من از آلدیجیتال گرفتم، گارانتی که نداره. هنوز شرکتی رو ندیدم که سری جدید گوشی های موتو رو گارانتی کنه، سیم کارتم میکرو میخوره.
من از آلدیجیتال گرفتم، گارانتی که نداره. هنوز شرکتی رو ندیدم که سری جدید گوشی های موتو رو گارانتی کنه، سیم کارتم میکرو میخوره.
قیمتش 50 دلار بیشتره که اصلا به صرفه نیست
droid mini رو هم آل آورده که عالیه!
البته قبل از اون دروید اولترا رو آورده بود که محشر بود با قیمت 1.200
کارخانه تگزاس موتو هم تعطیل شد کاملا و به چین منتقل میشه
لنوو قطعا زنده کننده مجدد موتو خواهد بود
Moto G من هم سفارش داده شد. به زودی یه مقاله و بررسی مفصل از اون را میتونید توی سایت بخونید
امشب اندروئد ٤.٤.٤ واسه موتو جي اومد . حدود ١٦٧ مگابايته . من دارم اپديت ميكنم .
راستي من موتو جي دو سيم كارت هست و از دبي گرفتم و فليپ كاور فسفري كه از المان سفارش دادم اومد. گوشي خيلي خوبيه و راضيم .
سلام
دوستان یه سوال. من وقتی گوشی را متصل میکنم به سیستم فقط گزینههای مدیا دیوایس و کمرا هست. مس استوریج ندارم اصلا. چرا؟ ممنون میشم راهنمایی کنید که بسیار و اعصابه
mtp به صورت پیشفرض در اندروید بعد از 4.1(فکر کنم) جای مس استوریج رو گرفت. اگر در گوشی دیگه دیدید مخصوص رام اون شرکته
به دلیل مشکلات عدم دسترسی ب مموری در حین کار و اینا
سلام
از otg پشتیباانی میکنه یعنی شما بهش فلش وصل کردی؟
چون حافظه نمیخوره مشکلی پیش نمیاد؟
راحت روت میشه؟
سلام دوستان
من یه مشکل کوچیک و البته مهم با گوشیم دارم اونم در مورد مصرف باتریه
من چون سربازم حدود 9-10 ساعتی توی روز گوشی ندارم. توی این مدت گوشی بعضی روزا تا 30-40 درصد شارژ کم میکنه و بعضی روزا دو درصد! مسلما شرایط هم توی همه حالت ها یکسانه! همچینن پرمصرف ها را که چک میکنم هم همیشه تغییری آ«چنانی توشون نیست.
مشکل از چیه؟
سلام دوستان
من یه مشکل کوچیک و البته مهم با گوشیم دارم اونم در مورد مصرف باتریه
من چون سربازم حدود 9-10 ساعتی توی روز گوشی ندارم. توی این مدت گوشی بعضی روزا تا 30-40 درصد شارژ کم میکنه و بعضی روزا دو درصد! مسلما شرایط هم توی همه حالت ها یکسانه! همچینن پرمصرف ها را که چک میکنم هم همیشه تغییری آ«چنانی توشون نیست.
مشکل از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)