تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 112

نام تاپيک: حل مشکل کامل زیرنویس 3D و 2D فارسی سونی بدون تغییر فرمت و ساده (برای تلویزیون های DLNA)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

با سلام
    من یک تلویزیون سونی LED W85B و سینما خانگی سونی بلوری N9100W خریداری کردم و هرکار و ترفندی که بود پیاده کردم نتونستم زیرنویس فارسی رو برای فیلم mkv نمایش بدم. لطفا اگه می تونید راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

تلویزیون من سونی هست. فیلم های 3D رو قبلا با زیرنویس نگاه می کردم. با روش همین تاپیک. یادمه که وقتی می خواستم فیلم و زیرنویس رو Remux کنم فونت هم می ریختم. و همینطور Charset رو تغییر می دادم. اما یادم نیست به چی>؟؟؟؟ الان زیرنویس رو نشون می ده ولی همه حروف ها تو یه کادر ؟ هستش. هر جوری هم بگین تبدیل کردم نشد. من اول زیرنویس رو به ass تبدیل می کنم بعد اون رو Remux می کنم. Charset خود زیرنویس هم Utf8 می کنم.

باتشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان من اين نرم افزار و ساير نرم افزارهاي ديگه رو هم تست كردم ولي متاسفانه چون شركت سوني در كل از قانون كپي و رايت حمايت ميكنه به اين مشكل دچار شديدم اگر از فيلم هاي اورجينال استفاده كنيد مشكلي كه دوستان اعلام كردن برطرف ميشه ولي در كل اگر در كشور عزيزمان زندگي ميكنيد و ميخواهيد فيلم هاي خارجي رو ببينيد بايد زبان انگليسي رو بلد باشيد چون سوني هيچگونه قصدي براي برطرف كردن مشكل زير نوييس فارسي رو نداره با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون از همه
    دوستانی که تلویزیون سونی دارند مثل من و از ساپورت بسیار ضعیف سونی از فرمت های متداول ویدئویی کلافه شدند توجه کنن:
    همین طوری که تو این تاپیک مطرح شده بهترین روش دیدن این فرمت های مهجور مونده استفاده از DLNA اس. من با نرم افزار Mezzmo کار کردم و خیلی ساده و راحت می تونین از آپشن های مورد نیاز تون استفاده کنین. بعد از یادگیری و استفاده از این نرم افزار تازه میرسیم به زیرنویس که اعصاب خرد کنیش ده برابر مشکل قبلیه. من همه راهکارهای ارائه شده رو خوندم و نتونستم زیرنویس رو درست ببینم. بعد از کلی سرچ و سئوال و جواب فهمیدم آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم. راهکار بسیار ساده و پیش پاافتاده است. مسیر زیر رو تو نرم افزار Mezzmo دنبال کنین:
    Tools\ Options\ Subtitles
    حالا از کادر وسط روی دکمه Add کلیک کنین و زبان (فارسی) Persian رو اضافه کنین. بعد با استفاده از دکمه Move Up اونو تو ردیف اول زبانها قرار بدید یعنی English دومی باشه. بعد روی عبارت Global Setting کلیک کنین و Language و Code Page رو به ترتیب روی عبارات (فارسی) Persian و ANSI Arabic -ت1256 تنظیم کنین. من اندازه فونت رو هم روی 20 گذاشتم اگه دلتون میخواد اینو هم میتونین عوض کنین.
    همین!!!تموم شد!!! حالا تست کنین و لذت ببرین از فیلم و سریالتون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه salavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از همه
    دوستانی که تلویزیون سونی دارند مثل من و از ساپورت بسیار ضعیف سونی از فرمت های متداول ویدئویی کلافه شدند توجه کنن:
    همین طوری که تو این تاپیک مطرح شده بهترین روش دیدن این فرمت های مهجور مونده استفاده از DLNA اس. من با نرم افزار Mezzmo کار کردم و خیلی ساده و راحت می تونین از آپشن های مورد نیاز تون استفاده کنین. بعد از یادگیری و استفاده از این نرم افزار تازه میرسیم به زیرنویس که اعصاب خرد کنیش ده برابر مشکل قبلیه. من همه راهکارهای ارائه شده رو خوندم و نتونستم زیرنویس رو درست ببینم. بعد از کلی سرچ و سئوال و جواب فهمیدم آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم. راهکار بسیار ساده و پیش پاافتاده است. مسیر زیر رو تو نرم افزار Mezzmo دنبال کنین:
    Tools\ Options\ Subtitles
    حالا از کادر وسط روی دکمه Add کلیک کنین و زبان (فارسی) Persian رو اضافه کنین. بعد با استفاده از دکمه Move Up اونو تو ردیف اول زبانها قرار بدید یعنی English دومی باشه. بعد روی عبارت Global Setting کلیک کنین و Language و Code Page رو به ترتیب روی عبارات (فارسی) Persian و ANSI Arabic -ت1256 تنظیم کنین. من اندازه فونت رو هم روی 20 گذاشتم اگه دلتون میخواد اینو هم میتونین عوض کنین.
    همین!!!تموم شد!!! حالا تست کنین و لذت ببرین از فیلم و سریالتون.
    منMezzmo تو پست اول اسمشو آوردم که زیر نویس رو به عکس تبدیل میکنه و کیفیتش کم میشه (sub/idx) و هدف اصلی من کار کردن رو فیلم سه بعدیه

