بازيكن هاي باكيفيت زيادي در اختيار بگيرن و بهشون به نوبت بازي بدن مثلاً در مقطعي كه دايي در بايرن بود يادمه اين تيم 30 بازيكن خوب در اختيار داشت.
    اما باشگاههاي ما چي؟ از يه تعداد بازيكن تقريباً براي همه بازي ها استفاده ميكنن. بدنسازي قبل از شروع ليگ را خيلي دير شروع ميكنن و ميخوان در تمام جام ها هم بدون تلفات مقام بيارن. ظاهر قضيه حرفه ايه اما در باطن اينطور نيست.

----------------------------------------------
    متاسفانه در اين چند روزه دوستان نتونستن به دور از تعصب نظر بدن و هرچي هم دم دستشون بود به سمت كي روش روانه كردن. من فقط ميتونم اينو بگم كه با تمام اين حرفها معتقدم كي روش صلاح فوتبال ما را بهتر از ما ميدونه و اگر اين تيم را به منتقدانش بديم تفاوتي با قبل نخواهيم داشت.
    آقاي قلعه نويي با تيمي كه چند سال در اختيار داشت نتونست مقابل كره اي هايي كه انصافاً از نظر فني اونقدرها برتري نسبت به استقلال نداشتن كاري از پيش ببره. ايشون اگر واقعاً مربي تأثيرگذاري بود ميبايست در دو بازي رفت و برگشت پيروز از زمين بيرون ميومد. معتقدم عيار يك مربي بزرگ در اينجور بازي ها سنجيده ميشه. البته قبول دارم كار قلعه نويي در ايران تكه ولي خاص نيست. اما برعكسش كي روش دقيقاً مربي خاصيه.
    اين مطلب را براي دوستاني نوشتم كه معتقدن كي روش از روي شانس تونسته تيمو به جام جهاني ببره يا اصلاً در حدي نيست كه با قلعه نويي مقايسه بشه.
    Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 07:07. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بعنوان مثال گفتم ليگشونو تعطيل كردن. ليگ قهرمانان آسيا بدون لژيونر خيلي كمتر از تعطيلي ليگه. يعني اونها حتي ليگ شونو تعطيل كردن.
    تعطيلي ليگ و شركت كردن توي آسيا دو مقوله جدا از هم هست. كمتره و بيشتره نداره. شركت توي آسيا بدون ملي پوشان، ظلم به چند باشگاه خاص هست در حالي كه تعطيلي ليگ(كه يك عمل غير حرفه ايي محسوب ميشه) شرايط يكساني براي همه باشگاهها بوجود مياره.(فراموش نشه اينجا بحث سر منافع باشگاهها هست)
    در ضمن ژاپن و كره ليگشون رو تعطيل نكردن بلكه اونا بازيهاشون از حالا شروع ميشه و تا اوايل خرداد هم ادامه داره. اون مثال ليگ كره توي 2001 هم كه ميگين، ما بايد استنادمون به اين باشه كه اكثريت چه چيزي رو مبنا قرار ميدن نه اينكه مبناي استدلالمون تعطيلي ليگ يك كشور 15 سال قبل باشه.

زياده خواهي كي روش يعني چي؟ مگه براي شخص خودش ميخواد؟ تيم مليه بابا جان!
    بله اتفاقا برا شخص خودش ميخواد، اون دلش برا ما نسوخته، يادتون نيست اون روزي كه ول كرد رفت و گفت تا پولم رو نگيرم نگيرم يك لحظه هم نميام. (در شرايطي كه به دليل تحريم امكان واريز پول به حساب شخصي اون توي خارج فراهم نبود) اما حالا شده جنگيدن برا خوشحالي دل 80 ميلون!

فرافكني چيه؟ نه خير بحث اينجا فقط همراهي ملي پوشها با باشگاهشون در جام باشگاهها نيست. لازم هم نيست كسي مستقيماً به موردي اشاره كنه و درموردش بحث بشه. طوري صحبت شد كه انگار كي روش كاري نكرده و تيم به جام جهاني رفته. من هم قلعه نويي را بعنوان بهترين مربي حال حاضر ايران با كي روش مقايسه كردم.
    بحث اصلي سر شركت تيمها بدون ملي پوشان توي آسياست. اما عده بحث هاي حاشيه ايي رو وسط ميكشن مثل مقايسه قلعه نوعيي و كيروش و . . . اين اسمش فرافكنيه

متأسفانه اكثر نظرات دوستان همچنان بر پايه تعصب به باشگاهشون هستش. اگر نميدونين بدونين كه حاصل كار باشگاهها در تيم ملي نمود پيدا ميكنه و اگر تيم ملي قوي نداشته باشيم هيچ افتخاري از باشگاهها نميتونه جاي موفقيت تيم ملي رو بگيره
    تيم ملي قوي از دل باشگاههاي قوي بيرون مياد . اگه باشگاههاي قوي و ليگ درست و حسابي نداشته باشيم تيم ملي قوي هم نخواهيم داشت. اين اهميت باشگاهها رو ميرسونه، نه برتري تيم ملي بر باشگاهها و اولويت و اين حرفا......
    Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 07:13. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تبریک به همه دوستان بازی خوبی را در نیمه دوم به نمایش گذاشتیم و بعد از مدتها چند کار ترکیبی خوب را شاهد بودیم

دفاع امروز خیلی خوب کار کرد اما وسط زمین کاروالیو و تیموریان بازی ضعیفی به نمایش گذاشتند و تیموریان با خطاهای بی موردش کارت گرفت و بازی ملوان را از دست داد!!

گل آرش هم زیبا بود و رکوردار شدن را بهش تبریک میگم آرش اگه آماده باشه خیلی از مشکلات استقلال حل میشه کبه هم نشون داد میشه روش حساب کرد

بازی یکشنبه فولاد و نفت در قهرمانی خیلی میتونه تایین کننده باشه شاید به نظر بیاد که نفت ببره بهتره اما من ترجیح میدم که بازی مساوی بشه و چون اگر نفت ببره اونوقت خودش مدعی قهرمانی میشه و میتونه جلو استقلال انتحاری بازی کنه

آرش هم بازیکن فنی و غلام نژاد هم بازیکن اخلاق شد که هر دو از استقلال انتخاب شدند
    کپی شده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 08:10. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •