آقا این کرکه چی میگه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این کرکه چی میگه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by djmd; 20-11-2014 at 15:43.
مشکوک میزنه
من که یکی دو جای دیگه نگاه کردم چیزی در این باره نگفتن. فکر نکنم به این زودی ها کرک بشه
هر وقت فیفا 15 و lord of fallen کرک شدن این هم میشه. از یه سیسام قفل گذاری استفاده شده در این 3 بازی. و در اینده تمامی بازی های ea با این قفل عرضه میشن. battlefield hardline هم نمیشه بازی کنیم
یادمه حتی نسخه دوم با اون شرایطی که داشت تاپیکش چه قدر داغ بود!
یعنی من قبل انتشار و بعد انتشار کلی پست می دادم
ولی کلا این نسل جدید یکمی تاثیر داشته
یعنی بعضی بازی ها که حجمشون بالاست و یا سیستم بالا می خوان و خود به خود یه سری ها بی خیالشون میشن بعضی ها هم هنوز کنسول ها نسل جدید رو ندارن
یه سری بازی ها هم مثل این بازی مشکل کرک رو دارن و به خاطر همین تعداد بازی کنندگان اون کم میشه
البته اینی که میگی فقط در مورد کپی روندگانه
اونطوری که شنیدم نسخه نسل قبلی هم از لحاظ گرافیکی اون چنان ضعیف نیست
من که خودم کلا در مورد دراگون زیاد به گرافیک توجه نمی کردم و همیشه بحث داستان و گیم پلی مطرح بوده
به خاطر همین به زودی نسخه X360 رو می گیرم و یه جوری حالا با اختلاف نسخه دو نسل هم کنار میام
باید خودم حتما بیام تا این تاپیک داغ بشه وگرنه فک کنم شما زیاد اهل خرید نسخه پی سی از اریجین یا خرید نسخه PS4 و Xone باشید
البته یکی از دوستان می گفت از اریجین هند که می خره قیمت تقریبا نصف میشه و اگه می خواید بخرید ببینید این دوستمون از چه راهی از اون جا می خره!![]()
من بازی رو میخواستم بخرم ولی فعلا گرونه باید منتظر یه تخفیفی چیزی باشم
کرک فقط برا این بود که زودتر بازی کنم که نشد
الان یکم تو keep گشتم یکم نا امیدم کرد خیلی از تصمیم های منو درست نمیدونه و میگه باید عوضشون کنم در حالی که من بازی هام رو با این تصمیم ها تموم کردم
اره خیلی گرونه... با این وضع دارم از بستن یه سیستم جدید ناامید میشم... با این وضع یه ps4 بخرم بهتره...
با اون تجربه قبلی که از اریجین و مشکلاتش دارم و با این قیمتی که الان هست، ترجیح میدم با یه تاخیر چند ماهه یا حتی یک ساله توی تخفیف بگیرم، چقدر خوب بود
اگه EA غرور بی جاشُ زیر پا می گذاشت و بازی رو روی استیم "هم" منتشر می کرد، همونجوری که Witcher 3 هم روی GOG و هم روی استیم منتشر میشه، اونم با
10% تخفیف، با 16 تا DLC رایگان + آلبوم موسیقی متن و خیلی موارد دیگه... حقیقتا EA هر روز بدتر از دیروز!
اگه مشکل شما قیمت بالای بازی یا بستن یه سیستم هست، خریدن کنسول هیچ وقت توصیه نمیشه، چون کنسول هزینه برترین راه ممکن برای بازی کردن هست.
بعد از خرید کنسول، به جز هزینه خود کنسول، به ازای خرید هر چند تا بازی عملا به اندازه یه سیستم هزینه می کنید. به علاوه هزینه PSN و LIVE و نبود تخفیف های
مناسب، در حالی که روی PC، اگه به دنبال تهیه بازی original هستید، توی تخفیف های فصلی استیم و GOG می تونید بخش زیادی از بازی ها رو با یه هزینه خیلی
خیلی پایین تر نسبت به کنسول تهیه کنید.
هر جا میرم اسکرین شات های بازیو می بینم دلم هی میره... فعلا هم که خبری از کرک نیست
منم تا حالا به دلایل مختلف عادت نکردم بازی اوریج بخرم ولی فکر کنم مجبورم.
یه سوال، بازی های اوریجینال pc رو هم میشه به صورت شریکی خرید و بازی کرد؟ یا فقط کنسولی ها این خاصیت رو دارن چون دیسکیه. (فکر کنم واسه pc یه اکانت origin مشترک باید باشه درسته؟)
کاش حداقل رو استیم هم بود، چون میخواستم با استیم کم کم خودمو عادت بدم به خرید اوریج. ولی اینطوری واسه یه تک بازی اونم رو origin آدم نمیدونه اقدام کنه ... نکنه ...
نه به طور همزمان امکانش نیست، چون مجبور هستید اکانت مشترک داشته باشید و امکان استفاده همزمان چند نفر از یه اکانت وجود نداره، قبلا در استیم یه حفره امنیتی وجود داشت که با تنظیم کردن روی آفلاین مُد میشد همچین کاری رو کرد اما توی آپدیت های بعدی رفع شد و به صورت همزمان فقط یک نفر می تونه از لایبرری استفاده کنه... تنها حالت (که زیاد توصیه نمیشه، مخصوصا اگه تعداد افراد بیشتر از دو نفر باشه یا تعداد بازی ها بیشتر از یکی باشه) این هست که افرادی که به همدیگه اعتماد کامل دارن، جوری برنامه ریزی کنن که ساعت های بازی کردنشون با هم هیچ تداخلی نداشته باشه، خاطرم هست که بعضی ها روی origin این برنامه روی برای فیفا پیاده می کردن که تنها مشکل این بود که با لاگین کردن نفر بعد، نفر قبل از بازی کیک میشد. البته از وضعیت فعلی origin و امکان جریمه/بن شدن اطلاع ندارم. ولی فکرنمی کنم از این نظر تغییری کرده باشه.
میشه بازی رو به صورا اشتراکی خرید و بازی کرد مثل اتفاقی که برای فیفا افتاده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)