6. این کاربر از salavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

حق با شماست دوست عزیز
    Mezzmo کیفیت و سایز زیرنویس رو پایین میاره و تغییر فونت کارساز نبود. حداقل پنج تا نرم افزار دیگه مثل ps3, plex, serviio,... تست کردم ولی بازم گلی به جمال Mezzmo که حداقل زیرنویس رو نشون میده! روش پیشنهادی شما هم جواب نداد. دارم دنبال راهکاری می گردم که کیفیت و سایز زیرنویس رو ببره بالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

قبلا به راحتی می تونستم فیلم ها رو بوسیله DLNA نشون بدم PS3 روی w670
    ولی الان هر کاری می کنم ps3 رو نشون نمی ده توی تلویزیون ولی توی برنامه راحت تلویزون رو می شناسه البته چند تا برنامه هم امتحان کردم هیچ کدوم نشون نمی دن چرا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اتفاقا دو شب قبل هم همین مورد برای من پیش اومد. اول همه نرم افزارهای DLNA رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد. رفتم IP تلویزیون رو عوض کردم و دوباره امتحان کردم. نرم افزارها بازم تلویزیون رو شناختند ولی مشکل حل نشد. اقدام بعدی نصب نرم افزارها رو لپ تاپ بود. لپ تاپم هم تلویزیون رو شناخت ولی تلویزیون نتونست لپ تاپ رو بشناسه. کلی با کابل های مودم و تلویزیون ور رفتم بعدم رفتم سراغ اتصالات بیسیم و وایرلس. اما کاری پیش نرفت. اینباررفتم سراغ موبایل اندرویدیم. دیدم ارتباط برقراره و از روی موبایل چندتا فایل پخش کردم و نتیجه گرفتم ارتباطات و کابلها مشکل ندارند. حالا دیگه سه ساعتی معطل شده بودم و هر راهی که بهذهنم رسیده بود رفته بودم الا یکی که یه کم نگرانش بودم ولی بالاخره دلمو به دریا زدم و انجامش دادم!
    "بازگشت به تنظیمات کارخانه" Reset Factory" دقیقا این آخرین و تنها راه حل بود و جواب داد! فقط موقعی که تلویزیون ریست میشه باید دوباره تنظیمات اولیه رو انجام بدید. زبان رو انگلیسی و کشور رو سنگاپور انتخاب کنید و بعد از انجام مراحل کانال یابی برید سراغ نرم افزارتون رو کامپیوتر و ترجیحا حذفش کنین و دوباره نصبش کنین. قطعا این بار تو تلویزیون اونو خواهید دید. البته اگه از من بپرسین نرم افزار Wild Media Server رو توصیه میکنم. چون PS3 با این که کلی باهاش کلنجار رفتم بعضی از زیرنویس های فارسی رو نشون نمیده. تنظیمات WMS رو اگه خواستین تو تاپیک زیر آوردم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ولی درست شد بدون ریسیت باید می رفتی توی منوی Network
    توی قسمت Home Network Setup بعد Server Display تمای ایتم ها رو حذف کنید یک بار که از منو خارج بشی دوباره بیای می بینی اومدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان من به یه مشکل با این نرم افزار PS3 دارم. یه فیلم 2 گیگابایتی رو که با این نرم افزار اجرا کردم فکر کنم تو بافر مشکل داشت و همش فیلم قطع و وصل میشد. البته چک کردم و فیلم هیچ مشکلی نداشت ولی فکر کنم این نرم افزار با فیلمهایی با این حجم مشکل داره. گفتم سایر دوستان اگه راه حلی دارند لطفا منو راهنمایی کنند.
    با تشکر
    از نرم افزار mezzmo استفاده کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •