cpu:e8500 3gig dual
ram 3 gig
vga : gt630 gigabaye 2 gig
ببنید بعضی بازی ها مثلا نیاز به نت فریمورک 4.5.دارند که روی اکس پی نصب نمیشه این باز ی هم ایا همینجوره مثلا؟
cpu:e8500 3gig dual
ram 3 gig
vga : gt630 gigabaye 2 gig
ببنید بعضی بازی ها مثلا نیاز به نت فریمورک 4.5.دارند که روی اکس پی نصب نمیشه این باز ی هم ایا همینجوره مثلا؟
سلام دوستان
بازی رو سیستم من اجرا میشه ؟ 5 تا DVD هست .
Cpu Amd X4 955
Gpu: Amd Radeon 5670 HD
آره باید 4.5 نصب باشه رو سیستم ....اگه به 7 ارتقا بدید میتونید رو Low بازی کنید .
Ram رو نگفتید ....ولی اجرا میشه .سلام دوستان
بازی رو سیستم من اجرا میشه ؟ 5 تا DVD هست .
Cpu Amd X4 955
Gpu: Amd Radeon 5670 HD
از جوابت ممنونم ولی می خوام یه سره کوچ کنم برم تو ویندوز8.1.دانلود کردم نصبش می کنم
دوستان مرسی بازی بالا اومد
تنظیمات گرافیکو رو Ultra گذاشتم میانگین ۳۲ فریم میده (نمیدونم چطوری با این گرافیک ، ultra ؟!) gerforce gtx260
آپدیت جدید بازی رو هم نصب کردم
فقط نمیدونم چرا بعضی جاها مس سقوط کردن هلیکوپتر ، افت فریم میگیره بازی ، لحظه لحظه ی تصویر فریز میشه 2 ثانیه 2 ثانیه از بازی رو نمیبینم
مشکل کجاس؟
ممنون
اوه اوه
نمیدونستم یه موضوع کوچیک اینقدر لگ و فریز تولید میکنه
رزلشن 1680x1050 59.85hz با 1680x1050 59.95hz کلی فرق داره لامصب
الان بازی روون شد![]()
سلام من بازی را نصب کردم و اجرا هم شد چند تا مشکل داره یکی اینکه نمیدونم چرا بازی تمام صفحه نیست و وقتی اجرا میکی از حالت فول اسکرین درمیاد و نوار پایین صفحه و... دیده میشه.
مشکل بعدی هم اینه که وقتی میخوام اسلحه را روی هدفی بگیرم دقیق و روون رو هدف نیست و یجورایی تیراندازی به اهداف و نشانه روی حال نمیده حالا نمیدوم ربطی به تنظیمات کنترلر و موس داخل بازی میشه یانه؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید.
این ارور چه جوری حل میشه ؟!؟!؟!؟!
برین به ادرس زیر :
C:\Users\Me\Documents\Battlefield 4\settings
و بعدش PROFSAVE_profile رو با نت پد باز کنید
گزینه ی GstRender.FullscreenEnabled رو پیدا کنید و عدد جلوش که 0 هست رو بکنید 1 بعد هم سیوش کنید و برین تو بازی ....
Ram 4 GB DDr3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)