نه بابا بیشتر خالی میکنه.بالاخره باید یکاریش بکنی تا بتونی نصبش کنی.منم الان میرم ویندوز رو عوض کنم.داستانی داریم![]()
نه بابا بیشتر خالی میکنه.بالاخره باید یکاریش بکنی تا بتونی نصبش کنی.منم الان میرم ویندوز رو عوض کنم.داستانی داریم![]()
عزیز این فایل هایی که میخواید حجمشون 1 DVD میشه
4 گیگ حجم این فایل ها هست کسی فکر نمیکنم توی اینجا بتونه 4 گیگ رو براتون با این سرعت های لاکپشتی نت ایران آپلود کنه
عزیز دل گفتم من رفتم ولی گفت این کارت گرافیک نمی کشه حالا سوال من اینه احتمال داره مثل 6 گیگ رم اینم سر کاری باشه ؟یا با این کارت گرافیک محاله باز شه ؟![]()
با ویندوز 64 در خدمت شما هستیممجبورمون کردن عوض کنیم دیگه.لامصب باید پشت بندش هم براش برنامه دانلود کنی.آپدیت کارت گرافیک و net framework و...واسه نسخه ی 32 بیتی دارم ولی باید 64 باشه.دارم دانلود میکنم دیگه.امشب برسم بازی رو نصب میکنم اگه نصب بشه
![]()
روی 32 بیت نصب نمیشه؟
نه ارباب.چک کردم ErRo0r میده
یه دفعه این سری بازی ها خفن شدن ... قبلیا رو اجرا میکرد اما امسال هر چی بازی اومده سیستم خفن میخواد .... اون از فوتبالش که سیستم نمیکشه اینم از کال آف ...
انگار مردم سر گنج نشستن هر روز آپدیت سخت افزاری کنن ....
پس با اینم باید خداحافظی کنم![]()
بچه ها حتما آخرین درایور amd رو دانلود کنید من درایور 13.4 داشتم می پرید بیرون و می نوشت amd catalyst didnot risponding الان دارم از سایتش 13.9 دانلود می کنم
نه متاسفانه
من Geforce 560 ti دارم دارم رو Medium بازی میکنم
رم رو میشه با این پچه یه کاریش کرد ولی گرافیک رو اگه بگه نمیشه یعنی نمی شه
دیگه battlefield4 هم چنین سیستمی نمیخواست.حتما 64بیت و حتما 6گیگ رم و ramfix و...نمیدونم چرا COD اینجوری کرد.بنظرم درست نیست.من دارم الان نصبش میکنم ببینم بالا میاد یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)